Most pénteken én is kihagyom, sürgős jelenésem lesz a Part Side-ban :) legyorsulok a taxival mindenkit :) ja igen ha már verseny, volt hogy két taxival mentünk mulatni és rávettük a taxisokat nyomjanak egy versenyt :))))) két suzuki 1.6 sedan volt :))) óóóriásit gyorsultak na :)
Igen igen elaludtam az én hibám utólag belegondolva.
A honda meg akkor is kurva jól megy!
Most pénteken nem tudok jelen lenni sürgős nyaralásom van talán majd a következőn de az a baj hogy pénteken jövök meg ugyhogy lehet az is kimarad.
De addig is a gumifüst legyen veletek!
Légyszíves a kazimra vegyél fel valamit,mert olyan rossz nem lehet a felvétel,mivel én is kamcsiztam egy alap géppel és azzal is még élvezhető a dolog! Jó,légyszíííí! Ja és ha tudod hozd el péntekre!
Köszi! Cserébe belémjöhetsz hátúlról megint pénteken! :)
A szürke Type-R-ről van szó? Elég beteg hangja volt, nem is nagyon értettük mitől.
A Prelude 97-es, kéziváltós. Gyönyörű gép, de a spoilerek miatt kerülni kell vele egy csomó utcát... :-)
Hali D16A9!
Láttam de örülök, hogy a végét nem mutatták, hogy csúnyán kikaptam! :-) Mikor lesz egy kis időd belebújni az autómba? A szondával nem tudok igazán mit kezdeni, mert beállaítja magát optimálisra (sajnos)! Ha tudod emilben lökd át a számod! Üdv: D16A8 :-)
A Prelude-od gondolom nem automata,de mikori évjárat? Azért kérdezem,mert 99-től a kéziváltós változat 185 helyett már 200 lóerős. Neked melyik van? Nem mindegy ha versenyezni akarunk,hogy nagyon,vagy csak kicsit kapok ki! :)
ezt a vvti-t hagyjuk már meg a toyotának, jó? ;)
a tiéd i-VTEC..
Ha volt rá 6,8 misid, akkor fordíts 1 órácskát a gépkönyv végigolvasására. Abból ki fog derülni az is, hogy 16,5 km-rel nem illik 8000ig forgatni a gépet. meghálálja azt a 3-4000 km bejáratást, hidd el.. ennyivel én megtisztelnék egy ilyen gépsárkányt. persze, a te autód, nem akarok beleugatni, csak egyszerűen zavart a hozzáállásod.
na már megint tele vagyunk nagyon okos beszólásokkal.....olyan emberektől, akik sosem teszik tiszteletüket az eseményen.
arról mondjuk nem szól a fáma, hogy 1000 négyzetméteren ellavírozott 200 autó úgy, hogy se meghúzás, se balhé, se probléma nem adódott....
tisztelet a kivételnek, de a demagógok jobb ha nyitnak egy külön topikot és kiélik ott a saját hülyeségüket...
Én felvettem videjóra.
Már előre féltem a dologtól,mert a MAI LAP-ban így volt beharangozva:
"Péntek esténként tucatnyi férfi versenypályának használja Budapest utcáit,egymást túl licitálva versenyeznek,a rendőröket lerázzák..."(valami ilyesmi volt)
Azért ez már dúrván el van túlozva,nem?
Viszont a zsaruk "elkérhetik" a helyszínt,nemde?
>Na mesélj hogy mi a jobb a Sy-ben mint az M5-ben ? :-))) Komolyan érdekel !
Ez hosszu es off. Majd szemelyessen. ;-) Megjegyzem magamhoz kepest nem rajtoltam jol. Szarok a gumcak. Eppen tervezgetem az upgrade-t.
>Erre találták ki ? Mért mi ez , nem teherautó véletlen ?
De. Irom is a menetlevelet szorgalmassan. :-D
.. jham, valoban nem volt tul "atraktiv" ez az aktiv -eleg karcsu volt- de a "hely" annyira nem volt kiveheto, szal szerintem nem lesz tul nagy viszhangja ..
Ha tudsz, kérlek küldj egy mailt a pontos koordinátákról a pénteki talival kapcsolatban!!!!!
Pont lemaradtam a TV2 - ről, de ahogy elnézem nem vesztettem vele sokat. :-)))