Gál Emese vagyok.Takarítást vállalok Szigetszentmiklóson és környékén. Precíz, megbízható vagyok. Előzetes tapasztalataim: budaörsi Jógaterem, illetve családi ház. Bármilyen információval a +36705039848 telefonszámon adok, illetve a galmesike@yahoo.com email címen.
Takarítást vállalok: Telki, Páty, Budajenő, Zsámbék, Budakeszi, És pestenis megbeszélés szerint. állat gondozás: etetés, fürdetés, takarítás stb. Bevásárlást is elvégzem, gyereket, nagymamát orvoshoz viszem, iskolából hozom, stb. Pontos, megbízható, becsületes nő vagyok. Hívjon bizalommal amiben tudok, segítek.
Bejárónői munkát keresek, már meglévő munkáim mellé!
24 éves Budapesti lakos vagyok. 4éve foglalkozom lakások, házak takarításával. Régebben mellék, jelenleg már főállásban. Nagyon precíz, tisztaság szerető és igényes vagyok magamra és környezetemre egyaránt. Hajadon vagyok, gyermekem nincsen, így délelőtt, délután, és akár az esti órákban is tudok takarítást vállalni, hétvégén is. Gyermekfelügyelet sem akadály! Referenciával rendelkezem. Fix bérben dolgozom, lakás-ház méretétől függően. Szükség esetén próbatakarítás féláron megoldható!
Takarítást vállalok: Telki, Páty, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Budakeszi, Budaörs és Biatorbágy területén. Kis állat gondozás is szóba jöhet: etetés, fürdetés, takarítás, gazdi elutazása esetén felügyelet, stb. Bevásárlást is elvégzem, gyereket, nagymamát orvoshoz viszem, iskolából hozom, stb. Pontos, megbízható, becsületes 47 éves nő vagyok. Hívjon bizalommal a fent leírtakon kívül is amiben tudok, segítek. 1.000.-Ft/óra
Takaritást Vállalok családoknál! akkár bejáronő ként is. minden amit szeretne.megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalodást nem okozo. 38 év Nő vagyok. Reszleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 proba nap Bisztos referencia. Edigi helyeimen is ez alapján Döntötek.
Le Írni mindent le lehet,igy nem írok többet. gyözödjön meg inkább.
Takarítónőt keresünk 13. kerületi lakásunkba, elsősorban olyan hölgy személyében, aki munkájára és önmagára igényes; valamint fontos, hogy önálló legyen.
A lakás 65 nm + 2 terasz. Körülbelül 10 naponta lenne szükség takarításra (plusz évi 2 nagytakarítás). Fényképes, órabér-igénnyel ellátott jelentkezését várjuk a b.kiren@gmail.com e-mail címre.
Budapest XI. kerületi családi házba keresek pontos, megbízható bejárónőt szeptember elejétől felújítás utáni nagytakarításra illetve ezt követően rendszeresen havi 2-3 alkalomra - hosszú távra, hétköznap délelőttre.
A feladatok:
- portörlés, porszívózás és felmosás minden helyiségben, ablakok, ablakkeretek, radiátorok lemosása (elosztva, alkalmanként mindig valamennyi)
A lakás nagy, 4-5 óra biztosan kell a kitakarításhoz alkalmanként, természetesen közben pihenővel.
Előny, ha a jelentkező állatbarát, mivel 3 kutyánk van, de a kutyák általában nem lesznek jelen a takarításkor.
A jelentkezéseket a drhorg@citromail.hu címre kérem. Kérem, hogy a fizetési igényt is jelölje meg. Csak referenciával rendelkező jelentkezéseket várok.
Bízom benne, hogy hosszú távú, jó kapcsolatot sikerül kialakítanunk.
XVI. kerületi családi házba keresek nagyon precíz, megbízható, aktív takarítónőt. Fényképes, rövid bemutatkozó levelekkel lehet jelentkezni bérigény megjelölésével (ha lehet fix összeg, nem órabér) a martz_90@hotmail.com címen.
Zuglói jó állapotú kétlakásos családi házba keresek takarítót.Az egyik lakásban hetente egyszer, a másikban kéthetente van szükség takarításra és némi vasalásra. Az eddigi nénink (aki családtagnak számított) 20 év után végleg nyugdíjba megy.
Ajánlatokat ármegjelöléssel az orchidea7@gmail.com e- mail címre kérek
Őszi nagytakarítás az Egyszerűen Tisztától. "Tiszta rendezett környezet várt otthon. A rend és a tisztaság mellett a megbízhatóságod is fontos szempont". Ön is szeretné ezt? Akkor rendelje meg MOST az őszi Nagytakarítást, hogy jól kezdődjön az ősz.