ebben azért ne legyél olyan biztos (mármint, hogy nem olvassa)... tudnak nők is, férfiak is meglepő dolgokat produkálni, láttam már ilyeneket, nem is keveset... :-\
egyszer pl egy gépen, amin windózt kellett újratelepítenem, de előtte lementeni a dokumentumok tartalmát, tökvéletlenül megláttam, hogy apuci a (már felnőttkorú) lánya meztelen képeit tárolja a gépén (a windóz ugyebár szép kis preview-ban bemutatja, hogy mi is a könyvtár tartalma - nem én kiváncsiskodtam), pedig saját elmondása szerint még bekapcsolni is alig bírta a gépet... itt én azt mondtam, hogy köszi szépen, de akkor ezt csinálja más... az emberről pedig sosem gondoltam volna ezt... persze mindenki azt csinál, amit akar, csak egy kicsit meglepett a dolog...
Az amerikai autógyártó a fedélzeti számítógép operációs rendszerét szerzi be a szoftveróriástól.
A Sync fantázianevű rendszer a műholdas navigáció, a műholdas rádióvevő, a Bluetooth kapcsolat, az autó műszerfalára csatlakoztatott MP3 lejátszóval kapcsolatos funkciók irányításáért lesz felelős, de emellett többek között fedélzeti e-mail kliens is tartozik hozzá. A Ford elsőként amerikai típusaiban - így a Fivehundred szedánban és a Focus egyes változataiban - használja majd a Syncet, de később várhatóan egyes európai modellekben is találkozhatunk vele.
A Microsoft már nem számít újoncnak az autóiparban: korábban a Fiattal is kötöttek már hasonló szerződést.
A tesztet csináló muki eddig az összes tesztautónak nekidőlt, amit láttam tőle tesztet, csodálom, hogy most nem tette, legalábbis nem mutatják :)
Utálom, ha nekidőlnek más autójának (főleg az enyémnek) , nem bír állni? Vigyen magával sámlit, vazze! A farmerban a kis fémbigyók összekaristolják az autót. De ez a faszi olyan tenyérbemászó fennhéjázó stílusban támaszkodik a tesztautókra, mintha ő esztergálta volna.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzád ,hogy szeretnék venni egy elsőgenerációs rx7-est...na it kezdődik a gond!Nézegettem a "kínálatot"..Vagy drága vagy...Na szóval az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnék ilyen autót találni... hallottam Jenei Sándorról...(a neve nem hangzik túl biztatóan).. a címe él még?igazából alapot már találtam,csak nem ilyen egyszerű a történet...alkatrészek...Honnan tudnék én szerezni viszonyleg elfogadható áron alkatrészeket?pl.:első szélvédő,tőmítések,éltömítés..és egyébb ilyen alkatrészek)...Nézeggettem a netet, de csak szélvédőt találtam 44-e ért...Igazából minden megoldás vagy infórmáció érdekelne!Hát nem egyszerű a helyzet, de szeretnék már énis Mazdás lenni:) Előre is köszönöm a segítséged és a türelmed...
Minden Mazdásnak boldog, balesetmentes új évet. Utolsó idei utam Bp-Szeged-Makó-Battonya-Arad és zurück. Aki járt már a Szeged-Makó úton az jót röhöghetett: Klárafalva+Ferencszállás. (bocs, zero politika)
Nem bántottál meg. Ha nyerészkedni akarnék a dolgon, biztos felhajtanám a negyedik felnit és a garnitúrát jó pénzért hirdetném. De nem akarok, csak valami aprópénzt kapni érte. Azért lemezfelni árban elmehetne. Téliguminak duzzogva jó, még ha nem is szereti a sót az alufelni. :-)
Ráadásul a mazda nem igazán gyártott felnit, tehát amit hirdetsz valószínüleg valamelyik felnigyártónak a terméke mazda felirattal. Ezért is lesz nehéz megtalálni azt akinek jó lehetene. Olvasd le a felniről milyen gyártmány és úgy nézz utána esetleg még.
Nem akarlak bántani, de elég kevés rá az esély, hogy egy nem teljes garnitúrát csak úgy megvegyen valaki :) Hiába mazda, ha a mazdák általában 4 keréken közlekednek :) Velorex fórum? :DDD Esetleg bontóban kellene keresni egy negyediket mellé.