Keresés

Részletes keresés

csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 749
Én is együttérzek!
Előzmény: PDF (746)
csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 748
Gyakorlatilag mindenhova tudok jegyet szerezni. Közvetlen kapcsolatom van 8 budapesti, és három vidéki színházba. A többibe ugyan csak közvetett úton van kapcsolatom, de mindent meg tudok szerezni. Ha nem is azonnal, de idővel biztos.

Szólhatsz, ha tudok segítek. Miről van szó?

Előzmény: ColinCrazy (744)
csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 747
Nem tudom mikor jelenik meg, de már nagyon várom!
Persze hogy láttam! Ez az új sikerdarabja a Bárkának! Évek óta nem volt egy darab sem ilyen hatással rám! :o))

Ez összefügg a 2-i ötletemmel. Fülembe jutott ugyanis, hogy a 2-i Pirandellora van még néhány jegy (egyébként lehetetlen jegyet kapni rá), és azt gondoltam, hogy a színházrajongók ezen piciny tábora összeverődhetne kollektív színházlátogatás céljából. Mellesleg meg is ismerkedhetnénk. Ha csütörtökön szólsz, az még jó.

Szóval várom a jelentkezőket! :o))

Előzmény: ColinCrazy (743)
PDF Creative Commons License 2002.04.30 0 0 746
Köszi, Colin az együttérzést, jól esik! :o)
Előzmény: ColinCrazy (733)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 745
Megnyugodtam.
Milyen ötleted van másodikára? Bár én megyek 1-jén, 4-én és 5-én is, de azért érdeklődni szabad. A helyzetben az a vicces, hogy addig már úgysem jutok nethez (=csak 2-án nap közben), így tulképp le is mondhatok a dologról.
Előzmény: csin (741)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 744
Te mindenhova bejáratos vagy? ;-) Én is szólhatok egy ismerősömnek, aki azért maradt le a szervezésemről (7-en megyünk összesen), mert éppen net nélkül leledzett, amikor (e-mail-ben) hívtam a jónépet?
Előzmény: csin (740)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 743
Mikor jelenik meg?
A darabot pedig már nyilván láttad is, ugye?
Előzmény: csin (738)
csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 742
Másodikán mindenki megy színházba? Mert ha valaki nem, annak volna egy ötletem.

Most el kell mennem, este megnézem a reagálásokat.
Sziasztok!

csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 741
A kérdés minden érintettnek szólt. :o)) Köszi a visszajelzést.
Előzmény: ColinCrazy (739)
csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 740
Amennyiben mégsem jönne össze a 29-i sóska, szólj! Hátha tudok segíteni. :o))
Előzmény: ananova (724)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 739
Látom, nem nekem szól a kérdés, de azért engem is érint, ezért halkan megjegyezném, hogy NEKEM 1-re. Nem mertem másokat beszervezni, így is örülhetek, ha bejutok. Sőt, már most örülök!
Előzmény: csin (736)
csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 738
A Színház májusi számában fognak írni a Bárkás Pirandelloról. Már alig várom hogy olvashassam! Láttam az előzetesét a Súgóban.
Előzmény: ColinCrazy (735)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 737
Huhh, ha minden igaz a 29-i sóskára lesz jegyem :) drukkoljatok.
Én mindenképpen drukkolok! Ezek szerint van esély rá, hogy ott is találkozunk? :-)

igaz, addig már túl leszek 3-4 nap kórházon is. :(
Majd írd meg, mikor, hogy 1. ne várjunk, 2. szoríthassunk!

Tegnapi Öreghölgyben KZ alig volt
Brühühü! Ugye hasonló reakciót vártál? ;-)

Előzmény: ananova (724)
csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 736
Semmi gond! Akkor 21-ére összesen mennyi jegyre lenne szükség?
Előzmény: ananova (734)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 735
Sándor L. István: ABSZURDITÁSSÁ TORZULT IDÔ
Mohácsi István-Mohácsi János-A társulat: A vészmadár

Nahát! Végre felmegyek a színházi portálra, meglátok egy érintett darabról szóló cikket (a Színház áprilisi számában), erre nem tudom elolvasni a lényeget, mert az oldal nem elérhető. :-(

Előzmény: ananova (732)
ananova Creative Commons License 2002.04.30 0 0 734
cs-ért bocsi.

Csin, nem tudtalak ma hivni, mert a dokit intéztem, de csütörtökön mindenképp! :)

ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 733
Jó színházat mindenkinek, és néha gondoljatok a színházhiánytól szenvedő szegény Dorcira...
Én mindenképpen gondolok Rád a Padlás alatt! Gyors és eredményes tanulást!
Előzmény: PDF (727)
ananova Creative Commons License 2002.04.30 0 0 732
Ne is!! :)
Előzmény: ColinCrazy (730)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 731
Kovács Adél
Aki férjhezmenetele óta már nemcsak művésznéven Kováts. ;-)

A nyakára tekeredett a köldökzsinór, ha igaz. MIndenesetre, nagyon sajnálom :(
Ez olyan szörnyű! Értelmetlen, feldolgozhatatlan, nagyon-nagyon sajnálatos.

Még van némi dolgom, de azért igyekszem visszajönni.

Előzmény: ananova (729)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 730
Nehogy elvedd már a kedvem! Úgysem hagyom magam lebeszélni róla! :-)
BP is azt mondta, hogy a színészek nem szeretik a Macbeth-et (úgy általában sem), Koltai Tamás (remélem, hogy ő volt az!) mégis az általa az évadban látott legjobb darabok közé sorolta (akárcsak a BB-t!).
Előzmény: triklopsz (723)
ananova Creative Commons License 2002.04.30 0 0 729
Tegnap nekem is érdekes volt a Radnótiban, de mivel a múltkor is azon volt,/nicknéven :)/ hát nem ütközött meg senki,csak a mellettem álló Kovács Adél :))
/És Triklopsz, bár célzott rá, nem vitte el az orrom elől :)

Egyébként, Für Anikó tényleg elvesztette a babát, tegnap utána kérdeztem. /A nyakára tekeredett a köldökzsinór, ha igaz. MIndenesetre, nagyon sajnálom :(

Előzmény: ColinCrazy (728)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.30 0 0 728
Mondj igent a 21-ére! El van sikálva a jegy kérdés. Ott lesz a pénztárban.
IGEN!!! KÖSZI!!! TE VAGY MINDANNYIUNK MEGMENTŐJE?! (Bárkailag) :-)
Merész kérdés (így bárki lecsaphat a jegyemre): a nicknevemre lesz félretéve a jegy? Érdekesen fognak rám nézni, de vállalom! (Már lassan gyakrabban használom, mint a keresztnevemet.)

Van itt valaki?
Bocs, de én csak mh-ről tudok netezni, legkésőbb negyed 8-kor húzok haza (így is 9-kor van érkezésem) - ha rám céloztál, bár gondolom, szívesen találkoztál volna itt bármelyik színházkedvelő ismerőssel.

Előzmény: csin (722)
PDF Creative Commons License 2002.04.30 0 0 727
Hali!

Üzenet Ganimedesnek (csak, h tudjon ő is hozzászólni...) :o)

Na, megkaptam az emílt, örülök neki nagyon, meg annak is, h nem csak én vagyok maradi, hanem tényleg szar volt az Antonius és Kleopátra...

Jó szórakozást a Pókasszonyhoz, nagggggggggyon irigyellek, h mész..., nekem ez már csak jövőre esedékes...

--------------------------------------------------

Rossz hír, h mégsem megyek Kriplire..., ez a szaros érettségi már a könyökömön jön ki... nem is az érettségi, hanem a hiszti, meg az évzárás, meg a sok hülye tanár... Mind1, Kripli is elhalasztva, 500. Padlásról nem is beszélve!!!!!!!!

Jó színházat mindenkinek, és néha gondoljatok a színházhiánytól szenvedő szegény Dorcira...

Pussz:

:o)

csin Creative Commons License 2002.04.30 0 0 726
Ahhoz képest hogy szerinted borzalmas, eddig még senki nem ment ki úgy a színházból előadás után(mármint amikor én is ott voltam), hogy mérges lett volna, vagy nem ismerte volna el hogy igenis jól szórakozott. Nem az a színház lényege hogy szórakoztasson? Persze vannak a Bárkán színvonalasabb darabok is, ettől még nem kellene ennyire lefikázni a Vészmadarat. (Mellékesen megjegyzem, hogy a Vidámon az ilyen tipusú darabok töltik meg a nézőteret.) Nekem sok ismerősöm látta, és bejött nekik, pedig általában igényes darabokat néznek meg. Egyébként ha elolvasod a szórólap szövegét, nem is számíthatsz másra, mint amit kapsz. (Csendesen megjegyzem, hogy Mohácsi darabról van szó. A Megbombáztuk Kaposvárt szintén Mohácsi darabja, és ha már a kettőt egymás mellé tesszük, akkor minden sznobizmust félretéve a Vészmadár a jobb, szerintem.)
ananova Creative Commons License 2002.04.30 0 0 725
Az hogy jó az izlésem az biztos :)))
HOgy a szinézsek nem szeretik, hát lehet, mindenesetre, azért szinészek, hogy ezt az arcukról ne lehesen leolvasni.
Nekem talán azért jött be, mert az Anconai-n kivűl, mostanság nem nagyon láttam, un. "vidám" darabot, csak tragédiát, tragikomédiát, elgondolkodtató darabot.
Ez meg, csak nyomta a poénokat, laza volt, és az elviselhetőnél is jobb. SZóval nekem bejött, és télleg szivesen megnézem még1x./Azt már le sem irom, hogy nem csak én röhögtem, hanem az egész nézőtér. :)

Radnótit nem hagyom ki, egyiket se, igérem :)

ananova Creative Commons License 2002.04.30 0 0 724
CC beszúrt még jó néhány képet,nehogy őt nézzük :))

Huhh, ha minden igaz a 29-i sóskára lesz jegyem :)
drukkoljatok.
igaz, addig már túl leszek 3-4 nap kórházon is. :(
ehhez is drukkoljatok, lécciléccilécci

Tegnapi Öreghölgyben KZ alig volt, BP jól nézett ki egyenruhában, PCS meg végig mosolygott.
:)

Psota nagyot alakitott, gyönyörűek voltak a ruhák. /meg is néztem Zoób Kati tervezte/
És Kárnitz Lajos is nagyon jó volt.

Most dolgoznom kell :( sajna.

Előzmény: csin (722)
triklopsz Creative Commons License 2002.04.30 0 0 723
ananova!
ne őrjíts meg! a vészmadár egyszerűen borzalmas. hihetetlenül gagyi. mi tetszett benne?
én úgy tudom, hogy a színészek sem szeretik, nem is bánkódnak hogy jövőre már nem játsszák tovább.

pedig Neked olyan jó ízlésed van:)))

a kriplit és a patkányokat ki ne hagyd a listádról! a Radnótiban nem kell csalódni.

csin Creative Commons License 2002.04.29 0 0 722
Mondj igent a 21-ére! El van sikálva a jegy kérdés. Ott lesz a pénztárban.
Van itt valaki?

Előzmény: ColinCrazy (716)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.29 0 0 721
Nehogy a lényeget ne reklámozzam! Május 1.: 500. PADLÁS!!!!!

Az első két emberkére tessék figyelni! :-))
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.29 0 0 720
Emberbarát, vasárnap én is látom! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!