Egy az egyben egyetértek a Mesterrel ! Nekem is kong a fejem, mint az igás lónak. Vagy hogy is vóótt.... Szóval kifárasztott a sonka, ez a lényeg. Csak keresztrejtvény hiányában gondoltam beugrok rajongolni egyet, de aztán....
Egy az egyben egyetértek a Mesterrel ez alapján a napló alapján. Nekem is kong a fejem, mint az igás lónak. Csak gondoltam, hogy még rajongolok egyet de aztán....
véget éert a húsvéti ünnep, végre holnap kezdődik a nyugodzt munkavégzés. Engem nagyon kifáraszt ez az ünnepi cécó, kalács, sonka miegymás. Meg a végetnemérő locsolkodás. tuajdonképpen, alig várom, hogy végre kipihenjem magam, és kacsavadászat közben rendeződjenek a gondolataim. Endrééknél ráadásul minimálisan még borozgatás is volt, és most kong a fejem mint az ökölvivó gong. előtte meg ugye születésnap és stb. Szó a mi szó egy vége, kifáradtam mint az igás ló. egy kis keresztrejtvényfejtés aztán lefekszem.
A mester megtanult finom étkeket főzni? Mert gondolom, nem citronyos téját főzött háztartási kexszel, illetve debreceni párost a buszvégről a vendégsereglet számára.
2010. 04. 04. vasárnap, 19:44:09 óra Kedves Naplóm!
most mentek el a vendégsereg, merthogy visszafogott születésnapi zsúr volt. Finom étkek, vörös bör, fricinek sör. Citromka nagyon illedelmesen viselkedett és barátságosan dorombolt. Kaptam néhány ajándékot is, úgymint zokni, márkás külföldi keksz, könyv, napszeműveg lencse törlő (hozzá diszkrét tok) illetve egy toltőtoll és néhány apróság. Holnap húsvéti locsolkodás lesz, bár az időjárás miatt igen csak ki kell kombinálom az öltözködést. Hiszen kellemetlen északi szél és eső várható, és szerintem saccperkábé hideg is lesz. Végül de semmiesetre nem utolsó sorban, köszönöm a jókívánságokat a születésem napja kapcsából kifolyólag. Köszönöm .
Tv-nézés előtt kialmozza a macskát!:))) Innen láccik, hogy igazi macskás. Merhogy tényleg így van. Az ember, ha tartósabban nyugton óhajt lenni, megeteti és kialmozza a macskát, ez tuti.