Majmunka, drága! Légyszí' írj fel nekem még egy könyvet. Jó, hogy Forever előkerült, de a levelemre még mindig nem reagált. Pedig már majdnem kész az egész fordítás. :(
Létrehoztam a Csodaidők topicot, itt található: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9155063. Remélem, Eta nem veszi érte a fejem :-D. Így az Invitoban befejezhetjük az offolást. Javaslom, hogy akit érdekel, vegye fel a kedvencek közé :-).
Enahma oldalán folyamatosan gyűlnek a linkek, sok jó fic is van köztük, bár ez nem kedvencek jellegű válogatás, ezért különböző a hangulatuk, hosszúságuk, színvonaluk, nyilvánvalóan.
A szerzők szerint csoportosítás P betűje alatt elérheted Parselmouth Lion oldalát, ahol vannak információk a folytatásról is ;-)
És a gyorsaság kedvéért íme a link, mely a listákhoz vezet:
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol tudom megtalálni a Harry Potter és a Varázslók Háborúja ficet? És esetleg tudtok mondani néhány jó ficet, elérhetőséggel?
"Ennek a könyvnek a szokásostól eltérően nagyon erős közösségi bázisa van. Szinte szülőhelye a világháló, ahol egy közösség folyamatos figyelme követte az ötletnek művé növekedését."
Majmunka, nincs kedved írni egy listát, vagy itt, vagy a livejournalos oldaladon, kik lesznek ott a dedikáláson? Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék rá, kikkel találkozok még enahmán kívül? :)
jaja, gödöllői vagyok, Te honnan nézel el esetleg ide?
Más: az Alexandra toplistáján még Leslie L. Lawrence új könyve sincs fent, ami a bookline-nál második, úgyhogy vagy nagy az átfutási idő, vagy hosszabb időtartamon (pl. egy hónapon) veszi figyelembe az eladásokat. Ha sikerülne is feljutni rá, valószínűleg kicsúszunk a karácsonyi szezonból.
Hi! Majmunka, lehet, hogy négy könyv lesz a részemre, nem három... Kedden dől el, hogy aki a segítségemet kérte, valóban megkeres-e. Akkor megírom biztosra. Köszi!
Milialnak: lehet jönni könyv nélkül, nézelődni is, de mindenképp iratkozz fel, légyszi.
Máshol vett könyvvel is jöhetsz (bár azért akarjuk ott venni a könyveket, hogy feltornásszuk a toplistára, ha tudjuk :)), a biztonsági őrnek feltétlenül szólj, és mutasd meg, nehogy később gond legyen belőle.
Hurrá, végre én is hozzászólhatok.:) Nem tudtam, hogy fél órát kell rá várni regisztráció után..
Először is csatlakoznék hétszínvirághoz: én is Enahma oldaláról jutottam el a Hp és a varázslók háborúja c történethez (illetve még régebben láttam a merin, de akkor ha jól emlékszem még nem volt befejezve, de most mindegy is) - és nekem is nagyon tetszett, ezúton is gratula az írónak:) kampányszerűen olvastam el néhány nap alatt, éjszakákba nyúlóan.. várom a folytatást, jó munkát hozzá!
másodszor: a Csodaidőkről - én a fehérvári Alexandrában nézegettem egész héten, de csak holnaptól lesz. viszont én már hazajöttem hétvégére, úgyhogy erről ennyit:) karbalán te gödöllői vagy? mindenesetre jó tudni, hogy itt már kapható a könyv, lehet hogy holnap elnézek arrafelé:)
A dedikálásra el lehet menni már előbb megvett könyvvel, vagy könyv nélkül csak úgy nézelődni?:)