Engem innivaloval nem lehet lekenyerezni!!! Vagy hatbaveregetes, vagy kukazom az egeszet! :-)
Reggel 7.30-9.00 kozott Rakoscsaba - Ors vezer - Astoria - Ferenciek tere - Csorsz utca (MOM park kornyeke) vonalon mozgok. Napkozben MOM-hoz ki tudok ugrani. Delutan 17.00-18.30 kozott MOM - Deli pu. - Ors - Rakoscsaba az irany. Ha barhol be tudsz csatlakozni, az OK. Mailban kapol telefonszamot. Cimem: rch (kakec) freemail.hu
ui: ha vegkepp irtozol a hatbaveregetestol, akkor nehany felfujatlan lufi is megteszi.
Feleslegesse valt a szedett-vedett Voyager gyujtemenyem, ezert kukazas helyett inkabb elajandekoznam. TV kartyaval felvett, internetrol letoltott, mindenfele audio es video codeccel tomoritett epizodok CD-n, es DVD-n. Szerintem biztos van 1-2 lemez, amin serult az adat, de ha ennek ellenere barkit is erdekel es eljon a cuccert (Bp.), annak szivesen odaadom egy hatbaveregetesert cserebe.
tűzfal miért legyen ideges? tegye a dolgát szépen, nyugodtan... nekem 24max előfizetéssel ZA mellett 1,4 Mbyte/s fölött jönnek cuccok rendes FTP-ről, de torrent is jött már 800-900 kbyte körül.
OFF: Igen, de nem is hackertámadásra, hanem rosszindulatú program támadására van gyakorlatilag 100%-os esély tűzfal nélkül. Aki "feltöri" a gépedet azt ne egy szemüveges egyetemistának, hanem egy pár soros programnak képzelel el. ON
ilyet utoljára nagyonértelmiségi barátomtól hallottam, azzal megfejelve, hogy ő rendes gyerek, nem akarja senki bántani...
aztán felraktam neki ZA-t úgy, hogy minden gyanús kísérletet jelezzen, az ismert hack-portoknál meg sípoljon is erősen.
hát meglepődött, mennyien akarták bántani már az első 10 percben...
rengeteg vérpisti játszik kulcsrakész hack-progikkal. régi szép win98 időkben legalább le lehetett szoktatni őket könnyen (saját gépüket nem védték, úgyhogy 1-1 nuke, meg hozzá az üzenet jól hatott pszichológiai fegyverként). ők csak bemennek, körülnéznek örülnek. max szemezgetnek a zenéidből, filmjeidből egy kicsit, ha gyors a feltöltésed. (P2P ilyen szempontból szinte meghívás, port van, sávszél van...)
profik meg csak begyüjtik a gépedet, meg a fél szomszédságot, hogy onnan nyomják a DDos támadást egy szerver ellen. Oztán magyarázd el a hazai hozzáértő nyomozó hatóságoknak, hogy bár hozzád vezet a vonal, nem te voltál :)
Nem, a hackerek a védtelen gépre akarnak betörni. Mindegy kié, tied, a szomszédé vagy a NASA-é. Ha védtelen máris lehet belőle Spam-robotot készíteni. Te meg csak azt veszed észre hogy lassú a neted, míg a szolgáltatód le nem kapcsol. Router nélkül rá se teszem a gépem a netre.
Ezt nem értem. A hackerek pont az én gépemre akarnak betörni??? Ha így lenne, már rég megtették volna. Nem akarok a tűzfal ellen beszélni, sőt igazából én még ennél is paranoiásabb vagyok védelem szempontjából, csak azt nem tudom, van-e ennek értelme...
Nemtom mennyire nezitek a Hosok cimu sorozatot. A mai reszben szerepelt George Takei, alias Sulu. Az epizod vegen a mellekelt kepen lathato limuzinba szallt be.
természetesen nem szabad védelem nélkül hagyni a gépet. egykicsit nagyon eltúloztam a dolgot... (egyébként nekem van fent egy plusz Kerio tűzfal azt teljesen kikapcsolom ha letöltök vmit)
de a lényeg ez ill. csak érzékeltetni akartam, szerettem volna, hogy a feladat bonyolultsága meg sem közelíti a gamma kvadráns felfedezését:)
A "tűzfal kikapcs."-ot biztos nem így gondoltad. (Persze jó takitka lehet a közeledő Jem'Hadar előtt a "Pajzsot le" parancs kiadása, de csak ritkán, nagyon ritkán.)
De meg ha így leírod, mit kell tenni, akkor én legalább ennyt hozzáfűznék: Mi előtt mindezt megteszed tájékozódj a kérdés jogi oldaláról, illetve, hogy a szolgáltatód, céged hogyan áll a kérdéshez. Aztán ha az információk birtokában úgy döntesz, akkor: Engage!
kell egy mikro torrent nevü program - szintén letölthető a netről... csak írd be google-ba.
magyar nyelven is megvan uhogy nem veszélyes a használata. egyébként találsz részletes leírást is. csak elsőre bonyolult:)
annak segítségével a jobb felső sarokban található keresővel megtalálhatod a keresett filmet. Beírod h STAR TREK és annyi találatot kapsz, hogy elmegy tőle a kedved... szűkitsd a filmekre v a sorozatokra, vagy arra amit keresel. ugyan ott a gördülő sávval változtathatod azt az oldalt ahol a kereső keres.
Ha megvan amit kerestél letöltés. tűzfal kikapcs. minél több seed annál gyorsabb letöltés, ha nulla el se kezd. többire rájössz ment közben.
Ööö... az angol nyelv nem akadály, sőt még jobb is, mint a sokszor buta magyar szinkron. De honnan lehet letölteni? Én nem vagyok olyan nagy film guru...
netről le lehet tölteni az összes sorozat összes részét és a filmeket is. igaz angol nyelven, de a filmekhez van magyar felirat szintén a neten. a sorozatokhoz nem tudom.
h vásárolni lehet -e nem tudom, de én is kiváncsi lennék rá.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy Mo.-n hozzá lehet-e jutni valamilyen módon Star Trek epizódokhoz (főleg a Voyager és a DS9 érdekelne), mondjuk DVD-n? A TV-ből fel szoktam ugyan venni mostanság a Voyager epizódokat, de ezek csak egy héten egyszer vannak, és így is egy csomó részt nem látta.
elismerem, hogy neki tetszett, de látott mást is? mert a keményen reagáló kapitány, vagy a napi problémákról rejtetten szóló epizódok újdonságértéke számomra nem az igazi...