Még mindig nincs Firewire kareszom, ráadásul mint mondtam arcából semmi nem vehető ki,nagyon homályos a kép, inkább csak a hajáról lehet információt szerezni LOL:-)
Ellenben a belegyezése nélkül úgysem tennék ki semmit.
Megvagy ám, megtaláltalak a kazin ;)
Látszik ám a fekete Corsa, pontosan a fehér Cali mögött álltál, illetve ültél a kocsiban, ez még az első helyszínenn volt, mikor még a kocsik érkeztek parkolásra.
Csak egy pillanatra látszol a sok fiú csak úgy hemzseg körülötted LOL:-)
Épp az ablakban vagy, de mivel nagyon homályos a kép ezért csak annyit tudtam kivenni, hogy szőke a hajad, göndör vagy valami okosság van rajta ;) és talán vállig érhet, de erre nem esküdnék. A Corsa meg 1.4 Si ha jól láttam.
2x megnéztem a kazit, néztem az összes lányt akit épp véletlenül benne volt, igaz sok szőke hajú lány volt kint de okosabb nem lettem, csak autó alapján vagy azonosítható LOL:-)
kenyes kerdes, az enyem ujonnan 800, bontottan is tobb mint a fele, a javitas meg szazezrek, es kerdeses az eredmeny.
a Calibra raadasul sokkal erzekenyebb, haromnegyeduk mar elsokerekesre lett alakitva.
Szerintem meg Eurostile Med a batűtípusa, de nem bold, szerintem csak vastagítva lett egy picit, estleg kerettel. A Club felirat meg döntve van balra!!!
Te nem láttad az a spoilerest? Esetleg nem ismered? Mert kivülről szép ám a gépe.
Tényleg te nem vagy Calibra tag? Pénteken megnézem már a járgányod, mert ha nagy leszek én is Calibrát akarok.
A Calibra fórumot olvasva sokan akarnak mostanság megválni tőle, most jönnek rá hogy sok píz a fenntartása ;)
Az elképzeléseidben, mármint, hogy miért nem indul a srác lehet valami, mindekettőben LOL:-)
1, azért mert Integrás srác megmutatta hogy nem kell vezetni egy Integrát LOL:-)
2, a gép külselyéből ítélve rendben van , inkább ott az osztóművel lehet a gond, mint minden Calibra Turbval.
Amúgy mennyibe kerül a javítása?????????????? Azt már hallottam hogy ez előbb utóbb megint gond lesz.
Dehogynem próbáltam annó ezzel a képpel is összehozni egy normális logót de ezzel aztán több gond is van! A legnagyobb hogy biza ez ferde mint állat ,ráadásul befelé nagyon dől, igaz a kép elég éles. Ezért lenne jó újból megszerkeszteni a képet.
Crybaby
A logo naggyából hasonlitson csak,ne legyen szines vagy más formájú,kösz
lolga
A mailcimem vakondtkt@axelero.hu.A lényeg hogy a helyszin ne legyen nagyon messze,és elférjen vagy 130 autó.
Mindenki
A Pénteki gyorsulás NEM fog elmaradni tuti,A helyszin nem a szokásos két heti lesz(ahol a TV is kinn volt)most keressük az új helyet.A tali valószinű ott lesz ahol legutóbb.
AttiM3
Ha jól hangzik a helyszin beszéld meg a Brázival,én majd dumálok vele.kösz
Matricák pénteken a Xantiástól,polók most nem lesznek majd két hét múlva.
szerintem nem kene, ... mivel ha transparense tesszuk mondjuk feher hatterrel s gif-be exportaljuk akkor ha szurke hatterre kerul feher pixelgenyak lesznek a szoveg korul (rasztas lesz a szele), ha szurke hatteren szerkesztjuk s ugy tesszuk transparense akkor meg feher hatteren lesz rasztas, .. szal szerintem fixen oksabb ..
Ganxsta,
Kb 2-3 autóval ütöttem meg. Asszem 0.7s-et vertem rá. De mindketten megettünk volna jobbat is.
Crybaby_69,
Jó a logó! Arról a képről nem próbáltad, amit a Ganxsta linkelt be?
Erre gondolok:
Arra a macskára én is emlékszem! Nem egy Ascona volt? Kb 4-5 éve lehetett, régi szép idők... :^)))
Én még régebben a Wartburgos "Elvis haj" arc, a lángnyelvekkel a verdáján?
Lolga,
Szerintem király lenne az, amit írtál!
Gomb VTI,
Milyen az a "dragster autó"?
Esbé,
Milyen autóval voltál?
Az autópályán nyomhattunk volna, mondjuk 200 fölé én is csak 1-2-szer mentem, akkor se sokkal.
Bryan,
Mi a mailcímed?
A kék, spoileres Cali az egy Dunakeszis srácé. 4x4 turbo, nem tudom miért nem indul vele soha.
HA tényleg olyan Logot akartok mint a matrica, akkor valaki küldje el nekem a konkrét méretarányt és a betűtipusokat, mert ezekből a felragasztott matricákből nem lehet jó logót csinálni, mert 256 színre konvertálásnál nagyot romlik a minősége, ezért kéne rekonstruálni, hogy pöpec legyen.
Ráadásul a GSI oldalon lévő fotó nagyon homályos (szellemképes) és mivel a szélvédő nem függőleges ezért a képen dől befelé. Ezeket igen nehéz korrigálni ám, tehát ha jó LOGÓ kell beszél valakivel aki árulja küldjék el mondjuk Illustratorban, vagy Corelben a címemre.
Az alábbi logó a GSI oldalon lévő fotóból készült, de elég homályos. Ebből többet kihozni nem lehet. Most én még kísérletezhetek, hogy kitalálom a betűtávot meg hasonlók de azért nem lesz az eredeti.
Az alábbi logóra visszatérve, az időzítés módosíthatom, tehát én szabom meg meddig mutassa az egyik framet.