Na hát amennyire én tudok németűl azt írja róla, hogy: a kanyarokban nagyon jól érzi magát, könnyen döntögethető főleg a régi KLE-hez képest, valami kis párhuzamot von a supermotokkal... Nagyon barátságos a motor teljesítmény leadása tanuló motornak kiváló 50-120közötti sebességeknél ami a teszten volt sok kanyarral csodálatosan szerepelt nagyon nyomatékos. 150-ig jó a szélvédelme. Ellenben autópályán nem igazán érzi magát otthon oda már gyengusz.
Nem igazán van konkurense nem is turaenduro nem is supermoto hanem valami ezek között.
Ezzel is az lesz a baj figyeld meg mint a gs500, meg az er-5-el, hogy egy év aztán mindenki úgy érzi, hogy kinőtte és csere... Pont ezért ha magas lesz az ára szerintem off...:-)
Tudom, néha engem is elkap a gépszíj, és én is úgy érzem akkor és ott, hogy biztonságos, de a f*sz tudja, az ördög nem alszik.
Igaz, amikor a pipik egyre erősebben szorítanak és csúszik lefelé a kezük, az megéri ezt a rizikót.. :)))
Még jobb lenne ha a visszapillantót is úgy állítanám, hogy a csaj közben a farkamat lássa, mint ahogy egy "haverod" (persze.. :-))))) csinálta, de azért így se rossz.
Gondolom ebben a 75db-ban nincsenek benne a szürkeimportból származó, maláj-piacra szánt 10kW-os lefolytott modellek.. :DDDDDD
Micsoda? vesét? meg leütni? rágta a fülemet, hogy azonnal menjünk vissza még egy karikára... Amúgy meg mondom, hogy full biztonságos út volt, fenn egy tőltésen, belátható etc.... Nem szoktam soha állatkodni, mindig biztonságosan és dinamikusan megyek akár 1 akár 2 személlyel ugyanúgy. 180-200-nál nem szoktam forgalmas főúton jobban menni 2személlyel soha!!!:-)))))
Hát ezt az "elég fogyós" dolgot rosszúl tudod, 2005-ben 75 db-ot adtak el kis hazánkban...
Jah +1 2005-st 2006 elején valami madárnak...:-DDDDDDDDDDD
Asszony nem ütötte le a vesédet miután leszálltatok? Én két személlyel nem szoktam állat lenni, mi van ha kigurul elétek egy platós ifa? Egyedül vagy max feldobot a pacskert mert felelőtlen voltál, de más életével én nem játszanék.
Szerintem sem lesz Z1000S. Igazából nem értem miért, ők tudják.
Z750s-t nemhiszem hogy leállítanák, elég fogyós modell volt.. De én nem is akarom lecserélni, úgyhogy nemigazán izgat, nekem bőven elég ez az erő.
Szombat, 11C°, párás idő, egy jó minőségű aszfalt Kalocsa és Solt között... és nem hittem a szememnek...:-)))
2 személy!, 6. gáz koppon 250Km/h, 11.200 fordulat!!!! Új csúcs 2személlyel:-)))) A vicc az, hogy egyedűl még nem is mentem végsebesség tesztet.... Szóval ebben a párás időben érezhetően jobban muzsikál a blokk... Jah persze a fogyi is új csúcs lett 6,6l...
Te képzeld valaki azt írta, a sportmotor.hu-n, hogy azt olvasta + mondták neki a DMC-s "barátaid", hogy abbahagyja a kawa az S-es gyártását!!! Ha ez igaz akkor sajna 1000S-es sem lesz, pedig arra cseréltem volna pár év múlva...:-((((
Olyan üres ez a kategória... Mit válasszon az ember hurka cbf-t, apró fazert, vagy ezt az új Triumph Tigert? Hiába dobnék z1000-re turaplexit az nem ugyanaz mint a mi fejidomunk...:-( Remélem ez csak rémhír és kijönnek 1000S-el is pár év múlva!
Futóműve biztos nagyon ott van, hátul banán lengővilla, meg asszimetrikus teló, jól néz ki, elől meg minden állítható.. Az állítható szélvédelemről nem tudtam, az nem rossz opció, és FEKETÉBEN tényleg nagyon pofás is, 64LE kicsit karcsúnak tűnik, főleg hogy kawáról van szó, ahol szinte mindig picit gyorsabb,erősebb vasat csinálnak mint a konkurencia. Majd meglátjuk. De már az asszonykának is mutatta Ő is pozitívan állt a PIROShoz.. :)
Tesztet még nem azt szerintem nem is fog még... Majd talán tavasszal. És ne is magyar oldalon olvasgasson utána mert sok a sületlenség. www.kawasaki.de -n vannak videok, leírások, képek. Amit én láttam az elég szimpatikus, fordított állítható telók elől, hullámos féktárcsa, állítható szélvédelem, a motor visszább van fogva és 72le helyett csak 64le de azt írják, hogy ez jobban illik a motorhoz és nagyon-nagyon egyenletesen adja le a teljesítményét (kiváncsi leszek). Egy ilyen atomic silverben elég ütősen is néz ki már csak az árára leszek kiváncsi-fáncsi... SZVSZ nem lehet rossz választás, de majd a tavaszi tesztek megmondják....
Ja a blokkról beszélgettem egy er6-os cimbivel... Azt mondja, hogy a 650v2-nek ugye az a baja, hogy jó nyomatékos de felül vége, na most ezért találta ki a kawa ezt a soros 2-t, mert van nyomaték is meg megy felül is... Próbáljátok ki aztán majd kiderűl....:-)
Versysről, olvastál már valami tesztet? Cimborám akar venni túramotort, DL650-el szemezik, én próbálom oltani, hogy nézze meg a versyst, tetszik is neki, de semmi tesztet nem láttam még róla, vagy forgalomban még nem is létezik csak 2007-től lesz?
Nem csuklottam, szombaton gályáztam mint állat, vasárnap pedig hazamentem és le sem szálltam a vasról :))
Ha pörgeted, télleg fasza hangja van, nekem az exem mondta, mikor kint voltunk az Eringen, hogy kurva jó hangja volt a vasnak, pedig előtte amikor csak néztük, én egy fészert figyeltem és annak kurvára semmi hangja nem volt. Az exem meg már akkor tudta hogy én jövök amikor még nem is látott..
Hétvégén mentem egy hatalmasat, nem csuklottál?:-) Találkoztam egy 05' zx10-essel, finster dob volt rajta, hú de csúnyán mutatott az az apró dob a gyönyörű motoron. Aztán amikor nézegettem láttam ám, hogy tiszta egy korom a kipuff vége, mintha egy dízel autó lenne... Kérdeztem is a srácot, hogy volt -e gyújtás frissítés dob csere után? Úgy nézett rám mintha a holdról jöttem volna... Aztán beindította és ilyen idétlen ordításon kívűl semmi jó nem volt abban a hangban... Aztán, hogy bizonyítsam neki igazamat gyorsultunk egyet és úgy levertem mint a szart.... :-)))))
Na a vége nem igaz:-) de akár ez is megtörténhetne egy sufnituning után.....
Ja! ha úgy gondolod, hogy nem szép a mocink hangja ajánlom hogy egy kissebb csoport előtt ahol jó hosszan belátható az út gyorsúlj egyet úgy hogy az első 3 fokozatott 10k-nál váltod el... Aztán amikor visszafele jössz és látod az arcukat ki is vered a fejedből a dobcsere gondolatát...:-)))))))
SzVSZ is Jobb ha befejezzük mert eléggé OFF-oltuk a topicot. Így hát bocsánatot kell kérjek a többiektől...:-)))))) Szeretném ha a következő hozzászólásod már a topic nevével lenne kapcsolatos....
Na jólvan, ne álmodozz, menj vissza dolgozni, sikerült eljutnod 3 hsz. alatt, nekrofíliától a sado-mazo-ig, szerintem keress fel egy doktorbácsit... :-DDD
Elég kis helyet foglal ez a játék a vinyón, úgyhogy Gbyte/perc elég nehezen menne, bár ha elszorítanánk a ribi nyakát egy kötéllel elég jó vákum lenne a fejében és azt hiszem a színt is el lehetne érni akkor könnyedén....:-)))))))) Úgyhogy még beszélhetünk a dologról....:-)
Az király lenne. Mondtad már hogy hol laksz, de nem ugrik be, ha nem vagy messze el is ugorhatok érte. Mivel nyomod? Joypaddal, vagy billentyűzettel?
1:11:12 még semmit nem mond, de majd meglátjuk :)
Úgysem láttam még a csodakék vasadat, egyúttal letesztelhetnénk a VSplatinum erejét, láttam a tévében, hogy a légpuska sem árt neki, meg tojást is lehet rajta sütni, csaphatunk egy grillpartit a tankon lángoló benzinen.. :)))) NA?