Ami nagyon érdekelne: elégedett voltál? MIlyenek a szülőszobák? Lehet alternatív módon vajudni (labda, kád stb.)?
Milyenek a nővérek, szülésznők? Segítőkészek? Érdemes-e szülésznőt is választani? A baba végig veled van, vagy ha kéred, elviszik? A látogatókat beengedik vagy nyugi van?
Köszi, már el is olvastam, hát tényleg ügyesek és gyorsak voltatok! Nagyon meghatódtam, beleéltem magamat :)
Én oxyt nem kaphatok az előző császár miatt. De azért remélem, hogy most nem lesz olyan hosszú. Az EDA nálam is begyorsította a dolgot, lazított is és nekem sem kellett gátmetszés, amiben egészen biztosan része volt!
most számoltam utána, tulajdonképpen csak 3,5 óra volt, hiszen 9-ig, amíg el nem kezdtem kapni az oxitocint csak 1-2 kóbor fájásom volt csak, és Milos 12.27-kor bújt ki.
kaptam EDÁ-t szerencsére, az turbózta be a tágulást szerintem.
kívánom, hogy neked is ilyen gyors szülésed legyen :-))
Négy és fél óra, atyám. Nekem az indított szülésem 16 óra volt :))) Kértél végül edát? (nem tudom elolvasni, az én gépem utálja az uw-t, nem hozza be :( ha majd ráérsz, elküldenéd esetleg e-mailen?
Iricc: nagyon szép lett a szüléstörténeted, és szerintem nagyon jó, hogy ilyen részletesen írtad le a történteket. :-) Örülök, hogy végül természetes úton szülted meg Milost, és remélem, hogy csupa jó híreket fogsz kapni pénteken! :-)
Én még 2004-ben és 2006-ban a két kisebbiket a két fiamat szültem ott, de azóta nem tudom milyen változások voltak. 2006-ban az utolsó még nem fizetős napon távoztam. :-)