OK. Ez eddig rendbe volna, csak van még egy kis gond, a váltó.Ami, hogy úgy mondjam nem legtökéletesebb. Ja és a verhovina féle csodákat ismerem tudom miről van szó. 2 sebesség egy váltás utána meg lehet menni gipszeltetni a csuklód.:)))
Én a 105-ös skodámmal nyomtam az illegálison jó pár éve! 0-100: 23s :) Nem a lóerő a lényeg,hanem a feeling! Sőt még a trabantommal is garázdálkodtam elötte,de hogy mégjobban meggyözzelek volt egy VERHOVÍNÁM :)) Az nem tudom tudod-e micsoda,egy régi motor! Hagy ne mondjam miket nyomtam vele a barátom nagy romettja ellen. 30s alatt elérte a végsebességét! Ezt ma kevés jármű tudja! Ja, a végsebessége 60Km/h volt! :D
Szóval ne mond nekem,hogy a te gépeddel nem lehet gyorsulni! :)
Yó nyomtad. Nem gyorsultunk. Mi egy 33-assal voltunk, aminek egy kicsit odavan a váltója. De speciel az én autómmal nem nagyon lehet gyorsulni. Nem egy gyorsuló bajnok, gyári adat szerint 20s / 100Km/h. Egyszer sikerült 19 menni vele.
Ha lehet sokat ne tegyél rá:))
GSI klubos vagyok, hátha ez kiváltság, és hogy sírjak, nagyon sokba van az autóm felujítása, hogy ki tudjak menni pénteken!!!
Kadett GSI-sek, pénteken gyülés a lurdy háznál..
Nem a saját verdámmal. Engem most vittek. Két kocsival voltunk, egy Renault-tal és egy Alfa-val. Te voltál az aki a második helyszínen mindig nyert egy ezüst színű Civic-el?
Szerintem nem volt rossz a 2.helyszín,mivel el is lehetett férni,fény is volt aránylag, messze sem volt (Pesten van) és nem is kell várni,míg visszajönnek az autók. Bár páran bírálták a pálya minőségét.
Ha pénteken is ott lesz,akkor szóljatok légyszí' ,mert akkor nem mennék a találkahelyre,mert a 2.helyszín közelében lakom!
Crybaby
A logó olyan legyen mint a valódi matrica,légyszi ne variáljátok meg.Te mivel voltál most kint?
mindenki
Hamarosan,Aug. végén várható egy teljes napos buli valahol viz mellett,buli,fürdés,evés,ivás,gyorsulás,majd megdumáljuk és szólunk mindenkinek.
A gyári adatai szerint jobban kéne mennie...
Írtam is.
Az M5 repülőrajtnál 1, 2 ből indulva 150-ig ment ponn mint az Inti. Állórajtnál garantált vereség, mert 195/55 gyári méretű gumik, elsőkerekes. Szépen lerajtol :((
De városban, országúton tartani tudom a lépést :)))) Írtam ki volt.
És, hogy panaszkodott a túlsúlyra.... :))
Nem, most nem megyek, mert nincs dolgom fenn.
De gyertek ti le. Már értekeztümk erről is lentebbbbb.... :P
Na ez durva volt!
Ezek szerint életedben nem láttál gyári Calibra könnyűfém felnit.... LOOOOL :)
Egyébként lemezfelnire nehéz lenne felpattintani a 205/55 gumikat :))))
Ja, kitaláltam a magyarázatot: azér cicás a zauttod, mer egy cica vezeti :)))
Így ok?
200-300 méteren kb. 6-8métert verhettem rá,de ez saccperkábé adat! De hozzá kell tegyem,azt mondta a söför utána hogy elrontotta a váltást! Ha jó állapotban van egy GTI 16V II.Golf akkor meg tud szorongatni egy alap VTI-t,sőt ha még meg is van piszkálva...