Nagyon szép helyen jártatok. Sajnálom is hogy nem mehettem, de mindenhol nem lehet egyszerre, valamikor dolgozni is kell, sajnos... :-( Csütörtök de. bejártam a K100 egy részét. Elég sok emelkedő lesz rajta... áááá... előre félek....
Papa, majd mi most leszünk rajta! Nekem úgy rémlik minden évbe mást találnak ki, tavaly szintén kora délutáni indulással, egy hazai Börzsöny kör volt. Szépen el lehet kerekezni 14-re az indulásra, van ott a kikötőnél egy jó kis grill-pizza intézmény is.
Ma egy jó kis Salgótarján környéki túra volt, Somoskői vár, Salgó vár, ilyesmik:
Köszöntem a meghívást. Sajna családi kötelezettségek szólítanak el. A K100-on legalább bizti indulok, ha ma nem bukok, mivel mindjárt indulok egy laza ismerkedő túrára.
Mivel másnap Szilvásvárad, nem gyilkolnám le magam holmi hegyi befutók, és inter-Gödöllő sprintek miatt, és szökésre sem fogok vállalkozni. Gyűljön a kilométer. De miattam ne fogyasszátok el a betéteket, meg a féklámpa izzót.
Trek1, ha megfelel a kb. 25-ös átlag, akkor mehetünk együtt. Bp-ről indulok, és "haza" is tekernék.
Olvasom, hogy többen akarnak menni a hétvégi Gödöllői TT-re. Jó lenne összehangolni, hogy ne egyedül kelljen tekeregni, azt amúgy is lehet. PEstről megyek bringával, így 9 felé tendáló időpont lenne jó...
Megtiszteltetésnek vennénk, legfeljebb kicsit lassabbra vesszük a kedvedért:o). Mi se nagyon ácsorognánk, ez mégse papa túra, sör-pizza a végállomáson.
Ezek a nagy bajok , amikor sürüsödnek a programmok ! Mi voltunk már a felsőtárkányi Bükk TT-n, nagyon szép helyeken megy , de nekünk meg ugye a Csepel sziget a hazai pálya ! És másnap persze Gödöllő !!!
Ennél sokkal nagyobb a baj! A gödöllői K100 az default, de 28-én nagyon szép aszfaltos Bükk TT, vagy Tisza tó kerülés. Hiába sűrüsödnek a programok. Pedig a Csepel sziget is klassz, Bapuékkal tavaly voltam egy ilyesmi kört.
THX Sámson07! Elég meggyőző ajánlat! Annyi a "baj", hogy azon a hétvégén itt Gödöllő környékén lesz a K100-k50 is megrendezve, és hát a szív hazafelé húz inkább. Aztán ha nagyon nekiduráljuk magunkat így 40 fölött, akkor lehet mindkettőt bevállaljuk. :-)
időpont: 2005. 05. 29.
rajt-cél: Gödöllő Városháza szabadság tér 7. 8.00-9.00-óráig
Szeretnék ajánlani egy május 28-án megrendezésre kerülő kerékpáros túrát!
Sziget kerékpáros teljesítménytúrák2005. május 28. szombat
A szigethalmi TE kerékpáros szakosztálya és a szigetbecsei Sziget-csücske Természetbarátok Egyesülete 2005. május 28-án, szombaton kerékpáros túrát rendez a Csepel-szigeten, melyre mindenkit szeretettel várunk!
A túrák 95 és 35 km-es távon kerülnek megrendezésre szigethalmi és szigetbecsei indulással.
A 95 km-es távon 8-9 óráig lehet indulni Szigethalomról a Szent István Általános Iskolából
/Szabadkai út 64/.
9-10 óráig pedig Szigetbecsén az André Kertész Emlékmúzeum elől.
Nevezési díj 800 Ft, melyért útközben édességet, frissítőt és hideg élelmet biztosítunk.
A sikeres teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt vehetnek át.
Útvonal:
Szigethalmi indulással: Szigethalom – Tököl – Szigetújfalu – Ráckeve – Lórévi komp
Makád – Tassi zsilip – Szigetbecse iskola – Szigetcsép – Tököl - Szigethalom
Szigetbecsei indulással: Szigetbecse múzeum – Tassi zsilip – Makád – Lórévi komp – Ráckeve - Szigetcsép – Tököl – Szigethalom – Tököl – Szigetújfalu – Ráckeve – Szigetbecse iskola
Színtidő: 10 óra
A 35 km-es távon 9-10 óráig lehet indulni Szigethalomról a Szent István Általános Iskolából.
10-12 óráig pedig Szigetbecsén az André Kertész Emlékmúzeum elől.
Nevezési díj 500 Ft, melyért útközben édességet, frissítőt biztosítunk. A sikeres teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt vehetnek át.
Útvonal:
Szigethalmi indulással: Szigethalom -Tököl - Szigetújfalu –Szigetcsép - Tököl - Szigethalom iskola.
Szigetbecsei indulással: Szigetbecse - Tassi zsilip – Makád - Lórévi komp –Ráckeve-Szigetbecse iskola.
Színtidő: 5 óra
Minden távra: Magyar Turista Kártyával a nevezési díjból 20% kedvezményt adunk!
Nagyobb csoportok indulását május 10-ig kérjük előre jelezni! Diákoknak 50 Ft kedvezmény!
Túrával kapcsolatos információk megtalálhatók a www.szigethalmite.hu honlapon.
Részletes információ kérhető:
Szabó József 20/210-9337 matrakekesteto@freemail.hu
Nagy Imre 30310-5994
Polgármesteri Hivatal , Szigetbecse 24/513-510