Keresés

Részletes keresés

Gabho28 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 18704

Két kezdő átlövőnk egyiptomi! Azért az egyiptomi válogatott nem a világ krémje. Nem egy francia, dán vagy spanyol válogatott.

Gabho28 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 18703

Sőt, Richardsont is a Plockhoz írják! Egészen ellépesztő és döbbenetes lenne!

Gabho28 Creative Commons License 2024.04.26 -6 1 18702

Azért azt nekem ne mondja senki, hogy pár év múlva egy ilyen keret nem lenne Final4 esélyes:

Nielsen, Palasics

Vailupau, Imre

Richardson, Máthé

Remili, Fazekas, Casado

Pechmalbec, Grahovac, Rosta vagy Bánhidi

Pytlick, Monte, Ligetvári

Descat, Valencia

És lenne benn 6 magyar válogatott játékos. Ezt csak a magyar kérdés gyanánt írtam.

Gaga84! Creative Commons License 2024.04.26 0 5 18701

Ide meg majd jön Stepancic…

Ilic remekül felkészítette a csapatot a legfontosabb meccsre,bravó!!! Köszönje meg a srácoknak,h megúszta,hogy az ezerfejű elkergesse,,semmit de semmit nem tett hozzá tegnap. Eredménytől függeltlenül el kell küldeni!

Legalább 5 góllal jobbak vagyunk a dánoknál,ezt 40percig nem tudtuk érvényesíteni,utána viszont jött a henger. 120percből a 40perces üresjártak visszaüthet,eddig 60-40 volt nekünk most 50-50. 

Borzasztóan kétarcú a csapat,meccsen belül is.

Előzmény: Bembi86 (18700)
Bembi86 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 18700

RT Handball szerint kicsi Ricsi Plock, 2025től

Taggart09 Creative Commons License 2024.04.26 0 3 18699

Valaki írta itt, de én egyetértek vele. 

A Magdeburg leigazolta volna Casadót, El Deraa-t, Mahét és utóbbival hosszabbított is volna?

Hát nem tudom. 

Jól tették, hogy inkább igazoltak egy igazán jót(Claar) 3 közepes helyett..

Bocsánat, ha ez sértő bárkire is. 

Taggart09 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18698

Bergendahl gyors átigazolása után pillanatok alatt beépült a Magdeburgba, ezt mi is éreztük a bőrünkön, Damgaard is sokat tett a bl trófeáért, Smits mellőzve volt, ez igaz, de amikor Magnusson megsérült a hátán vitte a posztot, nem is akárhogy.

Szóval ahogy én látom, magas szinten HASZNÁLHATÓ játékosokat igazolnak és bizonyítják is, amikor ott a lehetőség.

Így nyerték meg a bl-t.

A jövőbeni igazolásaik is erre utalnak. 

Ha igazak a hírek, akkor áldoznak az extrára is. 

Kapus, b2. 

Psenior Creative Commons License 2024.04.26 -1 1 18697

Csak a változatosság kedvéért én a Magdeburgot pont nem ilyen keret kihasználósnak látom. :)

Damgaard pl végig mozizza a meccsek nagy részét, mert Claar meg Kristjansson szinte végigtol majd minden meccset. Lagergreen vagy Bergendahl se kap sokkal több időt. 

Előzmény: Taggart09 (18692)
Psenior Creative Commons License 2024.04.26 0 3 18696

Az utolsó gólnál vakon vagyunk, mert a zsűriasztal óráját nem láttuk...

Zso_Re Creative Commons License 2024.04.26 0 3 18695

Esetleg a sántikáló, vélhetően nem teljesen egészséges Marguc helyett. (pláne hogy balkezes van bőven, ha Mikitával valami van..)

A gólt többször visszanézve, szerintem időben volt, de nagyon határeset.

Előzmény: Thor. (18691)
Kyra** Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18694

Visszanéztem, az utolsó gól után a négy bíró megbeszélte, ki hogyan látta, és mivel szerintem nem tudták eldönteni, hogy időben esett e a gól, ezért a pályán született döntés maradt.

Mert így szól a szabály.

lincoln osiris Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18693

+1 

tegnap nem láttam, hogy mit tudna ez a csapat a F4-ban alakítani. Ezzel együtt jussunk ki, mert ha ez a páros marad ki tudja mikor jutunk oda ismét. 

Előzmény: VP83 (18676)
Taggart09 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 18692

Ha belegondoltok, azért az mégiscsak nagy hátrány, hogy belső poszton van olyan akit nem használnak.

Mondjuk ha Mahé helyén nálunk lenne egy Claar vagy az éppen aktuális Knorr...

Remélem, hogy a jövőben egy teljes kihasználtságú keret azért összejön. 

Pl a Magdeburg ereje nagy részben ebben van. 

Thor. Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18691

A hónapok óta értékelhetetlenül játszó Kosorotov helyett simán nevezhető lett volna Mahé.

Taktikailag és emberileg is érthető döntés lett volna, illetve lenne a jövőheti meccsre is.

Sajnálom, hogy Nilsson nem lépett tegnap pályára, az “edzőink”  “remek” “munkájának” köszönhetően erre nem volt lehetőség tegnap.

Előzmény: FrancisBade (18690)
FrancisBade Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18690

Igen, végtelenül szimpatikus figura. De én is őt hagytam volna ki, Nilsonnal lehetett volna cserélni esetleg, de ott meg mégis Nilson felé dől a mérleg. Bár ha gond van Mahé univerzálisabb, nehéz ez. A kérdés ha Nilsont hagyja ki akkor is születnek posztok hogy milyen gonosz Ilic hogy az utolsó hazi BL meccsen kihagyja. Látva viszont Mahé veszprémi pályafutását, ahol is 3 edző alatt sem sikerült kezdő irányítóvá válnia, szerintem semmi meglepő nincs abban hogy elmegy. Ettől függetlenül szerintem lesz még szerepe ha sikerül pl final4 -ba jutni.

Előzmény: Psenior (18689)
Psenior Creative Commons License 2024.04.26 0 14 18689

Nekem kimondottan pozitív és szimpatikus, hogy Mahé nem sértetten gubbasztott valahol a csarnok sarkában, hanem beállt buzdítani a csapatot, mert most máshogy nem tudott segíteni. Nagyon jófej dolog volt, ilyet még nem is láttam... :)

Gabho28 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 18688
VP83 Creative Commons License 2024.04.26 -4 4 18687

Változnak az idők, nem lettek fiatalabbak és ha egyikük sem BL résztvevő csapatban sztárjátékos, akkor ez talán nem írható a veszprémi vezetők számlájára. Nem mondható az, hogy

Petar vs. Remili,

Cupara vs Jensen,
Strlek vs. 
Descat

visszalépés lenne, sőt!

Ami Mahét illeti: én is kihagytam volna tegnap. Kell két-két szélső, mindegyik használva is volt, és nyilván kell Casado is, meghatározó volt ő is. Nilson vs. Mahé viszonylatban a csapatkapitányt választotta Ilic, szerintem sokan elfogulatlanul ugyanígy döntöttek volna. Újabb felesleges hőbörgés ezt kinyitni. Az hogy Mahé az O szektorba ült, szíve joga, a szokásjog nem ez, nyilván ő is most meri ezt megcsinálni, amikor már megvan az új szerződése, nagyon helyesen: máshol...

Előzmény: Bembi86 (18685)
Taggart09 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 18686

Talán még az beszédes, hogy a csoportban a rangadóikon a Kiel ellen otthon egy iksz, idegenben nagy arányú győzelem, a Kielce ellen otthon szintén ikszeltek, de Kielcében 3-al nyertek, a Kolstad ellen otthon 2-vel nyertek, de ellenük is jobban játszottak Norvégiában és KO lett a vége, a Szeged ellen 5-el nyertek otthon, viszont a Picknek állt sokáig a zászló.

A PSG oda-vissza verte őket szorosan.

Szóval nem mondanám, hogy olyan erős hazai pályát toltak eddig. 

Bembi86 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 18685

feldobta pont most a yt a 2 évvel ezelőtti Aalborg visszavágót.

hogy hová lett az a csapat, a kulcsjátékosnak számító Petarral, Mahéval, Cuparával a kapuval, Strlekkel a szélen...az is megérne egy misét

Taggart09 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18684

Még annyit, hogy kíváncsi leszek, hogy az Aalborg hogyan kezeli a hazai pályát, mert most ott is elvárják ám az f4-et, hogy csak 1-el kaptak ki.

A mieink az első félidőben rosszul, a sokat megélt szélsők Landintól tartottak, a védelem átjáróház. 

Aztán a másodikban a csapat felvette a munkásruhát és a kritikus b2 poszton ugyan Elderaa 0 gólon zárt, az akarat és a diktált iram meghozta a győzelmet.

Én a meccs előtt azzal számoltam, hogy mindkét csapat idegenben veri a másikat, így bizakodóbb vagyok. 

Dr. Jack Creative Commons License 2024.04.26 0 4 18683

Ez egy jó kérdés, nekem is feltűnt. Első félidőben mutatott játéka nem volt kiemelkedően jó, de rossz sem ezért nem értettem a mellőzését. 

Előzmény: Bembi86 (18682)
Bembi86 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 18682

Sandell amúgy hová tűnt a második félidőre?

Taggart09 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 18681

Majd látjuk milyen játék kell, hisz azt sem tudjuk, hogy az Aalborg milyen passzban lesz. 

Az előny itt van. 

Psenior Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18680

A Dánok átlövői kétszer annyi gólt lőttek, mint a mieink...

Előzmény: Gabho28 (18678)
Psenior Creative Commons License 2024.04.26 0 2 18679

Vér-verejtékes meccs volt. Nem találok magyarázatot az ilyen terített betli félidőinkre (meccseinkre), mint ez az első volt. Ilyen kezdést nem engedhetünk meg magunknak a szezon egyik legfontosabb meccsén! Azt gondolnám, hogy már mindent is megnyert klasszisok képesek hideg fejjel érvényesíteni a klasszisukat egy ilyen párharcban... Nem voltunk összeszedettek, az átlövő játékunk ismét vérszegény volt, kevés elképzelés, gyakorlatilag a pároskapcsolatok folyamatos erőltetése volt jellemző. Viszont néhány visszafutási problémától eltekintve példás harciszellemet éreztem, volt akarat és most életfontosságú kapusteljesítmény is. Kiindulva a Barcelonai és Magdeburgi túránkból, azt mondom nem reménytelen a Final Four, de ahhoz az a játék kell!

Gabho28 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 18678

Elderaa ismét bizonyította, hogy kell elé valaki, aki képes 5-6 gólt lőni balátlövőből!

Bembi86 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 18677

pont így érzem én is.

azokon a meccseken idén, amikor nem volt elég a "Nedim-Fabre kapcsolat majd megoldja és rohanunk" taktika, elég keményen le lettünk gyalulva

amikor az ellenfél edzője felkészül belőlünk és elénk tesz egy komoly védekezést, csak nézünk mint Bálám szamara

Magde itthon, Plock GOG idegenben, tegnap az Aalborg - a dánok ráadásul a védekezésünket is szétszedték az első félidőben.

ez totál edzőkérdés - amellett persze, hogy nem lenne kötelező Descat-nak Landinba püfölni mindent az első 5 percben.

VP83 Creative Commons License 2024.04.26 0 7 18676

Nincs mit szépíteni, ez gyenge teljesítmény volt. Ha az elején nincsenek Rodri bravúrok, akkor kialakulhatott volna 8-10 gólos különbség, amiből nem tudunk visszajönni és már most eldőlhetett volna a továbbjutás. Nem így történt szerencsére, és igen, a szerencsénk és a teljesítményünk mellé kellettek a bírók, akik bizony nem csak az utolsó lövéssel voltak lágy szívűek velünk, hanem a fél-faultos megoldásainknál is, amikor sokszor kedvezett nekünk a sípszó.

A Veszprém jobb csapat az Aalborgnál, de nem volt ez a csapat jól felkészítve a találkozóra, ez is jelzi azt, hogy hosszú távon ez az edzőpáros nem lehet igazán jó megoldás. Amiről nem olvastam itt, de én pl. a végjátékban jobbátlövőnek láttam volna újra Remilit is.

DE nyertünk, van esélyünk továbbra is a Final4-ra, most inkább ezzel kell foglalkoznuk.

Zso_Re Creative Commons License 2024.04.26 0 6 18675

Tegnap csak a szokásos történt, amikor nem igazán nagy csapat az ellenfél.

Lebecsültük a dánokat, plusz Landin fóbia.

Akik minimum 1 sebességgel gyorsabban játszottak, mint mi.

A második félidőre szerencsére elfáradtak és erőből (meg a szurkolással!) visszahoztuk a meccset.

A győzelemhez, a csapat tartásához és a szurkoláshoz gratulálok

Nehéz lesz idegenben, de páran most tartoznak egy jó meccsel, abban bízhatunk.

Páros lábbal rúgnám ki az edzőket, ez nulla volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!