Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Szerintem csak flegma vagy, gondold át még egyszer elsietted a válaszadást.
Ezt a kérdést nem az egyik halandó ember tette fel a másiknak, hanem maga az Isten a környék, legbölcsebb, leggazdagabb és legerkölcsösebb emberének: Jóbnak.
Bontok is egy jóféle bort a Gere pincészetből,( Irsai Olivért ) és hátradőlve várom, miféle értelmet vagytok képesek kicsiholni Kútásó előző életei kapcsán:-O:-P
Tehát azt tudja hogy volt valahol, de azt nem tudja hogy hol🤔
Gondolom azt sem tudja hogy honnan tudja.
Te meg annyiban hagytad? Végre lehetőséged lenne valami uj tudás mélyére ásni te pedig kiengeded a kezedböl.
Kutásó talán még azt is elárulta volna hol volt Ádám a teremtése előtt. Meg Éva hol volt...
Ha ezt kiderited megszolgáltál volna egy jóféle frissenfacsart szőlőlére, egy teli serleggel. Nem ám holmi savanykás, megposhadt ecetesizű lőrére amit az elveszendők isznak
Én ugyan mondottam rád, hogy vagy egy hülye, te ugyan mondtad rám, hogy vagyok egy fasz, ám én érveltem, helyesen, hogy miért nem éltél, nem is léteztél 1500-ban, te viszont nem érveltél, illetve tévesen, szarul, ostobán, bután, logikátlanul, nagyon hülyén tév-érveltél.
Nemigen jó: És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; AZ legyen néktek eledelül...És látá Isten, hogy minden a mit teremtett vala, ímé igen jó.
A hústevést a vízáradat után engedé meg kényszerből, amikor nem látá Isten, hogy minden igen jó. Ha igen jó lenne a hústevés, engedte volna Ádámnak, mikoron látá, hogy minden igen jó. De nem engedé, inkább "diétáztatá" őtet. Tehát a hústevés, állításoddal szemben - logice - nemigen jó...
Te aki meg egy f... vagy ráadásul balgatag és rest szívű, mindannak az elhívésére, amit a próféták szóltak, tudhatnád, hogy ahogyan a halál után is van élet, (és ha ebben tudsz hinni abban, miért nem, hogy születésed elött is voltál valahol?)