Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Még jó, hogy lehet kapni. El tudom képzelni, hogy milyen tülekedés mehet érte. Szerintem max. az űrállomáson jól jöhet :-) Mert az árát és a vélelmezhető teljesítményét alapul véve, inkább vennék egy aggregátort az inverter mellé.
Kicsi, könnyű, elmegy a semmi közepén 2 vagy 3 dv 12 voltos kocsi akksiról. Amcsi cucc, az iweld a fő forgalmazó. Biztos van olyan terület ahol számít hogy csak egy kis táskát kell cipelni épületen belül (és esetleg nem lehet csak törpefeszültség) én még nem fogtam fel hogy ez (árát/korlátait figyelembe véve) hol válthatja ki a "rendes" hegesztő gépeket.
Remélem nem egészségügyi probléma. Nekem meg pont fordítva adták volna a tavaly, a gépet nettóban a kiegészítőket meg bruttóban. A tavasszal mikor voltam akkor meg a huzalt is bruttóban adták volna. A palackot is ősszel veszed?
nem lesz egy jó darabig legközelebb.:)) nem adom el akármi is lesz. mert én legalább is co párti vagyok, könnyebb gyorsabb dolgozni vele, kevesebb utómunkálat.
Ja. Mégsem kaptam sok kedvezményt mert telóztam. Csak az 1 tekercs huzalra adtak :-):-). De még azis lehet hogy csak hétfőn ér ide. Pedig 24 órára itt szokott lenni. A palackost is hivtam azt mondta visszahiv,,, azóta is hiv
Szia. Sajnos a gépet áfa nélkül csak személyesen van esély megvenni. A tartozékokat rendeléskor a megjegyzés rovatba emlitetem hogy örülnék ha áfa nélkül adná.ma kiderül mire dől
szia, na megrendeltem az alfát, szerintem holnapra ide ér. a palackot is megrendeltem de azt még nem tudom mikor ér ide, jól lenne az is péntekre. hogy hétvégén ki tudjam próbálni, meg lenne maszekom is.
én azt nevettem mikor kopogtattad, és nem volt ív, pálcát is cseréltél és akkor sem volt jó:) na a végén meg mondtad is hogy igy jár az aki nem kapcsolja át mma módba:)) az jár igy aki hegeszt, rá se ránts:))