Most őszintén, van akit ez meglepett? Ebben a csapatban ketten voltak ott a legjobbak közül + a mai nemzetközi kosárlabda elit ellen egy 3 hete összeállt össze nem szokott csapatnak nem lehetett esélye. Ezt már az előző vb is megmutatta. Az amerikaiak nem tanultak a múltkori hibájukból...
No ez az az igazi pöcs bíráskodás amiről már beszéltem. Teljesen érthetetlen dolgokat fújtak. Időnként fogalmam nem volt ki jön merre jön megadták nem adták.
Prakkerokat sztíleket befújtak, befújták ha indulás után szorította kifelé. De érdekes, hogy a labdát felvezetőt a saját térfelén lehetet ütni vágni. Akkor ott miért nem kislányos a szabály? Voltak fordított ítéletek mindkét csapat hátrányára. /tévedéskiegyensúlyozás. :(((((((((( Ettől én nem fogom jobbnak ítélni a bírót, ha egy hülyeség után szándékosan rosszat fúj az ellenkező irányba is./
Azért a fijuk megmutatták ki a király a kocsmában. Különösen amikor letámadással próbálkoztak a spanyolok. :))))))))))))
Gyorsabbak erősebbek nagyobbat ugranak. És mivel az NBA szintű játék azért nem ment nekik, hajlandók voltak türelmesen visszabutulni az európai szintre ezért győztek. (viszont az NBA-ben szeretem amikor kicsit "európaiasabb" csapatjáték folyik az ottani egyéni tudásszintekkel mint pl a Kings a jó pillanataiban)
Természetesen mikor az egy vagy két számmal kisebb emberek fogták Gasolt (Odom Boozer) akkor ő is csinált pár szép dolgot.
Iverson tetszett nagyon.
Az a helyzet, hogy ezzel a közepes játékkal is bármikor bárkit....
Európának meg kéne tanulnia, hogy azért javul, mert van egy csomó játékos aki a legjobbak közt, az ottani legjobbak közé fejlődött. De csak azért mert időben elhúzott innen. A hüly bürokraták szellemi onanizációja az, hogy milyen kurva jól fejlődünk.
Igen persze hogy közelíti európa is az amerikai szintet. De pont ő miattuk nem fogja utolérni soha, ha nem változtatnak megfelelően. És ez vonatkozik a szabályokra, de leginkább a szábályok értelmezésére a bíráskodásra. Kéne közelíteni a bíráskodás szinvonalát is.
/bocsi természetesen csak mondom a magamét ne érezze senki úgy hogy bele akarom dumálni a frankót. Nagyfiúk vagyunk mindenki el tudja dönteni milyen játékot szeret./
Azt hiszem a spanyolok verhetőek. Az Új-Zélandiak kis híján megtették. Valami hihetetlen ostoba faultal pontozták ki Sean Marks-ot a bírók. Bevitte valamelyik alacsony spanyol a festékbe marks felugrott, és két kézzel "sáncolta" a gyűrűt, de kézzel nem ért a spanyolhoz, és testel sem lökte, csak hát azért egymáshoz értek. A spanyol visszahúzta a dobómozdulatot, és leadta befelé valakinek, amit elcsórtak a kiwik. Erre a bírók faultot fújtak. Na ez az amennyire nem kell védeni a támadójátékost, mert esélye sem volt, hogy befejezhesse a támadást. Annyi hogy nem a földön állt Marks. (ez valami balfasz fölfogás, hogy a földön állva feltartott kézzel kell védekezni. Az fölött még a leghülyébb támadó is bedobja.) Ha nem löki, és a kezéhez serm ér miért nem ugorhat fel a védő?
Miután Marks kipontozódott nem volt magas védője Új-Zélandnak, így Gasol fordított.
bocsánat, figyelmetlen voltam
csak sok ember írta, hogy még nem látta, gondoltam megosztom velük a linket, hátha ők is csak átsiklotta az ajánlásod felett
Meghalt Mark Osowski, a Cavs segédedzője. 41 évet élt, hasnyálmirigy-gyulladásból fakadó komplikációk okozták a halálát, ha jól értem. Nyugodjon békében :(
Az M1 leadta az utolsó 3-4 percet este, és akár hiszed, akár nem, nem volt semmiféle csalás. Az első 3-asát úgy dobta, hogy Odom közben ráesett, és a büntetőt is értékesítette, majd ha jól emléxem még két 3-ast dobott (egyet egy sima zárásból). Ezek után még két büntetőt is dobhatott. Teljesen tiszta volt a dolog, az amik hagyták dobni. Közben Jefferson is beszórt 2 hármast.
Coach, is it fair to say that the best point guard in the world right now does not play in the NBA, and will never play in the NBA, and his name is Sarunas Jasikevicius? Brown: "No, he's not. He's a great player, I'm not saying anything to take that away. But there are a lot of great players. I think he's a great international player. There's a lot of things he can do internationally that he'd never get done in our league ... with the way they set screens, and the fact that you can hide a guy in the zone. But in international ball, he's as good as they get. He finds open people and makes big shots. I'm a fan of international ball, but there are a lot of guys who do well with their teams in this kind of environment that would struggle in our league. And this might not be a bad thing for them. So much of our game is isolation -- one-on-one and two-on-two, so unless you have great quickness and athletic ability, it's a struggle for you. But that takes nothing away from the ability [Jasikevicius] has shown in the last 3-4 years. He was great in 2000. The fact that he wouldn't be the best point guard in the NBA is not a negative."
A Litván-USA meccs előtt beszélgettem valakivel, és azt mondtam úgy lehet megverni őket ha szorosan fognak embert lógnak minden hármasdobó nyakán, és nem hagyják, hogy openekből szórják a triplákat. Ezesetben verhetőek, mert a meccs végére elfáradnak.
No ehhez képest a végén fordult meg. Jasikevíciuszt lehet fényezni, de nem létezik olyan játékos aki 1 perc alatt tíz pontot dob, ráadásul épp a hajrában, épp pár pontos hátránynál. Még a grundon sem. Ő megtette. Ilyen pedíg nincs ott valami olyasmi történt amit nem láttam (egyik adó se lökte, azt nem tudom később ismételték-e, én a fiba live-ot tudtam figyelni.) és valami európai bírói marhaság kell, hogy legyen benne.
Ha esetleg közületek látta valaki tegye meg, hogy leírja miként látszott ez.
Szerencsére ezen a héten úgy néz ki már kevésbé leszünk mostoha gyerekek a TV közvetítésben. (amit most nem minősítek. egy döntőnek beillő meccset SENKI nem nyom, ez egyszerűen hihetetlen.)
Én rátettem volna a trikóra a logójukat jó nagy méretben, szvsz az elég durván nézne ki. Másrészt ez a piros eléggé félrevezető, mert a csapat színéhez jobban illik az az árnyalat, amit a shopbobcats-en látni