Rendeltem tőlük...ki is fizettem kártyával...azt hazudták, 48 órán belül kapok megerősítő emailt és sms-t.
Kiszállítás két napon belül...
Se sms, se email, se kiszállítás.
Azt írta a büdös paraszt, ha nem érvényes a telefonszám, a rendelés törlésre kerül. Ha már kifizettem, mi a kurva anyját akar törölni rajta ha véletlenül elírtam egy számot. Egyébként nem írtam el.
Valóban más a Trabant fékpofa. Németországból lehet rendelni mindenfélét a Qek Aero-hoz, de 70-100€ környékén van egy garnitúra. Jobban jársz ha felújíttatod.
Szerintem a Camptourist alatt is ilyen fék van, ahhoz meg talán vannak tartalék fékpofáim valahol a dolgaim között. Holnap szétnézek. Egyébként lehet rá új kopóréteget ragasztatni.
Nem tudom. Valamikor régen megfogott ( még a 70-es években) és jópofának tartom. De nem üzem közben úton, hanem mint lakhatási megoldás. Tudom ez itt negatív lehet, de ez van.
Tud e valaki segíteni? Lakókocsi behozatalon gondolkodom, EU országból. Az itthoni ügyintézés az tiszta és világos hogy mi a teendő, viszont a külföldi az nem. Ilyenekre vagyok kiváncsi pl. kell e rá P rendszám a hazahozáskor, illetve ki kell e jelenteni az adott országból? Ha bárkinek van infoja szívesen fogadom.