Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Most cserébe kínálnék a képeken szereplő járművek közül néhányat.
Amit keresek:
Helikon mozdony kék / ezüst , a hozzá való tetővel.
( elég lenne a kasztni , hajtás nem szükséges bele )
Cserébe tudok adni a képeken szereplő vagonok közül egy db Pannónia rakoncást ( zöld vagy barna )
Plusz egy db Előre rakoncást ( a feketének sajnos az egyik kis táblája hiányzik és holnap pótlom a barna rakoncás képet, de az a vagon nagyon szép állapotú, hiánytalan )
Plusz a Helikon mozdonyomat Pannónia hajtással.
Ha valakinek van "felesleges" narancs / krém szerelvénye, azt cserélném a képen látható szerelvényre.
Csak eredeti festésű dolgokat keresek.
Ha valaki lát ebben fantáziát üzenhet ide is, vagy email: kingscross1@t-online.hu
Én is készültem, de nagy valószinüséggel azon az egész hétvégén úton/vidéken leszek a munkámból kifolyólag. Remélem majd csinál valaki pár jó fotót is. Üdv!
A péntek talán annyiból jobb, hogy akkor még kevesebben vannak, jobban lehetne vonatozni is hozott portékákkal. Másnak esetleg volna kedve ilyen találkához?
Nekem sajnos a péntek biztos nem jó, mert dolgoznom kell 18h-ig. :(
Remélem lesz majd aki szombaton vagy vasárnap jön ki, mert nekem csak ezek jöhetnek szóba jelen állás szerint.
Pedig jó lenne találkozni...
Megkérdezném tőletek, nem tudjátok-e véletlenül, hogy lesz-e kint valaki H0-ás Märklin pályával? Esetleg Gondos Árpiék? Mert ha igen vinnék ki egy magyar érdekességet ebben a méretben.
Értem akkor a koncepciót. Kíváncsi vagyok, hogy ezt az egymás feletti elrendezést hogy oldod majd meg. Érdekes megközelítés, várjuk majd a képeket ahog halad a munka.
Az a "gond", hogy nem fognak együtt elférni a terveim szerint....
Az Előre korai vaspálya alatt lenne majd a Pannónia gyári pálya....
A másik oldalon viszont az elektromos 0-ás Marklin, felette az óraműves 0-ás egy kisebb pályán, felette pedig egy korai 00-ás Marklin pályán egy egyszerűbb készlet.
Máshogy nemigen jön ki a matek.
Meg ugye más gyártmány, más ország. De igazad van egyébként, "megférnének" egymás mellett is.
hű, ez nagyon király, ha nem veszed rossz néven a szóviccet ;-) De tényleg, ezért nagyon irigyellek! Várjuk a fejleményeket. Biztos, hogy A PV-t és a Märklint szét akarod választani? Szerintem egymás mellett is jól mutatnának
Ákos koma jelezte, hogy előreláthatólag Neki csak a péntek lenne jó a személyes találkozóra.
( ez október 9.-e )
Kérdésem az Felétek, hogy Nektek mi az elképzelésetek, abban a tekintetben, hogy nagyon jó lenne megenn egy közös (akár egész napos ) vonatozást tartani - mint tavaly, - tehetjük erre a napra ezt ?
( én pl. bírom szabival bőven, tehát nekem jó ez a nap is )
( jut eszembe írás közben, hogy legalább segíthetnénk Karika bá'-nak az asztal felállításban / munkák befejezésében (is )
( ha a két szekrénysor kikerül, akkor ez az asztal kerül majd bal oldalra ( alatta lesz a Pannónia pálya ) jobb oldalon pedig majd a Marklin 0-ás terepasztal, körbe pedig vitrinek..... )
Külön köszönet a 3. fotóért, mert ezáltal Árpád egy régi kérése is teljesült, aki (gondolom többünkkel együtt) szerette volna szerelvényben látni az átépített Pannónia kocsikat! Üdv!