Gyakorlatilag mindenhova tudok jegyet szerezni. Közvetlen kapcsolatom van 8 budapesti, és három vidéki színházba. A többibe ugyan csak közvetett úton van kapcsolatom, de mindent meg tudok szerezni. Ha nem is azonnal, de idővel biztos.
Nem tudom mikor jelenik meg, de már nagyon várom!
Persze hogy láttam! Ez az új sikerdarabja a Bárkának! Évek óta nem volt egy darab sem ilyen hatással rám! :o))
Ez összefügg a 2-i ötletemmel. Fülembe jutott ugyanis, hogy a 2-i Pirandellora van még néhány jegy (egyébként lehetetlen jegyet kapni rá), és azt gondoltam, hogy a színházrajongók ezen piciny tábora összeverődhetne kollektív színházlátogatás céljából. Mellesleg meg is ismerkedhetnénk. Ha csütörtökön szólsz, az még jó.
Megnyugodtam.
Milyen ötleted van másodikára? Bár én megyek 1-jén, 4-én és 5-én is, de azért érdeklődni szabad. A helyzetben az a vicces, hogy addig már úgysem jutok nethez (=csak 2-án nap közben), így tulképp le is mondhatok a dologról.
Te mindenhova bejáratos vagy? ;-) Én is szólhatok egy ismerősömnek, aki azért maradt le a szervezésemről (7-en megyünk összesen), mert éppen net nélkül leledzett, amikor (e-mail-ben) hívtam a jónépet?
Látom, nem nekem szól a kérdés, de azért engem is érint, ezért halkan megjegyezném, hogy NEKEM 1-re. Nem mertem másokat beszervezni, így is örülhetek, ha bejutok. Sőt, már most örülök!
Sándor L. István: ABSZURDITÁSSÁ TORZULT IDÔ
Mohácsi István-Mohácsi János-A társulat: A vészmadár
Nahát! Végre felmegyek a színházi portálra, meglátok egy érintett darabról szóló cikket (a Színház áprilisi számában), erre nem tudom elolvasni a lényeget, mert az oldal nem elérhető. :-(
Jó színházat mindenkinek, és néha gondoljatok a színházhiánytól szenvedő szegény Dorcira... Én mindenképpen gondolok Rád a Padlás alatt! Gyors és eredményes tanulást!
Kovács Adél Aki férjhezmenetele óta már nemcsak művésznéven Kováts. ;-)
A nyakára tekeredett a köldökzsinór, ha igaz. MIndenesetre, nagyon sajnálom :( Ez olyan szörnyű! Értelmetlen, feldolgozhatatlan, nagyon-nagyon sajnálatos.
Még van némi dolgom, de azért igyekszem visszajönni.
Nehogy elvedd már a kedvem! Úgysem hagyom magam lebeszélni róla! :-)
BP is azt mondta, hogy a színészek nem szeretik a Macbeth-et (úgy általában sem), Koltai Tamás (remélem, hogy ő volt az!) mégis az általa az évadban látott legjobb darabok közé sorolta (akárcsak a BB-t!).
Tegnap nekem is érdekes volt a Radnótiban, de mivel a múltkor is azon volt,/nicknéven :)/ hát nem ütközött meg senki,csak a mellettem álló Kovács Adél :))
/És Triklopsz, bár célzott rá, nem vitte el az orrom elől :)
Egyébként, Für Anikó tényleg elvesztette a babát, tegnap utána kérdeztem. /A nyakára tekeredett a köldökzsinór, ha igaz. MIndenesetre, nagyon sajnálom :(
Mondj igent a 21-ére! El van sikálva a jegy kérdés. Ott lesz a pénztárban. IGEN!!! KÖSZI!!! TE VAGY MINDANNYIUNK MEGMENTŐJE?! (Bárkailag) :-)
Merész kérdés (így bárki lecsaphat a jegyemre): a nicknevemre lesz félretéve a jegy? Érdekesen fognak rám nézni, de vállalom! (Már lassan gyakrabban használom, mint a keresztnevemet.)
Van itt valaki? Bocs, de én csak mh-ről tudok netezni, legkésőbb negyed 8-kor húzok haza (így is 9-kor van érkezésem) - ha rám céloztál, bár gondolom, szívesen találkoztál volna itt bármelyik színházkedvelő ismerőssel.
Rossz hír, h mégsem megyek Kriplire..., ez a szaros érettségi már a könyökömön jön ki... nem is az érettségi, hanem a hiszti, meg az évzárás, meg a sok hülye tanár... Mind1, Kripli is elhalasztva, 500. Padlásról nem is beszélve!!!!!!!!
Jó színházat mindenkinek, és néha gondoljatok a színházhiánytól szenvedő szegény Dorcira...
Ahhoz képest hogy szerinted borzalmas, eddig még senki nem ment ki úgy a színházból előadás után(mármint amikor én is ott voltam), hogy mérges lett volna, vagy nem ismerte volna el hogy igenis jól szórakozott. Nem az a színház lényege hogy szórakoztasson? Persze vannak a Bárkán színvonalasabb darabok is, ettől még nem kellene ennyire lefikázni a Vészmadarat. (Mellékesen megjegyzem, hogy a Vidámon az ilyen tipusú darabok töltik meg a nézőteret.) Nekem sok ismerősöm látta, és bejött nekik, pedig általában igényes darabokat néznek meg. Egyébként ha elolvasod a szórólap szövegét, nem is számíthatsz másra, mint amit kapsz. (Csendesen megjegyzem, hogy Mohácsi darabról van szó. A Megbombáztuk Kaposvárt szintén Mohácsi darabja, és ha már a kettőt egymás mellé tesszük, akkor minden sznobizmust félretéve a Vészmadár a jobb, szerintem.)
Az hogy jó az izlésem az biztos :)))
HOgy a szinézsek nem szeretik, hát lehet, mindenesetre, azért szinészek, hogy ezt az arcukról ne lehesen leolvasni.
Nekem talán azért jött be, mert az Anconai-n kivűl, mostanság nem nagyon láttam, un. "vidám" darabot, csak tragédiát, tragikomédiát, elgondolkodtató darabot.
Ez meg, csak nyomta a poénokat, laza volt, és az elviselhetőnél is jobb. SZóval nekem bejött, és télleg szivesen megnézem még1x./Azt már le sem irom, hogy nem csak én röhögtem, hanem az egész nézőtér. :)
CC beszúrt még jó néhány képet,nehogy őt nézzük :))
Huhh, ha minden igaz a 29-i sóskára lesz jegyem :)
drukkoljatok.
igaz, addig már túl leszek 3-4 nap kórházon is. :(
ehhez is drukkoljatok, lécciléccilécci
Tegnapi Öreghölgyben KZ alig volt, BP jól nézett ki egyenruhában, PCS meg végig mosolygott.
:)
Psota nagyot alakitott, gyönyörűek voltak a ruhák. /meg is néztem Zoób Kati tervezte/
És Kárnitz Lajos is nagyon jó volt.
ananova!
ne őrjíts meg! a vészmadár egyszerűen borzalmas. hihetetlenül gagyi. mi tetszett benne?
én úgy tudom, hogy a színészek sem szeretik, nem is bánkódnak hogy jövőre már nem játsszák tovább.
pedig Neked olyan jó ízlésed van:)))
a kriplit és a patkányokat ki ne hagyd a listádról! a Radnótiban nem kell csalódni.