Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2015.01.31 -4 0 797

Rókakoma!Az előzményeknek ,VAN jelentősége!Aki ennek ellenkezőjét gondolja,annak szívesen szerzek be gerincet!

Előzmény: rókafegyver (785)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 -2 1 796

Ahhhhaaa! Ha ti keveritek a xart akkor az = RENDBEN van.

Ha én mevédem magam, mert Lelongiznak, kinyitom a számat, az azonnal terrorizmus trollkodás meg xarkeverés!Ahhhaaaaaaaa!!!!Na akkor most te is kapsz egy "X"-et tőlem!! Katt!!

Előzmény: nedolaci (792)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.31 -4 0 795

Most már nem gondolom, hanem teljes mértékben meg vagyok győződve, hogy TE harcolsz a bárkádért más néven, másnak kiadva magadat :-) Persze soha nem fogod beismerni, de ezzel az önkéntes ügyvéd szereppel előttem lebuktál. Tudsz te számtalan stílusban írni. ;-)

Előzmény: indafapuska (778)
dészáz Creative Commons License 2015.01.31 -3 0 794

amarharépa.... :-)

Előzmény: nedolaci (792)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.31 -3 0 793

Vak vagy,esetleg terrorista,vagy mindkettő(hogy ne mondjam xarkeverő)?  Te hogy látod?

Előzmény: indafapuska (789)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.31 -4 0 792

Tudod!Most,hogy Janihaveromról kiderült,hogy egy nyives álláshalmozó akinek nem elég,hogy a Facen moderál,még itt is Joe állnéven!Háááát tuuudod!    ;-DD

De nézd,aki időt nyer-életet nyer!Újból nyerhettek valamennyi(vagy két hét?)időt!

De legalább kiderül,mennyire vállalják fel a "tisztelői" és mennyire tudják kezelni.

Nem a világgal kéne nekik harcolni longiÉRT,hanem longiVAL!Ha valóban értékes nekik  ZEN,MEGKÜZDHETNénEK ÉRTE!!!

Előzmény: SzótlanJoe (786)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.31 -3 0 791

A mostani hacacáré nem azért van mert Jani, Gyuri meg akárki megfontoltan, kitervelten támadt volna. Niggergriff egyszerűen beszólt olyan valakire, aki a személyének a közelében sem járt. 

Ezt kéne górcső alá venni a mostani helyzetben...

Előzmény: indafapuska (789)
python 357 Creative Commons License 2015.01.31 -3 0 790

Azért nem semmi,-amit itt kiállsz nap mint nap Fegyveres topicok békéje és működése érdekében!!!!!!!....A két hàzi trollunk rendesen felkavarja az állóvizet, -nem hagyja leüllepedni az iszapot! Rengeteg szabadidejük lehet írigylem őket ezért! Klinikai eset mindkettő,-szenvednek  saját elméjük börtönében!!!!!....... Respect!!!!

Előzmény: SzótlanJoe (782)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 1 789

Nem ez a megoldás!

Távol kell tartani (tartatni) a Janit, a Gyurit, meg még pár személyt! Ők tapadtak rá mint vasra a mágnes és ütötték amíg forró a vas!!Ez előre megfontolt kitervelt támadás volt Longi ellen.  Vanzel még ma is kommunista szombatot tartott rendesen "dolgozott" felfedett... ezt kellene megszüntetni a "besúgás " rendszerét és az ilyen irányú kitiltatásokat. Amíg ez nincs megszüntetve addig lehetetlen a béke.

Előzmény: nedolaci (783)
remenyikr Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 788

valamlyiktekkel=valamelyiktekkel (van ilyen szó,) :)

Előzmény: remenyikr (787)
remenyikr Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 787

Lehet,hogy egy próbát megér,végülis egyszer mikor valamlyiktekkel vitába keveredett írtam neki,hogy nem kéne kibabrálni magával,akkor megfogadta a tanácsomat.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -3 0 786

3 x olvastam el amit írtál! Jól látok? Utána a nevednek néztem utána..

Na ezért olyat kapsz dészáztól, hogy csak na..

(hihihihi)

rókafegyver Creative Commons License 2015.01.31 -3 0 785
Minden baráti tüz elözménye az a kialakult paranoia, hogy az állando figyelem és rajtrakészség miatt hirtelen minden szokatlanra tüzelnek. Ez az idegállapot itt egy csomo nickre igaz. Az elözményeknek nincs jelentösége, ami számit az a forumszabályzat. Vagyis semmi sértöt, gyalázkodot, törvénytelent irni tilos, valamint a nickek mögötti személy kutatása kizáràst von maga után. Ha ezt alkalmazza a moderácio, meg is oldodott a helyzet. Az összes többi dolog gitt rágás.
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 784

Én az eredeti ős Indafapuska! De mindjárt itt lesz Dönci - Pschülöknek nagy gyakorlata van a beazonosításomban. Jól ismeri az ide vezető utat majd ő beazonosít engem.

Van gyakorlata benne. Ilyenkor hol van mikor "dolgozni kéne"? Amikor nem kéne mindíg idetaláll rövid úton.

Na szóóóvaaal majd ő beazonosít!!DDD

nedolaci Creative Commons License 2015.01.31 -4 0 783

Urakok!

Minden jobb meggyőződésem ellenére kérdezem,hogy lenne-e arra mód,hogy longit,a saját brigádja felügyelje(ha az a szóhasználat jobban tetszik cenzúrázza)?

El tudnám képzelni(?),hogy a "sajátjai" előtt nem járatná le magát,legalább is egy ideig.

Mondjuk úgy,hogy egy nick,egy topick(mondjuk a zen)Amíg kordában tudják tartani a "fiai"-úszik a hajó ,ha fertőzés üt ki-karantén,Zátonyra futtatás-hajóbontó!

Ha ezt felvállalná a rocska legénysége,még akár meg is érhetne egy(nyócvanhatodik) kísérletet!

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 782

Nem biztos..

Miért nem ír ide a niggergriff nickkel? Nincs tiltva innen!

Egyébként még abban sem vagyunk biztosak, hogy te ki vagy..

Előzmény: indafapuska (780)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 781

csak te sztem kamu vagy.

indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 0 780

Most komolyan, szerinted ez nem Longi??

Neki van ilyen emészthetetlen nehezen felfogható írása.

Ezen felül itt van folyamatosan Longi, tehát ha benéz biztosan jelezné hogy ez nem ő!!!

Előzmény: SzótlanJoe (779)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 779

Nem! IP címet nem látunk, de felesleges is volna.

Annyira látszik pl. sok fickanick írásán, hogy elég ügyesen utánozzák Longit, de nem eléggé..

Miért jó ez a sz@rkeverés? Nem tudom! Valakik nagyon ráérnek! 

Minden fickanicket aki ide ír, vagy máshova ebben a dologban autómatikusan Longi utánzónak minősítek. 

indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 778

Rosszul gondolod H....., a mestered beazonosít könnyen kérdezd őt, ő látja a különbséget szóhasználat szófordulat stb...

De a modik is látnak IP-t szerintem ez nem kérdés a két személyünk nem azonos...

Előzmény: Törölt nick (774)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 0 777

Na én itt kiszálltam a békeközvetítésből, mert ennek már semmi értelme...

reménykedem longi holnap bocsánatot kér és azt fogja mondani bocs joe részeg voltam, kissé a garatra öntöttem, ezért beszéltem ennyi zagyvaságot..

fehér zászlóval a kezemben visszavonulok és reménykedem nem járok úgy mint Osztyapenkó kapitány a kezében fehér zászlóval...

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 776

Inda!

Köszönöm, hogy leírtad a "frankót", már megbocsáss de úgy hangzott tőled, mint kurvától a miatyánk!

Longi már túlontúl is sok lehetőséget kapott, és írásodból látszik, hogy a tizedét sem tudod a dolgoknak!

Miatta (hogy ne süllyedjen vissza) még a bagólesőmből is pinát csináltam , amit a többi juserek jogosan oda is dörgöltek nekem! Tehát nehogy azt merje valaki állítani, hogy nem kapott elég lehetőséget!

És igen volt olyan, hogy bejártak hozzá cicózni, ő meg szájára vett mindenkit ugyanúgy, ekkor volt a zéró tolerancia.

Ekkor láthatólag leáltak a cicózással, Longi is meghúzta magát, majd csak előjött éne és megtette pl. azt az emlékezetes nepper jelzőt.

Jó_dolgában_megint_elszaladt_vele_a_ló!  Szóltam, figyelmeztettem rengetegszer, hülyének nézett szinte mindenki, hogy mennyit papolok neki.. nem másért, hogy ne legyen ez !

De ennek ellenére nem élt a kivételes lehetőségekkel! Így jártunk !

Ja és ne ints le itt senkit légyszíves, mert minden nem újdonánc fórumtagnak van ide beleszólási lehetősége!

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.31 -3 0 774

Nem nagyon lepődnék meg, ha longi, inda és még ki tudja hány nick ugyanazon személy lenne, akik hol ostorozzák, hol dicsőítik saját magukat, ahogy éppen "kedvük" tartja. Megköszönik a "tőlük" kapott dolgokat ...és valaki komolyan elhiszi, hogy a kapitány elhagyja a fedélzetet és inda pont azt a kormányt kapja kézhez?

predalientator Creative Commons License 2015.01.31 0 0 770

magadnak mondogatod-hiszen te egy vagy vele..

Előzmény: indafapuska (769)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 -1 0 769

Longi fogd vissza magad és kérj inkább bocsánatot az utóbbi órák sértéseiért, melyet Joe felé intéztél.

HA NEM VETTED VOLNA ÉSZRE ÉPPEN RÓLAD ÉRDEKEDBEN , MIATTAD KAPARÁSZOM  AZ AJTÓT JOENÁL.

Fejezd be ezt a stílust ez nem vezet sehová!! kiegyezésre van szükség... de ahhoz kis szerénység is kell a részedről...

indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 0 767

Rókakoma te ne keveredj ebbe bele, te semmit sem tudsz fogalmad sincs a régi sérelmekről.

Maradj ki ebből...

Előzmény: rókafegyver (765)
rókafegyver Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 765
Csak jelezném az Uraknak, hogy miközben ez a topik pörög, addig a többi szinte áll. Ha a "tanárbácsi a Jozsika már megint" szisztéma megmarad, vége a játékunknak. Ha valaki ismeri a háttértechnikát, akkor pontosan tudja, hogy a trollt kitiltani lehetetlen. Egyet lehet tenni, hagyni a " tanárbácsit" dolgozni, a trollt meg nem figyelemre méltatni. A troll munkáját segititek ez a helyzet. Eközben meg aki betéved egy gázos , léges topikba megállapitja, hogy itt pszichologiailag mindenki alkalmatlan. Na lehet leszedni a bundámat.
dészáz Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 764

volt már vagy 3 legyen még esélye!

most is ott van,vagy 3 nicken.

basajev néven rögtön megtalálta nedot, és nem fordítva.

akkor ki is a troll?

python 357 Creative Commons License 2015.01.31 -2 0 763

:))).... A véleményemet mondtam el róla csupán!!!...

Sokaknak megkeserítette az életét........Neked is adott munkát rendesen az elmúlt években!!!!....

Előzmény: Törölt nick (761)
indafapuska Creative Commons License 2015.01.31 0 0 762

OFF:

A megoldás az alattam szóló kettő esetében:

NEM LEREAGÁLNI,-  "MERT PROVOKÁCIÓS RUTINJUKKAL LEGYŐZNEK"!!

Megkapta mindkettő a nagy "X"-et és soha többé nem látom őket!

Kilőve mindkettő mint vasnyuszik a Hunter target lövészeten... DD

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ha ezt teszi Longi is és nem enged a provokátoroknak teret normálisan fórumozhat.

LEGYEN EGY ESÉLYE - adjatok neki szabad nicknév használatot - ÉN AZT MONDOM.

"X" a megoldás mindenre!!

ON:

Előzmény: SzótlanJoe (758)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!