Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
nem lesz egy jó darabig legközelebb.:)) nem adom el akármi is lesz. mert én legalább is co párti vagyok, könnyebb gyorsabb dolgozni vele, kevesebb utómunkálat.
Ja. Mégsem kaptam sok kedvezményt mert telóztam. Csak az 1 tekercs huzalra adtak :-):-). De még azis lehet hogy csak hétfőn ér ide. Pedig 24 órára itt szokott lenni. A palackost is hivtam azt mondta visszahiv,,, azóta is hiv
Szia. Sajnos a gépet áfa nélkül csak személyesen van esély megvenni. A tartozékokat rendeléskor a megjegyzés rovatba emlitetem hogy örülnék ha áfa nélkül adná.ma kiderül mire dől
szia, na megrendeltem az alfát, szerintem holnapra ide ér. a palackot is megrendeltem de azt még nem tudom mikor ér ide, jól lenne az is péntekre. hogy hétvégén ki tudjam próbálni, meg lenne maszekom is.
én azt nevettem mikor kopogtattad, és nem volt ív, pálcát is cseréltél és akkor sem volt jó:) na a végén meg mondtad is hogy igy jár az aki nem kapcsolja át mma módba:)) az jár igy aki hegeszt, rá se ránts:))
Vagy a mezei módszer: Száraz szappannal finoman megfirkálni, majd puha textillel áttörölgetni. Teljesen láthatatlan és képez egy leheletvékony illóolaj réteget. Egyáltalán nem párásodik. Tapasztalatból beszélek, télen mindig így kezelem a szemüvegemet évek óta. Így nem párásodik be, ha a hidegről bemegyek egy fűtött helyre.
Szia.köszönöm az infót.eldöntöttem máris hogy ennél maradok.ár megbizhatóság teljesitmény is megfelelő. Ja és 2 év gari. Legkésőbb augusztusban meg is veszem. Addig meg az ..apróságokat``
Most lehet hogy ki fogtok röhögni ... egyszer egy pincerendszerben rendezett paintball partin láttam az egyik mókusnál egy olyan fejvédőt, aminek a tetejére likat vágva ráapplikált egy processzor ventillátort. Először jót röhögtem, aztán nem annyira, amikor elkezdtük az egyébként is jó párás pincerendszerben a meccset. Én kb. 1 percenként álltam meg szellőztetni. A szünetben mondtam a csókának hogy addsza csak kölcsön a sisakodat. Hát ha direkt nagyon lihegtem, akkor tudtam egy kicsit bepárásítani a plexit. De akkor is sokkal hamarabb tisztult ki. Igen hatásos volt, szépen megjáratta az a pici venti is bent a levegőt.
Nyilván pajzsa válogatja, hogy érdemes-e megpróbálni (ha még garis, akkor nyilván nem kéne). Egy nagyon nyitottnál nyilván felesleges, de az gondolom nem is párásodik annyira.
Szóval izé ... prociventilátor? :) De gondolom jó a VGA venti is.
Bocs a móricka fotosoppért, de kb így tudnám elképzelni, a paintballos sisakon is kb itt volt a cucc: