Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2004.09.02 0 0 2548

Na figyelem:

A Ratkó József Közművelődési Egyesület és a Fábián Zoltán Olvasótábor vezetősége

Találkozót hirdet a zabolai tábotitáknak

2004. szeptember 4-én (szombaton) 18 órára

az Ady Endre Könyvtárba és az udvaron

A gazdag program az MF 10 – alias Kutyafiúk – zenekar próbájával kezdődik és 17 órától 18 óráig az érdeklődő nyilvánosság számára, bemutatóval folytatódik a könyvtár aulájában.

Az MF 10 élő koncertje, a videó és fényképfelvételek segítségével ízelítőt adunk a kéthetes erdélyi táborból. Az érdeklődő nagyérdemű távozása után ( 18 órától ) „Ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek” alapon közös sütkérezésbe kezdünk az udvaron. Ezért mindenki hozza magával a sütnivalóját (szalonna, 1-2 szelet hús, kolbász, debreceni, virsli, hagyma, paprika, paradicsom, kenyér – ki mit akar. Lehet nyársra húzva, vagy rostélyon sütni. Mindenki a könyökével nyissa ki az ajtót, mert a kezében a közös vacsorához szükséges kellékeket tartja, beleértve a szomjat oltó nemes anyagot is.

Legkésőbb szeptember 3-ig kéretik bejelenteni az érkezési szándékot, valamint a szállásigényt. Ez utóbbihoz derékalj és hálózsák hozatala szükséges. További lényege kellékek: a fényképek és a személyes jókedv.

A viszontlátásig szebb jövőt kíván a tábori vezetőség

Na kérem. Azért az megnyugtat, hogy az MF10 nem fog plébekelni.

cibkat Creative Commons License 2004.09.02 0 0 2547
Na jó, majd elfaxolom a torta képét.
cibkat Creative Commons License 2004.09.02 0 0 2546
:):)
cibkat Creative Commons License 2004.09.02 0 0 2545
:)
cibkat Creative Commons License 2004.09.02 0 0 2544
Ez meg a jókívánságok mellé.
cibkat Creative Commons License 2004.09.02 0 0 2543

Gerda! Csaphatunk magán bulit: én sem kaptam meghívót.

ANDRÁSKE! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2542

Maci!

Akkor holnap valóban bejössz vagy csak tréfálkozol itt nekem?

ha bejössz mikor?

MÁs:Én miért nem kaptam levelet(pedig F.Ági azt mondta mindenkinek jön...:(()

Nem akarjátok,hogy megjelenjek,mi?

Amúgy kell vmit vinni,vagy ilyesmi?Valaki világosítson már fel ezekről a dolgokról

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2541

SZiasztok!!!

Csókolom Zolibácsinak is!!!

Ancsika.persze jó dolog,ha van hugod,mert nem vagy egyedül,de vmikor túl sokat nem vagyok egyedül miatta.

Macika,Macika...hát akkor mi legyen???

Hát igen...egyesek gólyatáborból,mások iskolából ballagnak haza...

amúgy tök jó órarendet kaptam!!!Én még örülni tudok az ilyen dolgoknak,hisz nem vagyok nagy egyetemista,se főiskolás és így nem én állítom össze az órarendem.

Nyanyett!!!

Sürgösen kérek cd-t,a termem a suliban a régi.Lécí,lécí,holnapra!

nyanyett Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2540
a ti tablótok nincs a termünkben... majd talaxunk. hátul. demons? jó van. majd szünetben.hehe
Előzmény: mamut_ (2539)
mamut_ Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2539
De hol van a mi tablonk????Azzal nem taliztál az osztályban???Amugy holnap ha fel tudok kelni akkor megyek a bajzába.Majd keressük 1mást.De a legál környékén leszek!!!  :D   
nyanyett Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2538

hali

kaptam én is levelet. Én is megyek. 4.-én.

Maci! megkaptuk a termeteket... és a tablót is megnéztem. ami az ajtó mellett van. hát igen. aranyos, hogy le van rágva a szée. na mind1.

Ivett is jön!

Valaki hozzon nekem 1 cd-t amin a Zozo féle képek vannak! köszi

Ancsa viszem neked a cd-t

Előzmény: mamut_ (2535)
kicsirigó Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2537
Mert ezek az olaszok, olyanok....
cibkat Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2536
Na tudod ki legyen a nagyszülő?!?
mamut_ Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2535

Sziasztok!Hogy vagytok?Remélem jol!Ha itt szolok,hogy ha tudok akkor megyek 4 én akkor jo?Én most jöttem haza a golyatáborbol és nagyon fáradt vagyok és a fejem is fáj meg a hasam is.De a hasamrol én tehetek.  :))    Ég mint a diszno.Talán tul sokat csipegettünk mi golyák . :))    Megittunk a tábor alatt majdnem 200 liter bort és vagy 100 liter sört.   Jo mi? 

And4!Amikor ittam mindig rád gondoltam és a TI egészségetekre ittam mindig!De ebbol az jön le, hogy miattatok vagyok most rosszul!  Nem baj! Értetek mindent!!!!

Gerda!!! Én nem egyezek bele!Szeretném ha Peti és Kata nagyszülök lennének vagy mi.Olyan sokat irtatok, hogy elfelejtettem.

Na jol van.Megyek és ápolom magam.

Ancsyka Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2534
Valaki mongya meg nekem, hogy kell csatolni a képet lécci mer én hiába csinálok akármitis. De amit írtam, az érvényes. (Éljen az Enigma - amit amúgy Máté talált ki) Most megyek palacsintát sütni. Pussz
Ancsyka Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2533
Affeneegyemeg
Ancsyka Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2532
Íme Máté! ÉLJEN AZ ENIGMA CSAKAZÉRTIS!!! :-))
Ancsyka Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2531
Ez a hülye szerkesztő már nekem se tesz entert. És nemtom, hova lettek a formázó opciók. (Szín, szag, halmazállapot, egyéb. :) )
Ancsyka Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2530
:-))) Élvezet volt végigolvasni az utóbbi néhány oldalt! Peti! Léccilécci valósítsd meg az álmodat!! :) (Különben is, mi másra valók az álmok??) Én biztos ottleszek, mert vasárnaptól állandóra költözöm Debrecenbe. (Csak hogy irigykedj :) ) és albérletes leszek (annyira szuper albérletet kaptam!) és nap mint nap fürödhetek az egyetemi szökőkútban (na jó, lógathatok lábat esetleg...) persze nem anyaszült meztelenül és nem is rózsaszín kiskosztümben, mert olyanom nincs. :) És amúgy is gyakran dudorászok Kispált, ha Eni ittvan, akkor meg méggyakrabban. Valamelyik reggel is mikor felkeltem lógott az eső lába rendesen én meg rákezdtem, hogy "Reggel lett, a tévében esik" és teljesen véletlenül tényleg kiflit ettem lekvárral meg tejjel. (Ez volt itthon). :-) Szóval már vagyunk néhányan akik megvalósításra vágyunk! :) (Nade azért mégis, ILYET álmodni! AKKORÁT nevettem! Gratula, Peti! :-)) ) Amúgy tegnap voltam beiratkozni, szép kis meló volt, de ez még egész simán ment. Egyedül a klímával volt gond (kincs ami nincs) a 300 férőhelyes Aud. Max. teremben voltunk vagy 350-en vagy 400an, hering effektus a köbön, sorra mászkáltak ki tömegiszony, agyvíz-felforrás és egyéb miatt. De van indexem, amit saját kezüleg töltöttem ki (bi-bi de nagy szám, mi? :) ) egyetemi igazolványom, meg egy csomó vastag fehér kiadványom, amit százszor kell elolvasni, mire az ember egyszer megérti, a könyvtárba is beíratkoztam, ugyhogy innentől csak az órarenddel kell foglalkozzak. De azzal jó sokat. Még nemtom, hogy lesz, mert nincs évfolyamom, én vagyok az egyetlen ilyen szakos. Szóval tökjó. De csak megoldom, remélem,a TO-n segítőkészek lesznek... És a nap fénypontja az volt, mikor 2 órát vártam két barátomra, akik szintén beirítkozni próbáltak, csak ők délután, na ezalatt én egy hatalmas meztelen pasin csücsültem a szökőkútnál! :-))) (Azoknak, akik nem ismerik Debrecent: a szökőkút szélén nagyobb mint életnagyságú meztelen férfi és nő szobrok vannak :) ) Gerda! Örülj, h van kishugod! Biztos nem mindig a legjobb h vigyázni kell rá meg mittomén, de én 19 éve szeretnék testvért és nincs, és tuti, h nekem több gyermekem lesz ha lesz, mert nem jó egyedül! Eni! Megpróbálom feltenni Máté tablóképét (ennél jobban úgyse rághat be rám, bár a táborban mintha békülni próbált volna, szóval bocs Máté így előre is, remélem, nem sértődsz meg) de nem kértél te taplóképes cd-t annak idején?? Ja persze, nem voltál rajta! AHA! Az egy tutijó kép! Amúgy én ezt az egész taplóképes cuccot nem értem, vagy másfél hónapig kinnvolt az összes a városban, és én Zetoron pl egyáltalán nem nevettem, hiszen akkor ÍGY NÉZETT KI. Vagyis így láttuk naponta a folyosón, szóval nem találtam különösebb viccet benne. Ugyanez a helyzet Örsiahegyekből ("let's go to the top of the domboldal" Örsinek és Eninek, ha már a hegyeknél tartok! :) ) és Máté képével, bár ők nem mindig vigyorogtak így. :) De mikor vigyorogtak, akkor nagyon :) Jó, az igaz, hogy öltönyben "kicsit" másképp néznek ki... :) Szept. 4-én egy kis időre kidugom az orrom a bulira, viszem a cd-t Nyanyettnek (aki még kér, most szóljon, vettem cd-t :) ) mert másnap 11kor van az évnyitóm, arra vhogy oda kell érjek és Debrecen ugye nem a szomszédban van... Bocs mindenkitől a kisregényért! :)
cibkat Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2529

Milyen ápolást akarsz?????

Én is nagyon dádhás vagyok. Ide vezet az éjszakai kosztümmentes szökőkutazás....

Peti! Zozó Tesz-vesz szilveszterügyben. Sorsunk a kezében, de jól is van az ott.

and4 Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2528
Jót álmodtál te jót!  Röhögtem is rajta, de most fáj a nevetés, mert olyannyira megfázottan köhögök, mint a dohányosok reggel akik 10 éve napi 2 doboz szinfóniát szívnak. Lányok rajta egy kis SZóbeli SZájbör betegápolást kérnék szépen! Lehet?
Előzmény: nyugatinyúl (2527)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2527

Katikam semmifele kiskosztümröl nem volt ott szo, anyaszült meztelenül ugraltal a szökökutban es a kiscicát követelted, édes

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2526
Hát én átvállalhatom amunkádat,de abba nem lesz köszönet,mert még aznap kirúgnának...
cibkat Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2525
Csere alapon, vagy mindent én csinálok? Mert ha átvállalod az én munkám, akkor jöhet mind a kettő.
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2524
Cibkat,ha gondolod odateleportálhatom egy pár órára az egyiket!Melyik kell a kisebb vagy a nagyobb?
cibkat Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2523
Ti meg egy-egy szál kalapban? :)
cibkat Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2522
Az agyam közlekedik az értekezleteken, édes. Folyton elszáll. És mond, rózsaszín kiskosztümben koncerteztem?
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2521

Gerda, most küldtem el neked egy nagyon hosszu levelet:)))

Katika, mi közlekedik ott hova az ertekezleten? Nyugi, ott voltal az alomban te is, az elsö sorban üvöltötted, hogy imadom a kispalt, meg hogy azok az olaszok, nyakig a szökökutban. Semmifele közlekedesröl meg ertekezletröl nem volt ott szo

Hun vannak a többiek???

cibkat Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2520

Én is hugikra akarok vigyázni! Akár szedik a házat, akár nem. Bármi jobb, mint értekezleten forgalmi adatokat aprólékosan elemezni....

Igérem, az összes ILYEN Kispálon jelen leszek!!!! Mert ahogy ti játszátok, egyáltalán nem rossz. Mi több, időnként egész jó.... És a szökőkúttánc úgyis kimaradt a debreceni bulijaimból... (eddig).

Írom Peti, írom. Csak nem merem képernyőre vetni....

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.31 0 0 2519

Meggajdult a gépem...állandóan azt írja ki,h a lap elévült és sose tudom,h mikor küldi el a hozzászólásom és mikor nem

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!