Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Szia tudomásom szerint ,kb 100 ezer körül érhet az Orosz szetted .Ha eredeti a fényezése és hiánytalan és működik a mozdony ,ha eladó lesz írj nekem mert érdekelhet üdv.
Természetesen ott voltál,de ezt a világon mindenki tudja,hiszen nélküled nem rendeznek ekkora eseményt :) Egyébként külön köszönöm a fáradozást és a segítséget amit az egészért tettél és teszel Pista barátom.
A képen egy korabeli átalakítású Előre motor van. Annak idején szerelte rá valaki a Pannóniában használt szelén egyenirányítót, hogy egyenárammal távolról lehessen irányt váltani vele. Egy korrekt tartót is készített hozzá, ami a szelént rögzíti. Így került hozzám, csak sokkal lepukkantabb állapotban. Rendbehoztam, de a korai átalakítást meg akartam őrizni, nem cseréltem le a mechanikus irányváltóra. Az Előre házba is belefér szépen. Hátha kedvet kap valaki a barkácsoláshoz. Lehetne persze korszerű diódákat is tenni bele, de az mégsem az igazi.
Köszönjük a fáradozást, jó volt megint látni a szép nagy PV asztalt. Az új állomás nagyon jól passzol a képbe! A hibaelhárítás része ennek a hobbinak, így nem hiszem, hogy a látogatók közül ez bárkit is zavart volna.
A másik nagy előnye egy ilyen eseménynek, hogy ez lehetőséget ad nekünk, hogy hasonló érdeklődésű, hobbijú emberekkel találkozzon. Ebben nekem is volt részem pénteken, de ahogy látom, a hétvégén is hasonló volt a helyzet. Ezt külön köszönjük, mivel itt a ti asztalotok volt a találkahely :-)!
Sziasztok, ezek között is van egy nagyon jó kép rólatok! Sajnálom, hogy nekem most sem jött össze a Temofeszt, majd jövöre, vagy egy másik kiállításon. Milyen gözöst látni a képen, lenne róla esetleg egy közelebbi kép? Üdv!
Most cserébe kínálnék a képeken szereplő járművek közül néhányat.
Amit keresek:
Helikon mozdony kék / ezüst , a hozzá való tetővel.
( elég lenne a kasztni , hajtás nem szükséges bele )
Cserébe tudok adni a képeken szereplő vagonok közül egy db Pannónia rakoncást ( zöld vagy barna )
Plusz egy db Előre rakoncást ( a feketének sajnos az egyik kis táblája hiányzik és holnap pótlom a barna rakoncás képet, de az a vagon nagyon szép állapotú, hiánytalan )
Plusz a Helikon mozdonyomat Pannónia hajtással.
Ha valakinek van "felesleges" narancs / krém szerelvénye, azt cserélném a képen látható szerelvényre.
Csak eredeti festésű dolgokat keresek.
Ha valaki lát ebben fantáziát üzenhet ide is, vagy email: kingscross1@t-online.hu
Én is készültem, de nagy valószinüséggel azon az egész hétvégén úton/vidéken leszek a munkámból kifolyólag. Remélem majd csinál valaki pár jó fotót is. Üdv!
A péntek talán annyiból jobb, hogy akkor még kevesebben vannak, jobban lehetne vonatozni is hozott portékákkal. Másnak esetleg volna kedve ilyen találkához?