Oztán nehogy kommunikációs problémák miatt aztmondja az ülés, hogy én nem működöm.... (multiplex hálózat) próbáltad már, hogy adsz neki 12voltot, és működik-e rendesen? Még fél óra múlva is?
Én meg simán kib...tam a kukába a rönó ülést, mert vas szerkezete úgy van kitalálva, hogy szétvágja a szivacsot. Így hegesztettem bele egy volvo ülést. Ég és föld a különbség...
Pár napja tapasztalom a trafiknál, hogy fékezésnél az első kerekektől rázó-rezgő hang jön. Ez érezhető a fékpedálon is. Olyasmi, mint a csúszós úton a fékerő szabályzó működik, csak jóval gyengébb a fékpedálon a visszahatás.
Köszi a választ. Abszolúte nem cél a Hi-Fi minőség, csak szóljon valami hátul is mert mindig panaszkodnak a hátul utazó népek. Az oldalkárpitba, ha jól értem lyukat kellett vágni a hangszóróknak és az ajtó miatt csak a hátsó traktusba lehet rakni. Gondolkozom ezen a verzión, de ha valakinek van tapasztalata a tetőkárpitba épített hangszórókkal kapcsolatban, annak tapasztalatait továbbra is örömmel várom. Köszi!
YURA ua 6952
Köszi a mellékelt képeket! Nálam nem jöhet szóba ez a megoldás, mert gyakran kiszedjük a hátsó üléssort, hogy a teljes rakteret használhassuk. Azért még egyszer köszi!
Vivaro1 6956
Nálam is ez van, mondjuk 275.000 km után kezd most zavaró lenni. Mi is bontásban gondolkodunk, de ha van más megoldás, én is kíváncsi vagyok rá.
Írtam már korábban a céges Vivaróról 2011. novemberi 2.0CDTI eljött a 60 000km, na de nem is műszaki problémám van, hanem a vezetőülés teljesen szétment a bal oldalában már a vas érződék, rugó szúr stb...és az ülés ülőlap része mindig kicsúszik a helyéről.
Üdv! 2003 as 1.9-es klímás traficunkhoz keresnék bontott kormány szervó szivattyút, vargamunka által megadott helyeken sajnos már elfogyott, jó lenne ha a gép hétfőn gurulni tudna.Aki tud valami biztatót, kérem ne fogja vissza magát. Köszönöm
vargamunka:Ha jol emlékszem régebben irtad,hogy raktál a kocsidba NanoEnergizer-t.Igérted,hogy irsz róla véleményt.Van hatása vagy csak paraszt vakitás ez is.
Üdv! 2002-es 6 személyes Reanult Trafic-kal kapcsolatban szeretném megtudni, hogy a hátsó tetőkárpitban lévő hangszóróhelyekhez meddig vannak elvezetve a gyári kábelek? Nemrég, a fejegység cseréjekor láttam, hogy a csatlakozókból még elindul valamerre a megfelelő érpár. Le van cserélve a hátsó üléssor (a műanyag fal is ki van szerelve), így a korábban a raktérben lévő két hangszóróhelybe (előkészítés) lehetne tenni hangszórót. Nem mertem egyedül megbontani a kárpitot, így azt is szeretném megtudni, hogy ezekre a helyekre mélységi szempontból mekkora helyfoglalású hangszórót lehet beépíteni? Mert elég szűkösnek tűnik nekem. Köszönöm előre is a segítséget!
Szia pappal02!!! Ma jöttem haza Bp-ről, a csongrádi bontóban van egy trafic, rajta a jobb oldali ajtó, benne az ablak!!! Örülök, ha segíthettem!!! Üdv : karimama!!!
Az enyém is hat évet szolgált .....következő akkumulátornak nálam csak annyi volt a feltétele hogy nagy indító amper száma legyen vagy nagyobb (720A)nem is olyan sok aksi felel meg ennek a kritériumnak ....
Tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek az akku élettartamára vonatkozóan.
Trafikom szeptemberben 7. éves lesz. Akkuja még eredeti. Korábbi személykocsijaimban általában 6 évig bírták és mindíg egyik pillanatról a másikra hibásodtak meg. Ennél mire számíthatok? Itt is általános lehet ez a kor?
nem, csak én hajtom, egyszemélyes cég. ugyanaz a szerelő javitja.
olajcsere, szürők, fékek, futomü az utolso javitások rajta. télen volt ujrakábelezve és kitisztitva pár helyen a motortérben, mert a vizhőfok folyamatosan ugrált fel-le.
fékpedálkapcsolo hibátlanul teszi a dolgát, sajnos.
nem sikerül a szerviz nullázás, gépre is rakták az autot, ott a kijelzővel valo kommunikáciot irja hibának, azt mondják a hiba valahol a kijelző egységben lehet.