Péter!MI lenne,ha hazajönnél és megvalósítanánk az álmodat?
Amugy ezennel berekesztem a flörtfórumot.
A hugom akire most vigyázok(tátrasosunk és itt nyaggatt most is,hogy én jövök,közben meg aranyosan rugdos)5 éves,de van egy 3 és fél éves is
En is jo reggelt! Kata, mi van veled? Irjal mar valami privi emilt, hianyzol... F. Ágira is azóta is folyamatosan hiaba varok... En is ugy vagyok vele, mint Andras, szeretem, ha foglalkoznak velem:)))
Andras, es hogy erezd, hogy en is foglalkozom veled, hogy örülj (bar nem vagyok lany, es te ezt a jelentektelen tenyezöt furcsa mod mostanaban mindig mindenfele jogtalan elönyben reszesited, nem kell ajandekot hozniuk, meg ilyenek), szoval veled almodtam (ez most nem a flörtoldal topik, nem mi voltunk a meleg ház, illetve nem is laktam Andrissal egy hazban, csak studiozni jartam hozza - mi igy hivtuk, na, most lebuktunk), szoval a tegnap ejjeli almomban becsöngetett Andras hozzam (en meg felrugtam a kukát:), Debrecenben laktam alberletben, de ez mindegy, es mondta lelekszakadva, hogy siessek gyorsan, mert feloszlott a Kispál, Lovasi megörült es kenyszerzubbonyba zartak, de a tömeg meg ott var az egyetem elött a koncertre, hat gyorsan felszalltunk a sarga egyes villamosra Andrassal, es ott volt mar a Nagyfehér, vele énekeltem én, András gitarozott, es a közepen megjött Botond meg Teddi meg Ákos meg a ket Feco (Juhász es mandoki), es akkora koncertet adtunk a debreceni egyetem elött, mint haz, az emberek a szökökutban tancoltak, aztan ugy lett vege, hogy jött Kocsis a kolomppal, hogy megjött az elöado, siessünk, nem igaz, hogy mindig rank kell varni. Na, ezt almodtam, jo volt:)
Gerda! Nem is tudtam, hogy van kishugod! Hany eves? Tök aranyos lehet! Most mar megkaptam a leveledet, mindjart valaszolok!
Gondolkodom par javaslaton a jövö evi taborhoz, szept 4-ig megprobalom eljuttatni valamelyik vezetösegi taghoz!
Végülis ebben a pillanatban derült ki, hogy nem megyünk, mert nincs szállás. Nagyon ideges vagyok én is, majd kérek a löttyödből. Na sebaj, majd lesz valahogy. Pedig jó lett volna egyet dögledezni valahol, mert nagyon kifárasztott az utóbbi két hét...
Tegnap engem sem engedett fel a topikra valamiért. De mán sikerült. Képzeljétek! Holnap Zetorral megyünk Jászárokszállásra pár napra. Attól félek, hogy ez a pár nap ki is esik. Mindenkinek köszi, aki eljött a Rock-expora és megnézett minket is, nagyon jó volt ilyen sok ismerős arccal találkozni.:)))))))
Hát mi van veletek?Vagy itt agép romlott el?Remélem, hogy igem mert nem irt be senki a közösbe!Értesitelek titeket, hogy üdvözöllek Gyöngyösröl! Itt vagyok a föiskolán a számtekl teremben!Nagyon rövid leszek mert sajnos zárnak!
Az első diplomám "államis", csak a másodikért fizetek, mert az második (tehát keveset) érted !? :) (de azért kösz jól vagyok) jó gólyatáborozást, de azért este meghívhatsz végre arra a sörre amivel úgy is tartozol!
Maci nem mint ha unnálak,de hol vannak a többiek?
Biztos az a gazVezír Örs elcsábított mindenkit a rockexpóra...remélem jól elmosta az eső,mint minden rendezvényt ált. Hatvanban