A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Annál a randa fekete GS-nél bármilyen szín jobb :D
A fehér motorok engem megfognak , nagyon a határon mozog hogy az ezüstömből fehér legyen . A piros fehérért is odaadnám bárki fél karját :P https://www.youtube.com/watch?v=KcTa2HH2b8k
Én a Puig magas plexit használom a Puig erősítéssel. Nagyon jól tereli el a turbulenciát a GSA-n, letekerve soortos, ha meg akarom szélcsendben, esőben szárazon maradva motorozok. 194 cm vagyok:)
Lecseréltem a telefonom, iPhone 7-ről iPhone 13-ra, mert az előző telefonom már 5-6 éves volt, és töltés nélkül 2-3 órát bírt.
Áttértem Spotifyről Apple Musicra, mert a Garmin XT azt szereti kezelni a telefonról, a Spotifyt csak akkor, ha elindítom a telefonon - ez meg kényelmetlen.
Van a tanktáskában egy Samsung, mert az és a Connected App stabilabban működik együtt a TFT-vel.
Van az Ucom4, ami az XT-vel van összekötve, ami meg az iPhone-nal és a Garmin Drive progival.
Na most tél van, unatkozom.
Így a terv:
Szerzek egy multiSIMet a Samsungba, majd az Ucom telefon kapcsolatát összepárosítom a TFT-vel, és megnézem, hogy üzemel telefon/zene/ConnectedApp ügyben a Samsung-TFT-Ucom trió.
Mindeközben marad az iPhone-XT-Ucom párosítás is a teszt erejéig, hogy ha mégsem megy az első kombó, még mindig ott van ez a setup tartaléknak.
Lényege? Semmi, de mennyivel jobb lenne menetközben a kereket tekergetni, mint - most éppen téli - kesztyűben nyomkodni a navit telefonálásnál...
Ki fogom próbálni a sima GS plexijét, aztán még1x rápróbálok a Marathonra. Ha egyik sem jön be, marad az MRA, ami szintén nem tökéletes, de nem lehet megvenni a világ összes plexijét…
Univerzális szélvédőt sosem fognak tudni csinálni , ami mindenkinek jó . Nekem például a rugózása nem megfelelő szinte egyik motornak sem , gyári állapotban ...
Én is látam Mackó tesztjét, csakhogy ő 20 cm-el magasabb nálam. :) Mindegy, megyek vele majd ha jobb idő lesz még annyit, hogy megszokjam, azután visszateszem a gyárit és érezni fogom a különbséget. Csak az a nagyon fura, hogy a kissebb jobb. Meg hogy ha tényleg egyértelműen jobban sikerült valami csooda folytán, akkor miért szálltják még mindig a nagy plexivel az ADV-ket?
Nem volt gondom a kicsivel, csak az ember midig remél. Ezúttal, hogy a nagyob jobb. :) Csak megelepő volt, hogy pár száz km. után sem éreztem egyértelműen jobbank.
Bartolini forumtársunk, barátom most vásárolt egy V-stream plexit az Adv-ra, írj rá ha gondolod, készséggel megosztja tapasztalatait. Rallye kis plexit dobott le az Adv-ról, ami ha jól tudom Eladó, így ha valaki olyat szeretne, szintén kopogtathat nála. Üdv.