Helló mindenki! Lassan eladó lesz a járgányom! 2004-es, 8 szem kaszni L2H1 2,5 CDTI (2006-os motor) ekkor lett behozva, leinformálható bármelyik opel szervizben. 252 e km van benne (valós), most szlovák rendszámos, közjegyzői ádásvételivel így is eladom( marad a rendszám ) 1,8 M-et kérnék érte, jó állapotban van, fehér!
Szevasztok olyan kérdésem lenne,hogy miért visít a két első fék a vivaron?Nemrég volt fékbetét csere,egy pár hónapig jó volt csere után de most állandóan visít és koptatja a féktárcsát.Gondolom nem megy vissza a fékbetét csak nem tudom,hogy miért.Ha valaki tudja mi a baja akkor a válaszát előre is köszönöm,
Új vagyok a fórumon, eddig csak olvastam, és okultam. Ezért is köszi!
Nekem egy 2012-es Trafic Passenger-em van, és (sok minden más mellett) szúrta a szememet a 3. üléssornál a kárpitba fúrt és bedugózott 12v-os csatlakozó helye, ezért lebontottam a kárpitot, hogy betegyek egy aljzatot. Akkor láttam, hogy ott a kábelezés is, kimértem, a test be is van kötve, viszont a +12V nem "jön hátra". Biztosíték a helyén, viszont onnantól akkora a kábeldzsungel, hogy nem tudom követni az "áram útját".
Tudja valaki, hogy mi a trükk? Nézegettem kábelezési rajzokat, azok alapján nincs a biztosítékon meg a tábla mögötti csatlakozón kívül más "elem", de nyilván a 15.000 Ft-os extra felszereltségi árért van még tudás, amit nem adnak át. :)
Oztán nehogy kommunikációs problémák miatt aztmondja az ülés, hogy én nem működöm.... (multiplex hálózat) próbáltad már, hogy adsz neki 12voltot, és működik-e rendesen? Még fél óra múlva is?
Én meg simán kib...tam a kukába a rönó ülést, mert vas szerkezete úgy van kitalálva, hogy szétvágja a szivacsot. Így hegesztettem bele egy volvo ülést. Ég és föld a különbség...
Pár napja tapasztalom a trafiknál, hogy fékezésnél az első kerekektől rázó-rezgő hang jön. Ez érezhető a fékpedálon is. Olyasmi, mint a csúszós úton a fékerő szabályzó működik, csak jóval gyengébb a fékpedálon a visszahatás.
Köszi a választ. Abszolúte nem cél a Hi-Fi minőség, csak szóljon valami hátul is mert mindig panaszkodnak a hátul utazó népek. Az oldalkárpitba, ha jól értem lyukat kellett vágni a hangszóróknak és az ajtó miatt csak a hátsó traktusba lehet rakni. Gondolkozom ezen a verzión, de ha valakinek van tapasztalata a tetőkárpitba épített hangszórókkal kapcsolatban, annak tapasztalatait továbbra is örömmel várom. Köszi!
YURA ua 6952
Köszi a mellékelt képeket! Nálam nem jöhet szóba ez a megoldás, mert gyakran kiszedjük a hátsó üléssort, hogy a teljes rakteret használhassuk. Azért még egyszer köszi!
Vivaro1 6956
Nálam is ez van, mondjuk 275.000 km után kezd most zavaró lenni. Mi is bontásban gondolkodunk, de ha van más megoldás, én is kíváncsi vagyok rá.
Írtam már korábban a céges Vivaróról 2011. novemberi 2.0CDTI eljött a 60 000km, na de nem is műszaki problémám van, hanem a vezetőülés teljesen szétment a bal oldalában már a vas érződék, rugó szúr stb...és az ülés ülőlap része mindig kicsúszik a helyéről.
Üdv! 2003 as 1.9-es klímás traficunkhoz keresnék bontott kormány szervó szivattyút, vargamunka által megadott helyeken sajnos már elfogyott, jó lenne ha a gép hétfőn gurulni tudna.Aki tud valami biztatót, kérem ne fogja vissza magát. Köszönöm
vargamunka:Ha jol emlékszem régebben irtad,hogy raktál a kocsidba NanoEnergizer-t.Igérted,hogy irsz róla véleményt.Van hatása vagy csak paraszt vakitás ez is.