Iricc: nagyon szép lett a szüléstörténeted, és szerintem nagyon jó, hogy ilyen részletesen írtad le a történteket. :-) Örülök, hogy végül természetes úton szülted meg Milost, és remélem, hogy csupa jó híreket fogsz kapni pénteken! :-)
Én még 2004-ben és 2006-ban a két kisebbiket a két fiamat szültem ott, de azóta nem tudom milyen változások voltak. 2006-ban az utolsó még nem fizetős napon távoztam. :-)
Örömhír: S. Milos Marcell egészségesen, tekintélyes méretekkel (3910g/54cm) megszületett. Reméljük, tetszeni fog neki a külvilág. Ő nagyon tetszik nekünk.
egyébként nálunk apája nagoyn jól áll a kérdéshez, mert a múltkor is majdnem ikrek lettek, tehát ha most az lenne, akkor ő abban is benne lenne, csak kicsit macerásabb lenne egy egy esti rutin, na meg napközben is :-P
Hát, sztem próbáld meg rábeszélni (jó, tudom, h próbálod egy ideje, de még jobban. : )) Van ám úgy is, h a nő gondolja meg magát : ) én régen azt mondtam, h kb. 5 gyereket szeretnék. Most azt mondom, h elég a 3, én több gyereket nem viselnék el, sem idegileg, sem fizikailag nem bírnám. (ha az anyagiakat nem is nézzük). Ú.h. minden tiszteletem azoknak, akik bevállalják a 4-et (5-et, etc.)
Az enyém kettőt akart, én azt mondtam, nulla vagy három. Megegyeztünk a háromban, de már a másodiknál úgy gondoltuk, legyen inkább négy.
Azért lássuk be, felelősen ennyi gyereket vállalni nem egyszerű. Nem csak a piszkos anyagiak miatt, hanem mert bele is fárad az ember a 24 órás szolgálatokba. Én legalábbis igen.
Egyre több valódi és indexes ismerősöm is vállalkozik negyedik gyerekre. A pasiknak erre születni kell, vagy valahogy rá tudom vajon beszélni egy negyedikre? :-))) (a legjobb az, hogy amikor megismerkedtünk, én kettő, max háromra vágytam, ő meg folyton 4-5 gyerekről beszélt, ezt ma már tagadja, de a barátaink is ezzel szembesítik :-) most meg már én szeretnék 4-et, ő meg megállna)
Köszi, Shiro, ez bíztató!!:) Remélem én is, hogy 4 évesen abbahagyja... mert nekem ez nagyon durva. Az még csak-csak elmegy, hogy képes szétszedni az orrszívót, mert ő akarja összerakni, de a minap a nagyapja által fabrikált kis rendőrlámpa talpáról minden előzmény nélkül elkezdte felszedni a szigetelőszalagot, mondván "én akarom ráragasztani!!" Vááááá....=8-O