Keresés

Részletes keresés

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2519

Meggajdult a gépem...állandóan azt írja ki,h a lap elévült és sose tudom,h mikor küldi el a hozzászólásom és mikor nem

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2518
Péter!MI lenne,ha hazajönnél és megvalósítanánk az álmodat? Amugy ezennel berekesztem a flörtfórumot. A hugom akire most vigyázok(tátrasosunk és itt nyaggatt most is,hogy én jövök,közben meg aranyosan rugdos)5 éves,de van egy 3 és fél éves is
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2517

Péter!MI lenne,ha hazaugornál és megvalósítanénk az álmodat?

Amugy a flörttopikot ezennel berekesztem.

Az a hugom,akire most vigyázok öt éves,meg van egy három és fél.

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2516

En is jo reggelt! Kata, mi van veled? Irjal mar valami privi emilt, hianyzol... F. Ágira is azóta is folyamatosan hiaba varok... En is ugy vagyok vele, mint Andras, szeretem, ha foglalkoznak velem:)))

Andras, es hogy erezd, hogy en is foglalkozom veled, hogy örülj (bar nem vagyok lany, es te ezt a jelentektelen tenyezöt furcsa mod mostanaban mindig mindenfele jogtalan elönyben reszesited, nem kell ajandekot hozniuk, meg ilyenek), szoval veled almodtam (ez most nem a flörtoldal topik, nem mi voltunk a meleg ház, illetve nem is laktam Andrissal egy hazban, csak studiozni jartam hozza - mi igy hivtuk, na, most lebuktunk), szoval a tegnap ejjeli almomban becsöngetett Andras hozzam (en meg felrugtam a kukát:), Debrecenben laktam alberletben, de ez mindegy, es mondta lelekszakadva, hogy siessek gyorsan, mert feloszlott a Kispál, Lovasi megörült es kenyszerzubbonyba zartak, de a tömeg meg ott var az egyetem elött a koncertre, hat gyorsan felszalltunk a sarga egyes villamosra Andrassal, es ott volt mar a Nagyfehér, vele énekeltem én, András gitarozott, es a közepen megjött Botond meg Teddi meg Ákos meg a ket Feco (Juhász es mandoki), es akkora koncertet adtunk a debreceni egyetem elött, mint haz, az emberek a szökökutban tancoltak, aztan ugy lett vege, hogy jött Kocsis a kolomppal, hogy megjött az elöado, siessünk, nem igaz, hogy mindig rank kell varni. Na, ezt almodtam, jo volt:)

Gerda! Nem is tudtam, hogy van kishugod! Hany eves? Tök aranyos lehet! Most mar megkaptam a leveledet, mindjart valaszolok!

Gondolkodom par javaslaton a jövö evi taborhoz, szept 4-ig megprobalom eljuttatni valamelyik vezetösegi taghoz!

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2515

Már akinek jó..a kishugomra vigyázok...és nem elég,h hajnal 8-kor felkelt,hanem még 5 percre se lehet egyedül hagyni,mert szétszedi a házat...aranyos.

cibkat Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2514
Azt-azt!
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2513

Jó reggelt!

cibkat Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2512
Mi ez itt? Flörtoldal? Én nem bánom....
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2511

ÁÁÁÁÁÁ....hiába szenvedtem én itt két órát,csak nem küldte el azt a ruhadt képet...

Amúgy egy nagy mosolygós smile fej volt:((

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2510

Cseppet betegecske lett ez a rajz...

Se kispál,se borz,se gitár,de még csak a Lovasi se sikerült...de azért rem jó.

Legyen mosolygós holNAPOD!

Meg a többieknek is

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2509

ÁÁÁÁÁ,feleslegesen nem fárasztom magam!

De azért a nirvana mp3-at elviszem 4-én,te meg ha tudsz hozzál nekem fényképes cd-t vagy adok üres cd-t.

and4 Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2508
Én folyamatosan nem haragszom, de nyugodtan rajzolj és írj nekem, szeretem ha foglalkoznak velem:)
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2507

Nem lehetne inkább csak úgy elásni a csatabárdot???

Vagy találj ki mást,amivel ki tudlak engesztelni...mondjuk rajzolok neked vmit...egy gitárt,vagy kispált,vagy egy borzot

and4 Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2506
Hát csak gondolkodjál még! Menni fog az!:)
Előzmény: pöttömpanna_ (2505)
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2505

SZiasztok!

Na jó Péter és Kata megkegyelmezünk nektek és nem lesztek nagyszülök;)

De csak ha Maci is beleegyezik.

And4!Megígértem neked,hogy írok vmi szépet,ami a te nevedhez fűződik,de sajnálattal közlöm,h ezidáig nem jutott rólad semmi szép az eszembe...bocs:)

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2504

Csak csendben jegyzem meg, hogy 3 napja, 2004 aug. 28-an ünnepelte a forum (teljesen diszkreten es eszrevetlenül) a masodik szülinapjat!!!

Egyebkent meg ha maci kispapa lenne, akkor en meg Katikaval mar nagyszülök, azt meg azert nemá, olyan öregek nem vagyunk...

Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2503
Végülis ebben a pillanatban derült ki, hogy nem megyünk, mert nincs szállás. Nagyon ideges vagyok én is, majd kérek a löttyödből. Na sebaj, majd lesz valahogy. Pedig jó lett volna egyet dögledezni valahol, mert nagyon kifárasztott az utóbbi két hét...
cibkat Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2502
Jászárokakármi, mi? mikor mások dolgoznak?! És még ki is fog esni?! Na megyek a patikába sárgaságelleni szérumért.
cibkat Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2501
Szevasz Örs!
cibkat Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2500
Na Macikám! Kellemes főiskolás életet! (Hú de irigyellek!) Vigyázzál, ez már felelősséggel is járhat!
Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2499
Tegnap engem sem engedett fel a topikra valamiért. De mán sikerült. Képzeljétek! Holnap Zetorral megyünk Jászárokszállásra pár napra. Attól félek, hogy ez a pár nap ki is esik. Mindenkinek köszi, aki eljött a Rock-expora és megnézett minket is, nagyon jó volt ilyen sok ismerős arccal találkozni.:)))))))
mamut_ Creative Commons License 2004.08.30 0 0 2498

Gyerekek!!!

Hát mi van veletek?Vagy itt agép romlott el?Remélem, hogy igem mert nem irt be senki a közösbe!Értesitelek titeket, hogy üdvözöllek Gyöngyösröl! Itt vagyok a föiskolán a számtekl teremben!Nagyon rövid leszek mert sajnos zárnak!

Majd mesélke!

Puszi

sziasztok

mamut_ Creative Commons License 2004.08.28 0 0 2497
szeretnéd András mi?  :)))De szeptember 4.én !!!!!!    :)
Előzmény: and4 (2496)
and4 Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2496
Az első diplomám "államis", csak a másodikért fizetek, mert az második (tehát keveset) érted !? :) (de azért kösz jól vagyok) jó gólyatáborozást, de azért este meghívhatsz végre arra a sörre amivel úgy is tartozol!
Előzmény: mamut_ (2486)
mamut_ Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2495

Gerda tudom én hogy ennek jelzés értéke volt!Én átlátok mindenen!Még rajtad is! :))  Unod az agyam!De nem baj!Biztosan sokan vannak igy ezzel.    :DDD

Amugy nyugi!Fogok inni az egészségedre!Sőt!Mindenki egészségére!!!!

cibkat Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2494

Gerda? Mi történt? Tán nem aludtad ki magad, hogy ilyen morci vagy?

Örs! Sajna biztos, hogy nem láthatóm a nagy showt. Sok sikert és érezzétek jól magatokat!

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2493
Maci nem mint ha unnálak,de hol vannak a többiek? Biztos az a gazVezír Örs elcsábított mindenkit a rockexpóra...remélem jól elmosta az eső,mint minden rendezvényt ált. Hatvanban
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2492
Lusta vagyok felöltözni meg ilyenek. Csak nem szalad el a könyv. Amugy nekem könyv nélkül is megy a tanulás!
mamut_ Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2491

GERDA!!!!Iány a bajza a könyveidért!Onnan jövök és nem láttalak sehol sem!Pedig ha nem tévedek most ott lenne a helyed!!!!!!!!    :DDD

Menj a könyveidért mert nem lesz könyved és akkor bajok lesznek !!!Nem fogsz tudni honnan tanulni!!!     :)))

mamut_ Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2490
ma este lesz a p.box a rock izén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!