Az volt az érdekes, hogy maga a fesztivál, amin utolsóként felléptek, hard rock-ra volt inkább kihegyezve (UFO, REO Speedwagon, Lordi), nem is nagyon értettem, hogy kerültek oda (talán a Risk/Cryptic alapján hívták meg őket, haha); aztán a setlist leszedte a meglepődött balga belgák fejét - engem persze ez nem akadályozott meg, hogy jól érezzem magam... A helyszín egy fedett expóterület volt, nem használt kamiondepónak lehet legjobban elképzelni. 3 kamera vette menet közben a cuccot, 2 kivetítő adta. Kevés duma, erős anyag, pörgős előadás. Sirály volt, így tovább! Már várom a 26-át, akkor elautózom a kedvükért Hollandiába -ezért a koncertért bárhova...
Sleepwalker Take No Prisoners Set The World Afire Skin O' My Teeth Devil's Island Gears Of War Wake Up Dead Hangar 18 Kick The Chair She Wolf Tornado Of Souls Peace Sells Symphony Of Destruction Washington Is Next Reckoning Day Mechanix In My Darkest Hour
Holy Wars
csak bécsig tartson is ki, és akkor én már elégedetten fogok távozni a koncertről! ;-P azt viszont nem értem, hogy az új albumól miért csak 3-at játszanak, mikor ezzel vannak világturnén. emlékszem a system albumról 2005-ben 7(!) számot nyomtak. a pozitív nyilatkozatokkal ellentétben ennyire nem érzi most mustaine ezt az új albumot erősnek??? pedig a lemezeladások is óriásit produkáltak világszerte, állítólag a youthanasia óta nem volt ilyen példányszámú eladása a zenekarnak, mint most. a risk, meg a the world needs a hero albumokat pedig mustaine sem szeretheti annyira, azokról egy dal sem szerepel a setben.
A 4 lovas nemcsak a kép, hanem a"Blessed are the dead" szövegét is adja - talán ezért van a lemez borítóján is). Egy másik utalás a Tallicára a lemezen a "Sleepwalker" refrénjében a "Lay down to sleep/pray my soul to keep" variációja az "Enter sandman"-ből.
Igen, bár engem már az meglepett, hogy a honlap tetején mind a négy tag ott figyel, mégha nem is egymás mellett, ahogyan kellene.
Nekem is a revansot juttatja eszembe ez a "Four Horseman"-os dolog, plusz valszeg a jó kritikák miatt egy jelzés a régi csapat felé, hogyan kell készíteni albumot.
igen, kicsit vicces, meg az uj lemez egyik belso kepen is azt hiszem ott van az a 4 lovas... lehet a mechanix miatt igy akar bosszút állni! :-DDDDDDDDD a viccet félretéve, komolyan mondom ember legyen, aki érti mustaine-t!
A Maiden mondjuk a fénykorában sem adott el annyi lemezt, mint azt sokan hiszik, a Somewhere In Time volt a legsikeresebbjük és az is olyan 4 millió körül fogyott világszerte.
Ja ezt vágom, hogy összesen pár százezer megy el ezekből a lemezekből már csak. Ha jól tudom még egy Maiden is nehezen kapar össze még világviszonylatban is másfél milliónál többet.
Rock/metal lemezek mindig nagyot zuhannak az első hét után, attól nem kell félni, hogy milliók fogynak majd el a lemezből. Amerikában szerintem olyan 200 ezer körül hozza majd magát ugyanúgy, mint az előzőek.
Kérdés mennyit fog zuhanni hirtelen, mert van egy olyan sanda gyanúm hogy azért ez a jó helyezés mert aki még hallgat Megadeth-et az gyorsan megveszi a lemezt a megjelenés utáni napokban aztán ki is fújt az egész.
According to Hits Daily Double, MEGADETH is on track to sell around 60,000 copies of its latest CD, "United Abominations", in the United States in its first week of release to land in the Top 10 (possibly Top 5) of the Billboard chart.
Ha Sodom, akkor Agent Orange és Better Off Dead! Mondjuk a Code Red óta megint korrekt albumokat készítenek, de élőben gyalázatosan szarok (tavaly volt hozzájuk szerencsém egy német fesztiválon).
bocs kicsit off... Sodom 2006-os albumukról, hogy vélekedtek? (az M16, meg a Code Red az nagyon bejött) Részemről a 2006-oson volt 4-5 nagyon jó szám, de valahogy sosem éreztem róla, hogy az év lemeze...
a slayer es az exodus mellett feltetlenul meg kell emliteni az uj onslaught lemezt, ami engem nagyon meglepett igazi bekebeli thrash metal lemezt hoztak ossze 18 szunet utan :o) thrash szinten nagyon varom az uj testi lemezt is, de az szerintem soha nem fog megjelenni :o)
a megadeth, mint ahogy a metallica sem thrash metal (igazabol elgondolkodtato, hogy a megadeth az volt-e egyaltalan) tovabbi nem thrash, de aggressziv metal, ami jo is szerintem az uj machine head, az uj celtic frost lemez (micsoda meglepetes volt az tavaly!), valamint az kettes force of evil (nagyon gonosz), es az uj vicious rumors (az mar "csak" power metal) es sokat varok az uj king diamond lemeztol is
ja, es nekem egyre jobban tetszik az uj megadeth album is, pedig elso hallasra is bejott mar