Ma már odáig jutottunk, hogy a megerőszakolt nők, az áldozatok hibáztatása polgárjogot nyert egész Európában állapítja meg Raymond Ibrahim a Gatestone Intézet munkatársa elemzésében. Másként fogalmazva: a nemi erőszak kisebb bűn, mint az, hogy a megerőszakolt nő elárulja az erőszaktevő vallását. Ettől kezdve ugyanis őt rasszistának, iszlámgyűlölőnek bélyegzik. Raymond Ibrahim több példán keresztül mutatja be, mit kell átélnie a bántalmazott nőknek.
Ne keverd a szezont a fazonnal! Egy járványügyi intézkedés elleni politikai hiszti nem ugyanaz, mint beleállni abba, hogy rendőrrel megy a szociális munkás a c. családokhoz gyereket elvinni. De nem várom el, hogy ezt megértsd.
A CSP annak jár, aki épp neveli a gyereket, erre van szabály.
"És ha iskola rendőr lehet, akkor legyen olyan is aki problémás helyre elkíséri a szoc munkást aki felméri a lakást és mérlegel a láthatásról."
Előbb meg kell beszélni a gittegyletekkel, hogy ne legyen rasszizmus, ha egy "testőr" kíséri el a szoc. munkást oda, ahova javarészt kísérni kell. Az iskolarendőrök miatt is megy a hiszti, holott az iskola közfeladatot ellátó intézmény, nem pedig magánélet.
Az pl kormányfelelősség, ha erre nincs szabály, hogy a CSP annak jár aki épp neveli a gyereket, és a láthatás feltétele az hogy a lakás rendben legyen.
Vagy önkormányzati.
És ha iskola rendőr lehet, akkor legyen olyan is aki problémás helyre elkíséri a szoc munkást aki felméri a lakást és mérlegel a láthatásról.
Szokott olyan lenni, hogy mindenféle "civilek" segítenek rendberántani a lakást, hogy visszakaphassák a gyerekeket... Aztán persze rövid időn belül ugyanolyan infernális körülmények lesznek, mert ugye a rendezett körülmények fenntartásához is szükséges némi meló. De általában időnként összeszedik magukat, mert ugye nem mindegy, hogy kapják-e a családi pótlékot vagy sem... Sokan abból élnek. :-((((((
Igen. Tök mindegy, miért emelték ki őket, ugyanolyan körülmények közé nem kéne engedni. Persze mondhatnánk, hogy összeszedték kicsit magukat, a putrijukat, elmentek dolgozni, és ezért a gyerekeket időnként visszaengedték. De a képek nem erről árulkodnak.
És tényleg nem értem, hogyan lehetett oda még csak látogatóba is elengedni a gyerekeket. Miért nem volt nekik is valami kulturált közösségi helyen a találkozó? Ilyen helyre nem kell odaadni szegény kölyköket.
Értem én, hogy volt látogatás, és akkor történhetett. De a retekklub miért csinál úgy (és tesz fel manipulatívan kérdést), mintha kérdés lenne a dolog. Nyilván ők is tudtak a látogatásról.
Itt van ez a Kaleta-ügy, ennek árnyékában mintha ők is valami kiskaput keresnének az ilyen "szülőknek". Undorító.
ÉN csak belekattintottam egy-két részbe, de szerintem a kiemelés NEM a szexuális erőszak miatt történt. Hanem a rémséges fizikai körülmények miatt (dzsuva, rendetlenség)
Alantabban leírtam hogyan lehetséges . Én is az RTL Híradójában láttam , és onnan lehetett tudni .
Nekem világosnak tűnt . Bár ezt a kiemelés utáni visszajárkálásos módszert nem értem igazán .
Ha egyszer el kellett vinni a családból a gyereket , akkor feltételezem , hogy veszélyeztetve volt . Akkor minek kísérleteznek a visszajárással ? Engedjék a szülőknek a gyereket látogatni , ha az a cél , hogy ne idegenedjen el a szülőtől , nem pedig vissza-vissza járkálni a veszélyhelyzetbe !
Kavarnak össze-vissza..... Nem akarnak pol-inkorrektek lenni...
Sose értettem, miért gondolják emberek, hogy a koszt szegénységgel lehet magyarázni.
Na igen.... Ezt én sem értem, de ugyebár vannak páran, akik MINDENT IS meg tudnak magyarázni (itt a fórumon is).
Attól kezdve, hogy olyan szegény, hogy már akarata sincs (egy frászt nincsen!), odáig hogy a depriváltság, bla-bla-bla.... meg nincs tisztítószer, stb. stb.
Meg hát szegénység és szegénység közt is van különbség. Nem tehetek róla, de számomra az gondozatlanság, ha valakinek a gyerekei mocskos, víz nélküli házban élnek, nem tudnak rendesen enni, nincsenek tiszta ruháik.
Hát ez érdekes. A végén azt kérdezte az rtl, hogy hogyan lehetséges a zaklatás 2017-ben, ha 2016-ban gondozásba vették a gyerekeket. És azzal zárja, hogy ezidáig nem kaptak választ. Ez a retekklub. Mert ennek az utolsó mondatnak számomra van egy olyan sugalmazása, hogy talán meg sem történt az egész (és biztos csak gonosz hazugság az egész, ennek a remek családnak a befeketítése céljából)
Meg a tesó, mikor hajtja, hogy nem is gondozatlanok voltak, csak hát a szegénység...pfff. Sose értettem, miért gondolják emberek, hogy a koszt szegénységgel lehet magyarázni.
Erre egy jó példa, amikor mondjuk egy egyetem kitűzi célul, hogy márpedig 50-50 arányban vesznek fel nőt és férfit. Ez konkrétan nemi diszkrimináció onnantól, hogy nem az eredményei, hanem a neme alapján kerül valaki felvételre.