Ne gyűlöld ennyire az életet és a munkát, a sikert, szegény nyomorult. A topik nem rólad szól. Kit érdekel itt, h te mit értél el? Itt? Max azt, h tőled fárasztó a topik.
Hatalmas versenyző óriási versenyét láttuk, Dani egy olyan korban lett bajnok, ahol akkora összpontosításra, taktikára, emberi tisztaságra és egyszersmind ravaszságra van szükség ehhez, mint eddig talán soha. És minden eddigit meghaladó teljesítményre - épp ebben a speciális emberi marhaságban, mint a 200 m mellúszás, zárt térben, időre, kötelek közt, csempézett kockakádban. Az emberiség - 9 miilliárd (?) egyed - emblematikus ünnepén ő a legjobb.
HHHHHHHUUUUUUURRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!
És ugyanaz az anyanyelve, mint nekem:) Ilyen lény:)
Én nem szoktam szidni senkit. Cseh Laciról is csak annyi volt a véleményem, hogy nála nagyon elmértek valamit.
Amit viszont te csinálsz az undorító. És ezt a gyenge "divatszurkoló" szöveged sem magyarázza. Szerinted én Olimpián kívül nézek bármikor máskor cselgáncsot, súlyemelést, lövészetet, vívást, és még sorolhatnám évekig? Az, hogy lényegében degradálod egy honfitársad világraszóló teljesítményét az elég sokat elmond rólad. Mert, ha Phelps-ről írod, akkor azt mondom oké, mert vele például nekem is tele a tököm, meg amcsi, meg amúgy is. De, hogy egy Olimpiai bajnok, világrekorder honfitársadról, hááát...
maga Gyurta számomra tökéletesen érdektelen, viszont nagyon irritálnak a tesco gazdaságos divatszurkolói, akik négyévente egy hétig rettentő nagy sportbarátok és szakértők
Azt megkérdezhetem, hogy te valami külföldi vagy, aki itt él, vagy utálod Danit, mert ő elérte azt az életben, amihez hasonlót te sohasem fogsz, vagy csak simán fogyatékos vagy?
Azért kérdezem, mert egy normális magyar ember felhőtlenül örül egy ilyen Olimpiai bajnoki címnek, mint Danié, ellenben te úgy viselkedsz, mint egy óvodás, akinek elvették a matchboxát. Úgymond szánalmas vagy.
Laci javított a délelőtthöz képest, bement 1:57 alá és 2. idővel döntős. Ez már hasonlít a régebbi önmagához. Ha le tud menni 1:56 legelejére akkor lehet némi esélye a bronzra.
És szuper volt! Le a kalappal, hogy az eddigi betlik után így összeszedte magát. De nagyon nehéz lesz érmet szerezni, viszont a pontszerző helyre jó esélye lehet így.