Kéjünk Hamilton cognacot, ha lehet, balra nézőseset! Meg domaci rumot, valaki suttyomban megitta tennap (biztos Satinette volt, Ő hangoztatta, hogy nem szereti. Biztos ahol lehet, pusztítsa)!
Jóvanna! Majd visszaviszem a srösüvegeket, abbú mögyök legközelebb valahová! (Mondjuk Érd-Felsőre) A pezsgősüvegek a tietek lehet (hogy ma míly rendes vagyok Hozzátok!:-)
Hogy itt micsoda buli volt! Üres üvegek szerte-széjjel.... Halszag, pezsgőmaradék, füst, a CD-t bekapcsolva hagytátok, és szól Tunyogi Rock Band: "Születtem, szerettem... rossz voltam, de gonosz nem..." (rólam írták!:))) száma, most meg a "Kétszáz év szerelem..." nihil, rosszkedvmaradékok, jókedvmaradékok, imitt-amott füstbeszállt tervek, reménybeli tervek cafatjai, de én nem takarítok!
Megyek inkább minggggyá Szegedre börzére numizmatázni, meg Szabadkára enni-inni. Ezek után úgy döntöttem, hazafelé nem én vezetek, és kicsit "elengedem magam" Palicson, rámfér egy kis ejtőzés...
"Ha magad alatt vagy, akkor minden kivülálló "jó" szava sokat jelent! Ha minden okés, akkor nem annyira!" számomra nem teljesen ismeretlen szerző. Bueno notte!
igen...:))) már látom, holnap nem sok mindenre leszek használható melóban...aludni mondjuk igen, aztán délután, mikorra hazaérek, akkorra helyrerázódom!:))Vasárnap pedig egy kirándulás valami szép helyre és majdnem boldog leszek!:)))
Hát igen. Április közepén 36 pénz (ami nekem 15 lenne), valóban nem túl olcsó. De sajnos nekem csak május végéig él a kedvezményem és addig még be kellene iktatni vagy két hét Egyptot is, mint tudod! Fú, ez az állandó időzavar!:-D
Mondjuk ha cirka egy hetes intervallumban megadnád a megfelelő időpontot...., akkorra már megint máshol leszek, remélem!:-P Komolyan, pere, május eleje nem jó Neked, akkor április vége?:-D