Keresés

Részletes keresés

mesike91 Creative Commons License 2013.08.31 0 0 1424

Gál Emese vagyok.Takarítást vállalok Szigetszentmiklóson és környékén. Precíz, megbízható vagyok. Előzetes tapasztalataim: budaörsi Jógaterem, illetve családi ház. Bármilyen információval a +36705039848 telefonszámon adok, illetve a galmesike@yahoo.com email címen.

Vicus02 Creative Commons License 2013.08.31 0 0 1423

Tisztelt Fórumozók!

Magamra és a munkámra igényes 13 év takaritói tapasztalattal, jelenleg is a főállásom az egyik budapesti Minisztériumban

van. Vállalok Budapesten családi házak, lakások, irodák hétvégi takaritását.

Kérem hivjanak bizalommal!

A tel. számom : 06305527818

E-mail: leopard1202@freemail.hu

Kuti Brigitta Creative Commons License 2013.08.30 0 0 1422

Takarítást vállalok: Telki, Páty, Budajenő, Zsámbék, Budakeszi, És pestenis megbeszélés szerint.
állat gondozás: etetés, fürdetés, takarítás stb. 
Bevásárlást is elvégzem, gyereket, nagymamát orvoshoz viszem, iskolából hozom, stb. 
Pontos, megbízható, becsületes nő vagyok. 
Hívjon bizalommal amiben tudok, segítek. 

fix bérrel dolgozom ház mérete szerint..

Kuti Brigitta

06305944995

papax Creative Commons License 2013.08.30 0 0 1421

Takarítónőt keresek XVIII. kerületi családi házba, heti 1-2 alkalomra. Vasalással, és némi házvezetőnői feladatokkal. 

Jelentkezéseket a papaxje@gmail.com címre várom. Üdvözlettel: Szalai Jenő

Nikoletta80 Creative Commons License 2013.08.30 0 0 1420

Tisztelt érdeklödő!

Takaritást, házvezetőnői feladatokat, vasalást vállalok. Megbizható, 55 éves, munkámra igényes nő vagyok. Referenciát tudok adni, leinformálható vagyok. Pécs és Kaposvár ill. Szigetvár környékét tudom vállalni. Ha hirdetésem felkeltette figyelmét kérem hivjon a: 70/429-7994-es telefonszámon!! Köszönöm!!

SoósGábor Creative Commons License 2013.08.29 0 0 1419

Tisztelt Fórumozók! VI. kerület, Nagymező utcában lévő iroda takarítására keresünk takarítónőt. Kéthetente 3-4 óra munka, 1000 Ft-os órabér. Jelentkezést az oneletrajz.hudeco@gmail.com e-mail címre várunk, szeptember 15-ig. Köszönettel, Soós Gábor.

Timike27 Creative Commons License 2013.08.28 0 0 1418

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok,professzionális munkát végzek!!!

8 éves tapasztalattal és referenciával rendelkezem.

Vállalnék takarítást 2,3 órában a belvárosban vagy környékén,esetleg hétvégi irodatakarítást is.

Nagy takarítást,ablaktisztítást csak évente egyszer vállalok!

Tel:06702723634

kémjáték Creative Commons License 2013.08.28 0 0 1417

Tisztelt Jelentkezők

Köszönöm mindenkinek a jelentkezést,  időhiány miatt nem tudok egyenként válaszolni, megtaláltam a megfelelő jelöltet. Mégegyszer köszönöm.

Előzmény: kémjáték (1402)
Alexandra24 Creative Commons License 2013.08.28 0 0 1416

Üdvözlöm, engem érdekelne a takarítás. Kerestem már telefonon, de sajnos nem sikerűlt elérnem Önt.

Telefonszámom: 0670/2906181 Köszönettel Halmos Alexandra

Előzmény: Nő a Nemes utcából (1415)
Alexandra24 Creative Commons License 2013.08.28 0 0 1414

Bejárónői munkát keresek, már meglévő munkáim mellé!

24 éves Budapesti lakos vagyok. 4éve foglalkozom lakások, házak takarításával. Régebben mellék, jelenleg már főállásban. Nagyon precíz, tisztaság szerető és igényes vagyok magamra és környezetemre egyaránt. Hajadon vagyok, gyermekem nincsen, így délelőtt, délután, és akár az esti órákban is tudok takarítást vállalni, hétvégén is. Gyermekfelügyelet sem akadály! Referenciával rendelkezem. Fix bérben dolgozom, lakás-ház méretétől függően. Szükség esetén próbatakarítás féláron megoldható!

Loreleight Creative Commons License 2013.08.28 0 0 1413

Édesanyám keres Bp-en, Budán takarítónőt!

Tel: 0630-9-330883

Timike27 Creative Commons License 2013.08.28 0 0 1412

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok,professzionális munkát végzek!!!

8 éves tapasztalattal és referenciával rendelkezem.

Vállalnék takarítást 2,3 órában a belvárosban vagy környékén,esetleg hétvégi irodatakarítást is.

Nagy takarítást,ablaktisztítást csak évente egyszer vállalok!

Szép napot kívánok!

cheryborso Creative Commons License 2013.08.27 0 0 1411

Takarítást vállalok: Telki, Páty, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Budakeszi, Budaörs és Biatorbágy területén. 
Kis állat gondozás is szóba jöhet: etetés, fürdetés, takarítás, gazdi elutazása esetén felügyelet, stb. 
Bevásárlást is elvégzem, gyereket, nagymamát orvoshoz viszem, iskolából hozom, stb. 
Pontos, megbízható, becsületes 47 éves nő vagyok. 
Hívjon bizalommal a fent leírtakon kívül is amiben tudok, segítek. 
1.000.-Ft/óra

vebea Creative Commons License 2013.08.27 0 0 1410

A meghirdetett munkára rengeteg jelentkezés érkezett. Kérem, ne küldjenek több emailt, mert már nem aktuális!

Előzmény: vebea (1404)
zso.zso Creative Commons License 2013.08.26 0 0 1409

Kedves Mindenki!

Takaritást Vállalok családoknál!  akkár bejáronő ként is. minden amit szeretne.megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalodást nem okozo. 38 év Nő vagyok.  Reszleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 proba nap Bisztos referencia. Edigi helyeimen is ez alapján Döntötek.

Le Írni mindent le lehet,igy nem írok többet. gyözödjön meg inkább.

Hivjon Bizalomal: 06-706345842  . Köszönöm!

Üdv: Erzso

Nikolett091 Creative Commons License 2013.08.26 0 0 1408

Tisztelt olvasók!

Pontos,precíz,megbízható,rugalmas,referenciával rendelkező fiatal hölgy vagyok. Vállalok Heti-Nagy takarításokat.Nagyon Kedvező  áron dolgozom.

A takarítás mellett  vasalást is vállalok.

Ha felkeltettem érdeklődésüket Kérem Írjanak.

Várom mielőbbi jelentkezésüket.

E-mail címem:nikodemia@freemail.hu

Előre is köszönöm.

Kiren Creative Commons License 2013.08.25 0 0 1407

Takarítónőt keresünk 13. kerületi lakásunkba, elsősorban olyan hölgy személyében, aki munkájára és önmagára igényes; valamint fontos, hogy önálló legyen.

A lakás 65 nm + 2 terasz. Körülbelül 10 naponta lenne szükség takarításra (plusz évi 2 nagytakarítás).
Fényképes, órabér-igénnyel ellátott jelentkezését várjuk a b.kiren@gmail.com e-mail címre.

Medve Sándorné Creative Commons License 2013.08.25 0 0 1406

3 gyerekes család háztartását vezető nyugdíjas nő takarítói, házvezetőnői állást keres Budapesten. 

Nagytakarítást, rendszeres takarítást, főzést, sütést, vasalást házhozszállítással vállalok.

medvesandorne@freemail.hu

Tel: 06-30-481-8690

Nikolett091 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 1405

Tisztelt olvasók!

Pontos,precíz,megbízható,rugalmas,referenciával rendelkező fiatal hölgy vagyok. Vállalok Heti-Nagy takarításokat.Nagyon Kedvező  áron dolgozom.

Előre is köszönöm.

Kellemes Napot mindenkinek.

vebea Creative Commons License 2013.08.23 0 0 1404

Budapest XI. kerületi családi házba keresek pontos, megbízható bejárónőt szeptember elejétől felújítás utáni nagytakarításra illetve ezt követően  rendszeresen havi 2-3 alkalomra - hosszú távra, hétköznap délelőttre.

A feladatok:

portörlés, porszívózás és felmosás minden helyiségben, ablakok, ablakkeretek, radiátorok lemosása (elosztva, alkalmanként mindig valamennyi)

- fürdőszoba kitakarítása

- konyhai bútorok, csempe lemosása havonta/6 hetente

- teraszok felmosása,

- előszobai falburkolat lemosása,

- lépcső leporszívózása és letörlése.

A lakás nagy, 4-5 óra biztosan kell a kitakarításhoz alkalmanként, természetesen közben pihenővel.

Előny, ha a jelentkező állatbarát, mivel 3 kutyánk van, de a kutyák általában nem lesznek jelen a takarításkor.

A jelentkezéseket a drhorg@citromail.hu címre kérem. Kérem, hogy a fizetési igényt is jelölje meg. Csak referenciával rendelkező  jelentkezéseket várok.

Bízom benne, hogy hosszú távú, jó kapcsolatot sikerül kialakítanunk.

Jesuisbellee Creative Commons License 2013.08.22 0 0 1403

Üdv Mindenkinek!

XVI. kerületi családi házba keresek nagyon precíz, megbízható, aktív takarítónőt. Fényképes, rövid bemutatkozó levelekkel lehet jelentkezni bérigény megjelölésével (ha lehet fix összeg, nem órabér) a martz_90@hotmail.com címen. 

kémjáték Creative Commons License 2013.08.21 0 0 1402

Zuglói jó állapotú kétlakásos családi házba keresek takarítót.Az egyik lakásban hetente egyszer, a másikban kéthetente  van szükség takarításra és némi vasalásra. Az eddigi nénink (aki családtagnak számított) 20 év után  végleg nyugdíjba megy.

Ajánlatokat  ármegjelöléssel az orchidea7@gmail.com e- mail címre kérek

79era Creative Commons License 2013.08.21 0 0 1401

Sziasztok!

Lakás vagy iroda takarítást vállalok a már meglévő munkáim mellé.Leinformálható,megbízható 34 éves anyuka.

Hívjon bizalommal!

Köszönöm:-)

79era Creative Commons License 2013.08.21 0 0 1400

Sziasztok!

Lakás vagy iroda takarítást vállalok a már meglévő munkáim mellé.Leinformálható,megbízható 34 éves anyuka.

Hívjon bizalommal!Tel.06702935630.

79era Creative Commons License 2013.08.21 0 0 1399

Sziasztok!

Hívjon bizalommal!

Nikolett091 Creative Commons License 2013.08.17 0 0 1397

Tisztelt olvasók!

Előre is köszönöm

Kriszten35 Creative Commons License 2013.08.15 0 0 1396

Kezdje az őszt tiszta lakással. 

Őszi nagytakarítás az Egyszerűen Tisztától. 
"Tiszta rendezett környezet várt otthon. A rend és a tisztaság mellett a megbízhatóságod is fontos szempont".
Ön is szeretné ezt? Akkor rendelje meg MOST az őszi Nagytakarítást, hogy jól kezdődjön az ősz. 

http://egyszeruentiszta.info/szolgaltatasaink-takaritas/arajanlat/#.UgxXKJK-1FB

Bella2089 Creative Commons License 2013.08.14 0 0 1393

Takarítást vállalok Budapest területén.
Ez történhet hetente, kéthetente vagy akár havonta is megbeszélés szerint.

Három éves tapasztalattal rendelkezem magánlakások takarításában.
Fiatal, megbízható lány vagyok.

Vállalok: - mosást,
- mosogatást,
- vasalást,
- portörlést,
- ablaktisztítást,
- nagytakarítást.

Ezenkívül gyerek felügyeletett is vállalok.

Ha szükségük lenne rám, akkor kérem írjanak bátran.
email: bella2089@freemail.hu  tel:06706163871

beara Creative Commons License 2013.08.14 0 0 1392

A meghirdetett munkára már elég jelentkezést kaptam. Kérem, ne küldjenek több emailt, mert nem fogok rájuk válaszolni!

Előzmény: beara (1387)
Nikolett091 Creative Commons License 2013.08.13 0 0 1391

Tisztelt olvasók!

Előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!