A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Részigazság. A nők néznek mindig tv-át a férfiak az áldozatok. A nők fogyasztanak össze-vissza és miattuk van globális felmelegedés meg a Föld kimerül. A férfiak nem mernek fogyasztani, mert már nem is léteznek szinte. Németh Sándor a Hágyébe prédikált erről, hogy a nők ne gáncsolják a férfit, férjüket hanem támogassák. Ha megtalálom maj belinkelem a világmindenség okulására.
Ez egy vélemény. Sok nő meg azért házasodik meg akar gyereket, mert másnál is látta. Rokon, barátnő. Az irigység.
Az exnejem barátnője házasodott, voltunk és lehetett volna szarabb is. Rá majdnem egy évre az exnejem szervezte az esküvőnket. Úgy, hogy nem is volt hozzá agya. Ha lett volna, akkor nem lopjuk mástól a meghívó szöveget.
Szerintem ez az írás nem fedi, csak érinti a valóságot. Torz világunkban a vaginák alapból betegek, gondoljunk Évára. Ugyan mi vezérelte, hogy kígyóval csacsogjon, mint a kozmetikusnál?
Azt hiszem, hogy én sose hittem a házasságban. A lakodalmam baromság volt, én nem élveztem. A vendégek segge után rohangálni, meg beszélgetni/táncolni velük - nem az én világom. Egy tűzet okádó sárkány hátán szárnyalni és elpusztítani egy várost, szerintem sokkal hasznosabb időtöltés.
Hogy világképednek több köze van az ateizmushoz, mint a Bibliához. Olyan vagy mint az evolúciós Felhő. Ő nem látja, nem érzékeli, de ami a fejében van az orvosi eset. Most vagy 100% keresztény vagy vagy 100% evolúciónista/ateista. Nincs átfedés, átmenet
Figyeltelek titeket adventistákat, hogy pont olyanok vagytok mint a Jehova Tanúi vagy Mormonok. Az én világomból nézve ateisták. Vigasztaljon hogy a hágyébe is sok ateista járt és jár. Szerencse.
Isten megáldotta Ábrahámot, ezért gyerekgyártásról álmodott az öreg és megkapta a gyerekgyártói papírjait.
Van olyan, hogy Isten megelőlegez. Szerintem.
Istent nem lehet megkerülni. Minden az övé, még a szerencse is ami szakszóval áldás. Vannak áldások amik örökölhetőek. Vagyis aputól,anyutól lehet örökölni áldásokat és úgy lesz része az életednek, hogy te nem csináltál semmit.
A szinglik vissza tudnak szerezni mindent amit elveszítenek, ha Elen G. Vhájt könyveket rendelnek tőlem. Az a lényeg, hogy mindig ezeket kell olvasni alvás helyett is.