Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Kezdeném ott hogy most nem a magam ügyében kaparászom az ajtót, de még is a saját példámat is szeretném felhozni. A lehetőséget... a lehetőség példáját és ezt Longira vetíteni.Megkaptam a lehetőséget használhatom eredeti nicknevemet,mert legálisan használom és látod jó útra tértem.Mert nekem és longinak hasonlók a céljaink de eltérőek mégis.Ő lomjait akarja árulni holibilis áron, ez a célja. Nekem célom a szabad nicknevem használata, és küzdöttem érte 4 hosszú évig Dönci, H Laci és a kis kizárató csapata ellen.Ezt a harcot megnyertnek tekintem velük szemben.Mindennek az alapja a párbeszéd a modi és az user közt.De térjünk vissza Longi esetére.MINDEN ESTEBEN ADNI KELL NEKI EGY LEHETŐSÉGET VÉLEMÉNYEM SZERINT!Ellentkező esetben hosszú lövészárok harcra kell felkészülni mind a modiknak mind a Longinak, amely akár évekig is elhúzódhat.Mondjuk ki őszintén a kimondhatatlan nicknevű szakmodinak - azért megpróbálkozom fejből leírni : murderinterrappercoaptaednek az azonnali és zéró toleranciás törlési entrópiája nem vezetett semmi eredményre. Ő már rég nincs de mi még mindíg itt vagyunk...És Longi is itt lesz mint leírta már kb. 50 nicket legyártott...Szerintem meg kellene egyeznetek és beállna a béke. Kapjon egy esélyt a zen topikban mint én is, hogy szabadon használhassa a Longines nicknevét, akár én a sajátomat. És lásd igen, van eredmény!Nincs balhé, nincs feljelentgetés felétek, mert legális a név. B..nyák úr is leszokik majd a feljelentgetésről, mert értelmes hozzászólása alig van csupán a felderítő rendőrbíró szerepkörét látja el egy két háttér emberke utasítására, de elképzelhető hogy már önélvezetből is ezt teszi. Min történt a balhé longival kapcsolatban emlékezzünk vissza.Odamentek belékötöttek feljelentették kizáratták.Jó nem volt ő sem szent ember de mondjuk meg őszintén azért jártak a zenbe egyesek hogy belekössenek.Ezek az emberek szabadon használhatják legálisan nicküket és mondjuk ki őszintén dörzsölik tenyerüket a jól végzett munka eredményeként.Talán még Tokodatárló is felhúzta a trikolort és bosi hős szobrot kap 50 év múltán.SUMMASUMMÁRUM: Én adnék a helyetekben egy esélyt a legális név használatáracsak szigorúan a zenben ( de a Longineséra, és nem a niggergriffréra).Hidd el be fog állni a béke mert megszűnik a nickazonosítás felfedés kizáratás és minden rátapadás mint a mágnes...Bosiék részéről.Nálam bevállt velem kapcsolatosan.Szerintem nem bántátok meg ti sem... Az már más kérdés hogy végigment az inda ellenes falka tagok közt hogy ne álljatok szóba vele mert legalizálták (jól tudom, vannak füleseim) de ez már engem nem érdekel. A lényeg a szabad nicknév használata és ez Longi célja is.Kapjon egy ilyen irányú esélyt és szinte garantálom béke lesz. Ő kiikszeli a támadóit és nem látja a provokációt amelyek felé irányulnak.Nos?????? Egy kis elgondolkodást talán megér az írásom...Vannak bármijen furcsa is de vannak akik kifejezetten kedveli Longit, és valjuk be vannak nagy szakmai hozzászólásai kár lenne az ilyen személyt kizárni egy szakmai fórumról.
1) Szabálytalanságot szabálytalanságra halmozol. Ezt a beírásodat is törölnie kell a moderációnak. (értesítőben benne lesz az indok természetesen)
2) Ha te lennél niggergriff akkor miért nem írsz ide azzal a nickkel? Csupán a légfegyveresből vagy kitiltva.
3) Ha nem te vagy Longi
a) csak egy longi fan, akkor minek kevered a kakit itt? Longi így is nyakig benne van, amit magának csinált. Rengeteg lehetősége volt, és mindet eljátszotta. Igazoltan, bizonyíthatóan, nem légüres vádaskodásokkal mint ahogy most te próbálsz meg itt csapkodni.
b) csak egy longi ellenes vagy, akkor kár tovább nyomkodnod Longit a trutyiba. Karácsonyig úgy sem kap további lehetőséget. Akkor is nagyon megvizsgálva a mostani ténykedését.
Summa-summárum, ha te vagy longi, akkor szólj itt nyíltan és ne sunyi módon, ha meg nem az vagy akkor úgy is tiltva leszel és minden fickanick aki hasonlítani akar rá és ezzel akarja még jobban feketíteni Longit !
Tehát vagy tisztességesen, vagy sehogy ! Mint mindig..
Ha nem írtál volna Monogrammot Blenyo ügyfelével kapcsolatban,-akkor ez a megatsunami elkerülhető lehetett volna!!!!......Nem????
Rutinos őregcsóka vagy, erre gondolhattál volna!!!...Szerintem!!!...
Nem tudod kordában tartani az indulataidat, megint "kis seggdugóztál" egy fórumtársadat,-ami személyeskedés,-csak ezért tiltás járhatna megint!!!!...
Nem tanulsz a hibáidból,-ez a kereszted,- amit állandóan cipelsz magaddal,-ezt nem bántásból írom, hanem okulásként,-mert kívülről jobban lehet látni!!!.......