Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Mivel gyalog megyünk álltalában így bizony nem látni mit is rejt az autó . Max 1 km-er a templom , aztán meg ott van a misebor is ( ha kapunk ? ) , asszony meg nemigazán akarja vezeti a csodát .
Szóval maradhat az ott ahol van , ma is inkább még a délelőtt a szereléssel telik .
Itt is a szokásos borult párás ködös idő megint ! -2 fokkal ! Tegnap megpróbáltam a kerítést tovább javítani ,hát a ködtől annyira köhögtem hogy abba kellett hagyjam mert már azt hittem kidobom a taccsot is ! Bekellett fújnom a tüdőmbe meg gyógyszert is vennem kellett be hogy valahogyan abba maradjon a köhögés ,borzasztó volt !
Ezt Neked kell tudnod!Némi támpont:Anyám családneve-Vernyik.Pont 100 éve körül,NAGY GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁG idején ment anyám apai nagybáttyja,legényként,odanősült,a battonyai bútorgyárba,asztalosnak(mert minden kádár asztalos,de nem minden asztalos kádár!),aztán ki is halt a kádárság,a családból!Szóval odament,megállta a helyét-meg sokasodott!Csak a hegyek hiányoznak nekik!(mondjuk nekem nem,mert mindennap itt magasodnak,meg igencsak el lehet fáradni bennük!