Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 761

Látom magam előtt, ahogy dagad a melle, hiszen vele foglalkozol, elvégre ő

Valaki

Előzmény: python 357 (760)
python 357 Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 760

Krokodilkönnyek!!!!!!....:)))

Kutyából nem lesz szalonna Inda!!

Mint ahogy te sem leszel soha normális fórumozó!!!

Egy darabig bírod a kötöttséget,-aztán előjön a kötekedő feszültséget keltő éned!!!!....

Csak a velem való szánalmas próbálkozásaidat hozom fel példának!!!!....

Pityesznek Mesteremnek neveztél,-és ott próbáltál belém kötni,-ahol csak tudtál!!!!!

Százszor rosszabb vagy mint a Longi,-mert te élvezetből trollkodsz,-a Márkó meg anyagi okok miatt!!!.........

indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 0 759

Köszönöm a lehetőséget a meghallgatásra Joe!

Kezdeném ott hogy most nem a magam ügyében kaparászom az ajtót, de még is a saját példámat is szeretném felhozni. A lehetőséget... a lehetőség példáját és ezt Longira vetíteni.Megkaptam a lehetőséget használhatom eredeti nicknevemet,mert legálisan használom és látod jó útra tértem.Mert nekem és longinak hasonlók a céljaink de eltérőek mégis.Ő lomjait akarja árulni holibilis áron, ez a célja. Nekem célom a szabad nicknevem használata, és küzdöttem érte 4 hosszú évig Dönci, H Laci  és a kis kizárató csapata ellen.Ezt a harcot megnyertnek tekintem velük szemben.Mindennek az alapja a párbeszéd a modi és az user közt.De térjünk vissza Longi esetére.MINDEN ESTEBEN ADNI KELL NEKI EGY LEHETŐSÉGET VÉLEMÉNYEM SZERINT!Ellentkező esetben hosszú lövészárok harcra kell felkészülni mind a modiknak mind a Longinak, amely akár évekig is elhúzódhat.Mondjuk ki őszintén a kimondhatatlan nicknevű szakmodinak - azért megpróbálkozom fejből leírni : murderinterrappercoaptaednek az azonnali és zéró toleranciás törlési entrópiája nem vezetett semmi eredményre. Ő már rég nincs de mi még mindíg itt vagyunk...És Longi is itt lesz mint leírta már kb. 50 nicket legyártott...Szerintem meg kellene egyeznetek és beállna a béke. Kapjon egy esélyt a zen topikban mint én is, hogy szabadon használhassa a Longines nicknevét, akár én a sajátomat. És lásd igen, van eredmény!Nincs balhé, nincs feljelentgetés felétek, mert legális a név. B..nyák úr is leszokik majd a feljelentgetésről, mert értelmes hozzászólása alig van csupán a felderítő rendőrbíró szerepkörét látja el egy két háttér emberke utasítására, de elképzelhető hogy már önélvezetből is ezt teszi. Min történt a balhé longival kapcsolatban emlékezzünk vissza.Odamentek belékötöttek feljelentették kizáratták.Jó nem volt ő sem szent ember de mondjuk meg őszintén azért jártak a zenbe egyesek hogy belekössenek.Ezek az emberek szabadon használhatják legálisan nicküket és mondjuk ki őszintén dörzsölik tenyerüket a jól végzett munka eredményeként.Talán még Tokodatárló is felhúzta a trikolort és bosi hős szobrot kap 50 év múltán.SUMMASUMMÁRUM: Én adnék a helyetekben egy esélyt a legális név használatáracsak szigorúan a zenben ( de a Longineséra, és nem a niggergriffréra).Hidd el be fog állni a béke mert megszűnik a nickazonosítás felfedés kizáratás és minden rátapadás mint a mágnes...Bosiék részéről.Nálam bevállt velem kapcsolatosan.Szerintem nem bántátok meg ti sem... Az már más kérdés hogy végigment az inda ellenes falka tagok közt hogy ne álljatok szóba vele mert legalizálták (jól tudom, vannak füleseim) de ez már engem nem érdekel. A lényeg a szabad nicknév használata és ez Longi célja is.Kapjon egy ilyen irányú esélyt és szinte garantálom béke lesz. Ő kiikszeli a támadóit és nem látja a provokációt amelyek felé irányulnak.Nos?????? Egy kis elgondolkodást talán megér az írásom...Vannak bármijen furcsa is de vannak akik kifejezetten kedveli Longit, és valjuk be vannak nagy szakmai hozzászólásai kár lenne az ilyen személyt kizárni egy szakmai fórumról.

Off!

Előzmény: SzótlanJoe (758)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 758

Ez itt a lelkis topik. Mi is ide járunk hisztizni..

Itt mindent szabad ami nem tilos..

Előzmény: indafapuska (757)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 0 757

Itt rakhatok fel kérdést - feléd?? (olvasva az itt történteket az elmúlt néhány órában) ...

Előzmény: SzótlanJoe (756)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 756

ÁáÁ hagyjuk a kinézetemet! Nem ide való téma, a gagyidoki és hangok is mondják, hogy ne foglalkozzak vele !

A Tiffany könyvek szerint is a belsőség számít csak..

Előzmény: indafapuska (755)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 0 755

Szia Joe! +1 együttérzés veled! Ez még nálam is kiverte a biztosítékot. :-((

Előzmény: SzótlanJoe (754)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 754

Semmi gond, megszoktam! Megmosakszok, az már akkor sokat dob a dolgon..

Előzmény: Real Putyur (753)
Real Putyur Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 753

Joe, azert neha nem irigyellek... :-(

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 752

Engem is szokott ilyen komoly sokk érni, mikor belenézek a tükörbe...

Előzmény: nedolaci (749)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 751

1) Szabálytalanságot szabálytalanságra halmozol. Ezt a beírásodat is törölnie kell a moderációnak. (értesítőben benne lesz az indok természetesen)

2) Ha te lennél niggergriff akkor miért nem írsz ide azzal a nickkel? Csupán a légfegyveresből vagy kitiltva.

3) Ha nem te vagy Longi

a) csak egy longi fan, akkor minek kevered a kakit itt? Longi így is nyakig benne van, amit magának csinált. Rengeteg lehetősége volt, és mindet eljátszotta. Igazoltan, bizonyíthatóan, nem légüres vádaskodásokkal mint ahogy most te próbálsz meg itt csapkodni.

b) csak egy longi ellenes vagy, akkor kár tovább nyomkodnod Longit a trutyiba. Karácsonyig úgy sem kap további lehetőséget. Akkor is nagyon megvizsgálva a mostani ténykedését.

Summa-summárum, ha te vagy longi, akkor szólj itt  nyíltan és ne sunyi módon, ha meg nem az vagy akkor úgy is tiltva leszel és minden fickanick aki hasonlítani akar rá és ezzel akarja még jobban feketíteni Longit !

Tehát vagy tisztességesen, vagy sehogy ! Mint mindig..

Előzmény: Dankenn (750)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 749

Azt hiszem,most tényleg igazad van.(de mentségemül szolgáljon,hogy így reggelire, komoly sokk ért és lassan dolgozom fel)

Előzmény: SzótlanJoe (748)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 748

És neked mi most a lelki problémád?

Előzmény: nedolaci (747)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 747

De az előző HSZ-e, olyankis helyes volt!Igazán kár érte.

Előzmény: SzótlanJoe (746)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 746

Ez úgy ahogy van értelmetlen-összefüggéstelen zagyvaság.

Mi a lelki problémád, fájdalmad?

Előzmény: Dankenn (745)
Dankenn Creative Commons License 2015.01.31 0 0 745

Hiába törlitek-körlevél ment mindenkinek

Hol a tagadás lábát megveti..

Csak a lökiképző ismerősöm véleménye álljon itt:

Sikerrel szétvertétek azt a topikot,ami az egyetlen szakmai volt,a többiben mi megy a f.hgreszelésen kívül?

-és akkor is megírja a véleményét szabadon,ha kitiltjátok,mert mit veszít vele?

python 357 Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 737

Mit nem  értesz?.. 

A fikanickekre gondolt teljesen jogosan!!!

Előzmény: glazier (736)
glazier Creative Commons License 2015.01.27 0 0 736

?

Előzmény: Törölt nick (735)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 735

Azért teljes lelki nyugalmam megvan. Ezeket az 1-2 beszólásos köcsögöket meg szerintem jogos lenne _azonnal_ kicsinálni.

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.27 -2 0 734

Bár nem érintett, de köszönöm a Modiknak a kérdéses hozzászólás törlését. Ahogy olvastam a végső verdiktet, szerintem bölcs döntés született.

Előzmény: Törölt nick (584)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 733

már töröltétek. 

Előzmény: SzótlanJoe (732)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 732

Melyik az? Nem találom!

Előzmény: nzsolt18 (722)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 731

Ez a téma befejezett!

Eredmény hirdetés a moderátori topikban.

-------------------

python 357 Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 730

Köszi!!!!!....

Előzmény: Törölt nick (729)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 729

A mostani root ideiglenes.

Előzmény: python 357 (727)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 728

Erről később lesz döntés.

Előzmény: nzsolt18 (726)
python 357 Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 727

Üdv!! Ez biztos?... Az adatlapján fekete a nickneve,-nincs beszürkülve,-ami a rootot jelenti!!! Persze,-lehet,-hogy rosszul tudom,-akkor bocs!!....

Előzmény: Törölt nick (725)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 726

köszi

és a zen marad ?

a Nedo és a D100 büntije? 

Előzmény: Törölt nick (725)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 725

root-on van.

Előzmény: nzsolt18 (722)
python 357 Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 723

Ha nem írtál volna Monogrammot Blenyo ügyfelével kapcsolatban,-akkor ez a megatsunami elkerülhető lehetett volna!!!!......Nem????

Rutinos őregcsóka vagy, erre gondolhattál volna!!!...Szerintem!!!...

Nem tudod kordában tartani az indulataidat, megint "kis seggdugóztál" egy fórumtársadat,-ami személyeskedés,-csak ezért tiltás járhatna megint!!!!...

Nem tanulsz a hibáidból,-ez a kereszted,- amit állandóan cipelsz magaddal,-ezt nem bántásból írom, hanem okulásként,-mert kívülről jobban lehet látni!!!.......

Előzmény: niggergriff (717)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!