Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Na gyerekek, akkor az a lényeg, hogy 8:30-tól ott vagyok, Kunszentmiklósról érkezem. Utána 10:40-kor megyek Szentesre, közte meg akárhol lehetek, lehet, hogy már 8:40-kor elmegyek.
ÍGy nem olyan érdekes a tali, mert nem fogok unatkozni:)
Tudja a franc. De olvasgass figyelmesebben, leírtam pár sorral lentebb, hogy fényezetlen még a gép és érintetlen. Nem hiszem, hogy pont hétvégén adják ki, olyankor egy rakás kocsi egyébként is le van állítva! :)
Én nem mondtam, hogy nem megyek. Csak még nem biztos. Ha fostos idő lesz, akkor kihagyom a dolgot, ha nagyon bemattulok, akkor szintén. De ha egyik sem, és ráérsz, akkor szívesen megismerlek személyesen is! :) Ha kicsivel több időd lenne, és jönnél hétköznap, akkor az még jobb lenne, van azért kocsi tekintetében látnivaló itt.
Ha a GDJ lesz, akkor nem fog érdekelni a járat, viszont ha valami érdekesebb kocsi, akkor felszállok rá. Tehát úgy lenne jó találkozni bárkivel is, hogy belekalkuláljuk azt a lehetőséget, hogy 9:00-kor megyek 10:40 helyett.
Mondjuk olyanra is gondoltam, hogy felülök valami kis faluba menő buszra, aztán oda-vissza azzal megyek. Majd megnézem a lehetőségeket még este.
Egyébként több jó hírem is van, megosztom veletek:
KNL-241 törött szélvédőjét már megcsinálták (pár hete), sajnos a ragasztás eléggé gány lett, meg a mosónak még kicsit oldania kell a rajtafelejtett matricákat is, de rendben lesz. A gép oldalán levő kis lakatosmunka nyomait hamarosan eltűntetik, így újra egy gyönyörű zászlóshajója lesz a Volánnak. (Sajnos ajtóhibák még mindig fennállnak, szóval nem tudni mi lesz a kocsival)
FLR-039-et nekikezdtek csinálgatni, úgy látszik tisztázódtak a dolgok a biztosítóval. Az biztos, hogy a motor már nincs benne, és volt szerencsém egészen közelről látni a gépet, hát valami borzalmasan meg van zúzva. Főleg hátul, a váz is erősen deformálódott, a hátsó ablak és ívektől kezdve minden szét van esve azon a szerencsétlenen. De úgy néz ki, rendbe fogják hozni! :)
Ez sok dologtól függ. Ha mondjuk nem iszom szét teljesen az agyamat előző este, akkor lehet róla szó, de szerintem lesznek más topiktársak is jelentkezőként. Mások is jönnek, vagy csak magányos utazóként nyomod? :)
Szolnokhoz nálam egyelőre GDJ-213 van írva, ami persze a nagy januári átszervezéseknél simán ki is eshetett, szóval nem tudok biztosat mondani. De szoktak oda küldeni mindent, a 7250-es Volvotól kezdve a 415-ösig, ami éppen akad. Már ha ezt nem a szolnokiak viszik, tőlük egy 415-ös szokott átjönni, illetve nyáron járt itt a 9700-as Volvojuk is.
Hello! Van valakinek kedve szombaton 8:30-10:40 közt elszórakoztatni engem Kecskeméten?:) Esetleg egy-két kör a helyijárattal, vagy valami ilyesmire gondoltam, vagy csak egy sima duma. 9:00 órakor megy egy járat Szolnokra, ezt mely kocsi csinálja munkaszüneti napokon?
Jelen állapot (illetve a listám)szerint Kecskeméten 174 kocsi van. Ebben benne van a helyi, Kecskemét helyközi és távolsági, valamint Kiskunfélegyháza is.
Most kezdek erősíteni Kalocsa és Kiskunhalas üzemegységekben...