Ha jól mondom, Nigel Bondnak sose kellett Q-School, vagy szabadkártya, mindig önerőből harcolja ki azt, hogy profik között maradjon. Micsoda elkötelezettség a sport iránt!
Elolvastam én is az interjúkat, Trumpnak van igazsága de nem hiszem, hogy sok minden múlik a mellényen. Sőt, nekem tetszik, hogy elegánsak, valahogy emeli a játék komolyságát. A fiatal játékosok pedig játsszanak jól és akkor közvetítik is őket, neki is sikerült. Viszont nagyon nem értek egyet azzal, hogy a kommentátorokat is cseréljék le, főleg a BBC-nél. Talán a fiatalabbaknak ez fontos lehet és tényleg nem akarnak 40 éves történeteket hallani. Nekem sokkal inkább az számít, hogy profi szinten értsék a játékot és ne beszéljenek hülyeségeket.
A mellény és nyakkendő elhagyható lenne szerintem, nem is mindenhol kell már abban lenniük.
A fiatalok meg robbanjanak be, kezdjék el legyőzni az öregeket, és máris többet lesznek a képernyőn. Ha nem kezdenek el meccseket nyerni, akkor hogy akarnak képernyőre kerülni?
Ritkán jutott tévés asztalhoz már, érthető, hogy nem játszik többet. Kommentátorként maradjon még sokáig, hiányozna az ízes skót akcentusa, nagyon bírom.
Őszintén sajnálom, mindig szerettem, de előbb-vagy utóbb ennek is el kellett jönnie, és az utóbbi időben már nem ment neki úgy a játék. Kommentátorként szerencsére továbbra is hallhatjuk, és abban az egyik legjobbá vált az elmúlt években.
Trump elmondta a véleményét a dresscoderól, és a sport általános állapotáról. Az öltözködéssel kapcsolatban nagyon nem értek vele egyet, az, hogy van egy klasszikus dresscode igenis hozzátartozik ehhez a sporthoz. Azzal kapcsolatban viszont szerintem is igaza van, hogy nem jó, hogy a tv közvetítések nem nyitnak az új arcok felé, és a nagyközönségnek esélye sincs megismerni a fiatalokat, mert mindig ugyanazokat látjuk, akkor is, ha a teljesítményükkel nem, csak a nevükkel szolgálnak rá erre.
Volt a napokban egyébkent egy interjú O'Sullivannel is, ha valakit érdekel.
Tudom, hogy a többséget nem annyira érdeklik a selejtezők, de azért pár érdekesebb esemény már történt itt is a Hendry-White meccsen kívül is. Jimmy Robertson, aki három évvel ezelőtt még pontszerzőt nyert döntőfrémben tartotta életben az esélyét, hogy a touron maradjon, Rod Lawler az utolsó feketével maradt bent, 1990 óta folyamatos résztvevő, amivel egyben kiejtette Yuan Sijunt, akit Hendry két évvel ezelőtt a legjobb játékosnak nevezett az O'Sullivan-Higgins-Williams trió óta. Lawlernél is régebb óta, 1989 óta profi Bond, aki szintén biztosította magának a tagságot.
5:3 volt a kínainak, innen nyert az öreg 6:5-re, - akinek nem remegett a keze ! - úgy, hogy 5:5-nél már kettővel a frame ball előtt volt, de egy pozícionálási elakadás miatt vége lett a breaknek. Innen a kínai meg megindult, és úgy tűnt, ellopja a frame-et, és ezzel a meccset, az utolsó rózsa lett volna a matchball, de megremegett a keze, és kihagyta, majd némi 2 golyós tilitoli után győzött a rutin.
AST: 34,3 sec :)
Azért jó, hogy stream-en minden asztalt adnak, bele-bele nézni pár érdekesebbe...
Igen, én is mindig csodálkozom ezen. Nem tudom, mi lehet az oka. Nem hiszem, hogy a nők között kevesebb tehetség lenne, szerintem csak senki nem mer nagy pénzeket befektetni egy női játékosba.
Esetleg nem tudtok egy linket a másik hölgy versenyző meccsére ? A szokott helyeken nem találok.
Mindig meglep, hogy a nők ennyire esélytelenek a férfiak közt, pedig ez nem fizikális sport. Evans is agyonnyeri magát a nők között, de a férfiak közt már a félamatőr játékosok is simán megverik.
Kissé csalódást keltő meccs volt ez a legendáktól, bár pont a vége felé nem néztem már, mert más dolgom is volt, meg eléggé töredezett a stream.
Jimmy hozta a 30 évvel ezelőtti formáját: ő játszott érdemben jobban az elején, érződött, hogy azért jobban "meccshez szokott", de aztán a semmibe sokszor belehibázott, és a végén Hendry nyert.
Ahogy mindig.
Ezzel együtt azért jó volt őket látni, így együtt 110 évesen is :)
0-4-nél kapcsolódtam be és azóta kettőből kettőt hozott Reanne. Úgy tűnik, rám várt. De ahogy látom, az elbukott frémekben is 56-59 pontokat szerzett. Viszont nem ő az egyetlen női résztvevő: holnap este 20:30-tól Brandon Sargeant ellen lép asztalhoz Rebecca Kenna.
Ne felejtsük el, hogy az átoltottság UK-ben ma 46 %, éppen duplája a magyarnak. Ha előtte és utána is tesztelni kell és minden előírást betartatnak, akkor szerintem meg lehet próbálni.
Lesznek nézők a Crucible-ben, itt fogják tesztelni a színházi rendezvényeket. Covid teszt előtte és utána valamint maszk viselése kötelező, de ez akkor is nagyon jó hír.
A mai napon 14-3 volt a nyert-vesztett frémeinek aránya (10 db ötven feletti brék, abból 4 százas), amikor eljutott arra a pontra, hogy már csak egy frém és vége a bajnokságnak. Ekkor arra járt Kyren Wilson, aki pont ugyanúgy húzta be az utolsó három frémet zsinórban 0-2-ről, mint azelőtt egy meccsel Higgins ellen és azelőtt eggyel Yuelong ellen is.