Ha hosszabb üzenetet írsz, elküldés előtt érdemes elmenteni a szöveget, így ha nem küldi el az index, akkor csak egyszerűen bemásolod, és nem kell újra bepötyögni mindent.
Az 5000 ft-os gépet nem feltétlenül tartom drágának, lehet kapni olcsóbban is , de vettem már én is drágábban Z4-es masinát.
Ha obit és keresőt szeretnél, akkor szerintem az ebay felejtős. Érdemes lenne a magyar aukciós oldalakt figyelni, illetve a Soós Fotó kínálatában is bukkanhat fel megfelelő obi.
Időről időre lehet találni megfelelőt.
Amit én ajánlanék begyűjtésre az a Jupiter 11, 12, és egy Jupiter 8-as lenne.
Begyűjtési sorrendet szándékosan nem írok, majd az dönti el, ahogy eléd kerülnek a megfelelő állapotú és árú darabok:)
Táskám egyelőre még nincs nekem se, de tervezem a vásárlását én is.
Jaj, bocsi az előző is én voltam, csak véletlenül csináltam két nicket, és nem tudom ki törölni az egyiket. Szóval a gVous és a Janek-12 is én vagyok :)
Az előbb az index kitörölte kompletten amit írtam! :S
Szóval a gépet ötezerért vettem kicsit sok tudom, de nem bírtam várni egy jobb ajánlatra. :)
A legolcsóbban revolvert pedig tízért láttam, az egy kicsit sok, mondjuk íbéjen néztem. Szerintetek melyik objektív kellene másodiknak, egy Jupiter-11 vagy egy Jupiter-12? Ti milyen táskát használtok? Engem egy kicsit idegesít a zorki tokja, a fele csak úgy lóg a semmibe ha használom...
Boldog tulajdonosa lettem egy Zorki 4-nek. 68-as évjárat, szép állapotú. Távmérőjén kellet állítani, és az objektív szorult egy kicsit. Az obi sajnos nem Jupiter, hanem Industar 50, de ez is nagyon szép képeket készít. Próbatekercs megvolt, elégedett vagyok vele. És itt jön a lényeg: tele-objektívet keresek hozzá, meg keresőt. Szerintetek a revolver éri meg jobban, vagy a sima külső? Nekem a revolver a szimpatikus, annak ellenére, hogy kábé kétszer annyiba kerül mint amennyiért a gépet vettem :). És szerintetek ez milyen kereső?
Nekem tettszik csak még sehol nem láttam. Ja, az íbéjes áraktól kicsit elment a kedvem az egésztől (szerencsére visszajött:)), nem értem hogy lehet egy Jupiter-8 30.000 ft?!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
ui.: nem tudjátok, hogy a soós postáz-e aukciós terméket? Szombathelyi vagyok, ugyanis.
Eladó: FUJI (FUJICA) GS645S gép. (EBC Fujinon W 4/60) Használati nyomok nélkül, eredeti tokkal, objektívsapkával, gyári leírással, illetve egy doboz 4,5x6-os, üveges Gepe kerettel. A távmérő néha egy kicsit lusta, de az már akkor is az volt amikor vettem, viszont így használtam évekig. De a kényesebb szituációkhoz adok mellé egy külön távmérőt is. Olyan 110e körül gondoltam. Akit érdekel: rollei kukac vipmél...
hi! itt legalabb van nemi elet, ezert kerdeznek megint 1-et:
obit keresgelek, m v. ltm (m39) erdekelne 28mm-ben. nyilvan nem arany aron leica, de talan valami orosz csoda is jo lehet. ezekben (sem) vagyok kepben. nem kell fenyeros, eleg az f4, inkabb legyen kicsi, es vigye precizen a tavmerot. no meg a kepe legyen jo. mit javasoltok?
Olympus XA2 fényképezőgép A11-es vakujával, friss elemekkel, tokkal és manuállal, tökéletesen működő állapotban eladó! Észtétikailag korához képest szép. Ajándékba adok hozzá egy tekercs szavatos színes filmet is.
Bocs, hogy beleszólok. Ez kijelentő mondat vagy kérdő.....? A belső matricázás a németeknél (is) bevett szokás volt, a kazettás magnóimban is van ilyen.