Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Szia! Én tavaly a Menő Manó cipőboltban vettem hasonló paraméterekkel rendelkezőt, a Nyugati Átjáró Üzletházban, másnak is ajánlottam már, bejött neki! http://www.menomanoeskuvoicipo.hu/
Szia, speciális méteráruk boltja (Special-Tex), az V. kerületben a Petőfi Sándor utcában, nem olcsó, de gyakran vannak akciók. Varrónőt is tudok ajánlani, nagyon ügyes: ha érdekel elérhetősége, akkor irj a sonicicaKUKACgmail.com cmre, küldök képet a munkáiról és elérhetőséget.
Sziasztok! Ha valakinek aktuális a meghívó/köszönőajándék mostanában, akkor nagyon szép és igényes, kézzel készített meghívókat tudok, ha jól emlékszem a barátnőmnek a lány 4-5 nap alatt készítette el, és nekem is ő fogja csinálni. Engem most viszont cipő érdekelne, olyat keresnék, ami közepesen magas sarokkal rendelkezik, ekrü színű, szép és kényelmes is egyben. Még nem találtam ilyet sehol... Ha valaki tudna segíteni, hogy hol van nagy választék, megköszönném.
Menyecskeruhához keresek piros anyagot (szatén, brokátselyem, hernyóselyem) + egy jó varrónőt, aki meg tudná varrni (Bp-en). Tud valaki segíteni nekem hol találok jó méteráru üzletet és varrónőt? Előre is köszi!
Sziasztok! Székszoknyák akit érdekelnek kedvező árban:300ft.-350ft./db.,nekik ajánlom a www.ara-bella.hu oldalt!Kedvező árak és korrekt feltételek! Jó készülődést mindenkinek!
Épp vőfély választás előtt állunk a párommmal. Nagyon hálás lennék bármiféle segítségét. Szívesen meghallgatom akár a pozitív, akár a negatí tapasztalatokat.
Kíváncsiak lennénk arra, hogy mi alapján érdemes vőfélyt választani.
Sziasztok! Olcsó megoldás gyűrűpárnához. Nem kell hozzá más, mint egy kis szatén anyag, 1m szalag, rózsa, és egy kis tömőanyag. 1 óra alatt el lehet készíteni.
A virágos kiesik a szórásból amit írtál, de szerintem egy próbát megér. AnnMary már csináltatott ott esküvőre csokrot és nagyon bejött neki ;) 1071 Budapest, Damjanich u. 28/a.
Nálunk rózsaszínes lesz ajd a dekor, állóhajón lesz a vacsi, sötétszínű faburkolat van, az asztaltarítő fehér lesz, lesz rajta halvány rószaszín organza szalag (45 cm-s), egy két üveg váza egy-két szál virággal, mécsestartók meg üveg díszkövek.
A virágon én is sokat gondolkodtam már, mots a lenti smi nagyon tetszik. (Nekem szerencsém van, mert az egyik legjobb bnőméknek van egy családi vállalkozása, egy virág-és ajándéküzlet :)
Merre van a virágos? Nekem a II., XII., XXII. kerületek a legjobbak. Ha a bolt közelében van, az nem lenne rossz. :) Kíváncsi vagyok AnnMary milyen bótot tud. :)
Lövésem nincs még milyen legyen a virág. Sok szép csokrot láttam a neten, de nagyon nehéz lesz választani. :-o Arra figyelmeztetett egy ismerősöm, hogy a legtöbb virágos, ha megtudja, hogy esküvőre kell a virág méregdrágán adja. Na jó, de úgysem lehet letagadni, meg egyszer van esküvő. Én gondolkodtam egy nagyon szép, sima mezeivirág csokron is. Egyszerű és szép is lehet. A másik a rózsacsokor, ott csakis fehér, vagy a zöldesszélű fehér. (Fogadok, hogy ezek után színes csokrom lesz... :-D )
A teremdekor meg pont a terem alapszínessége miatt nem lehet "sok". Én pl csak fehérben gondolkodom a mediterrán jelleg miatt. A teríték színei pedig fehér-bordó lesznek, így a meghívó is, a székmasni (vagymi) is. Lehet, hogy csak apró asztaldíszeket fogok csináltatni, vagy csak mécseseket. Nehéz eldönteni ezt is. :)
Személy szerint én a forrócsokit szeretem tejszínhabbal a tetején - ráadásul azt a fajtát, ami nem puding jellegű ;)
Kivi kolléganőjével elmentünk egy virágoshoz - megkérdezhetem Tőle a pontos címet, ha gondolod. Oda találok, de az utca neveket képtelen vagyok megjegyezni, ez van. Gondolom Neked van már konkrét elképzelésed, mit is szeretnél. Hát nekem nem volt és még most sincs :( Amikor ott voltunk egy kb. árat kalkulált egy kb. elképzelésre. Nem tudom drága-e, azt viszont tudom, hogy azért nem számol fel plusz összeget, mert esküvőre lesznek a virágok, kedves volt a néni és segítőkész. Szóval nekem egy halovány kép lebegett a szemem előtt, - mi lenne jó - amire árat kalkulált a néni. (Számolt: fehér rózsát 18-20 szálat, két egyforma szülőköszöntő csokrot és egy autódíszt, amit asztaldíszként is lehet használni. Ezekre kb. 30eFt-ot mondott.) Sajnos, azóta már tudom, hogy nem olyan csokrot akarok, amire ráböktem ott, de legalább egy kb. árral már tudunk kalkulálni. Köszi a cuki tippet, meg fogjuk nézni, kóstólni ;) A dekorációban látatlanban nehéz segíteni, nehéz okosnak lenni. Az biztos, hogy nem szabad túlzsúfolni a helyiséget a díszítéssel - szerintem.
Az nem cappuccino :D! Az tejeskávé tejszínhabbal a tetején. Na, majd jól becibállak egy igggazy kávéházba :D! Ezt vedd meghívásnak ;)
E téma: áááá, biztos, hogy nem, tekintettel az egészen egyedi elképzeléseimre, amiket ecseteltem már :)). Amúgy már két jelentkező van a megszervezésére, kérdés az, hogy szerintük hagynám-e, hogy bárki más pörögjön az én esküvőm szervezésén, helyettem :D...
Tudom, hogy nem szokás itt reklámozni, de van egy ajánlatom. Bp-en belül, (elsősorban XI. XXII. ker) ingyen csinálok esküvői beállított fotókat, referenciabővítéshez amit felhasználnék a honlapomhoz. www.takacsattila.hu
jó hogy írtok ki árakat. mindehol az a legbosszantóbb (ruha, sátor, helyszín, fotó stb), hogy nem ír soha senki árat, még irányárat sem! pont azért lessük a weboldalt h ne kelljen még telcsizni és megbeszélni az árat. én is mindig mondom az ügyfeleknek, h ne ködösítsenek, manapság az a hatékony ha van kint legalább vmi tól-ig ár.
hát akkor nagyon nagy haszna volt a fórumnak. :) itt nálunk is voltak már beírva időpontok cerkával, egyeztetni is kellett h 17kor vagy 19kor legyen a kihelyezett szertartás. utóbbit választottuk, akkor szép naplementében esküdhetünk. :) most azon filózunk hogy oldjuk meg, h esükő előtt nem láthatom menyasszony ruháját, de mégiscsak kéne fényképezkedni, mert szertartás után meg már sötét lesz hozzá.