A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Fantasztikus érzés látni az ilyen válogatottat és szorítani értük. Nagy boldogság tölt el most! Jol játszottak nagyon a fiúk! Nekik érdemes szorítani! (Mégis a focival van tele mindíg a salytó... ez az ami kicsit elkeserít,pedig ott vannak a vizilabdásaink,kalyak és kenu egyéniségeink,úszóink és a többi sportág amiben előrébb vagyunk,söt a világ élmezőnyében!)
Remélem sok szép meccset mutatnak még a fiúk nekünk! Mindent bele MAGYAROK!!!!
ha mehetünk min a hetedik helyért, akkor nekem ki fog tartani az eufóriám a vb végéig most nagyon közel kerültünk hozzá de sajna ez a 2 győzelem semmit se fog érni, ha most már csak zakók jönnek
Csak az kérdéses, hogy az oroszok vagy a koreaiak, de mivel az utóbbiak nagyon kikaptak ma, szinte biztos, hogy a horvátok, spanyolok és mi két-két popnttal, a csehek, oroszok (ha kikapnak a horvátoktól, ha nem akkor valamit komplikálódik náluk) ésd a dánok vagy norvégek 0 ponttal. Így elméletileg ha a csehek és a dánok/norvégek nem szereznek pontokat, mi meg megverjük a cseheket, akkor 4-ikek vagyunk és játszunk a 7-ik helyért (kb: szlovénia, tunézia, lengyelország, ukrajna kvartet valamelyikével).
Igazad van biztos leütötte akkor, hiszen lőtt egy gólt ezért büntett.. :) Valószínűleg ráesett és kirakta a kezét mint minden normális ember aki elesni készül, másra nem tudok gondolni.
Semmi gond, mondom, halljunk meg szépen, ha kell. Már ez is csodálattal tölt el. De legbelül hiszem, hogy mi vagyunk a meglepetés csapat a vébén és megyünk tovább.
A jv. lökést mutatott, és a kapu mögötti ismétlésből gyanús is volt, hogy a lövés után a földön fekvő védőt - szerintem a gólörömtől - a kelleténél jobban megtolta.... de én a norvég piros után tippeltem is, hogy mi is kapni fogunk egyet. Sose kapjunk rosszabb helyzetben. :-))