1. Itt is zümmögnek az űrhajók, csak itt még nevetségesek is. Ha realisztikus űrjelenetet akarsz, akkor nézd mondjuk a 2001-et, ott csend van az űrben meg súlytalanság. 2. Ahogy azt Lucas is mondta egy interjúban, nem az a lényeg, hogy a film megfeleljen a tapasztalati világnak, hanem hogy önmagán belül konzisztens legyen. Ki van találva a világ, szinte mindegy, hogy milyen, és annak a szabályaihoz kell alkalmazkodni.
Nem az a bajom vele, hogy sivít vagy nem sivít az űrhajó, hanem hogy annyira otrombán OLCSÓ az egész. Egydimenziós papírdíszlet ez a világ és ugyanilyen karakterek mozognak benne. Ez egy végtelenül ostoba, gyermeteg sorozat. Annak ellenére mondom ezt, hogy nagyon szeretem a színvonalas sci-fit.
Szerencsére nekem meg van letöltve az összes eddigi rész! Ez alapján, amit a tv2 leadott, én sem nézném! Habár talán nem is a tv2, hanem a "szinkron stúdio" tehet az egészről!:-((( Egy jó sorozatot igy elcsezni! A "híres" magyar szinkron!
Hogy ez mekkora fosrakás, örülök, hogy nem bajlódtam a letöltésével. Most eltekintve a katasztrofális szinkrontól, ez olyan, mint egy 80-as évekbeli gyerekfilm, A cylonok vagy mik azzal a scrollozó piros leddel a homlokukon, szinte várom, hogy megszólaljon vmelyik: "hello michael". A CG-re meg nem sok pénzt vesztegettek, ennél egy otthoni PC-n jobb effekteket lehet csinálni. Szánalmas az egész. Aszongya OK búmer, vidd odébb az űrhajód, erre kis pamacsok jelennek meg az úrhajó orrán meg ilyen dezodorhang hallatszik és kimegy a képből. Ki a halálnak akarják ezt a szemetet eladni?? Inkább pirx kapitányt nézek, azon legalább röhögni lehet, ezen csak sírni.
A szinkron egyetlen pozitivuma számomra Menszátor Magdolna, Roslin magyarhangja (én titkon benne reménykedtem). A többi hang nem az igazi! Legalábbis egyenlőre. Faragó András Adamának? Nem igazán ismertem még eddig a a hangját, hasonlit kicsit Olmos hangjár, de....Lee-nek Fekete Zoltán,áááááááááá A Voyban Harry Kimnek még oké, de itt.:-((( Na és Gaius, az sem jó! Rosta Sándor Tigh-nek, hát... ujabb alakoholista szerep Mindjárt elérjük a csillagközit, na ez über gáz!
Es rossz a cim is :o) a 33 az 101 resz (40 perces), ma meg a pilot elso reszet adjak, ami nem ugyanaz :o) Vagy mar a fene se tudja, ezekbol kitelik, hogy nem adjak le a pilotot, leadnak 50 perc reklamot, aztan senki nem fog erteni semmit, de ez nem az o gondjuk :o)