Minden 100. hozzászólás értéke 1 pont. Minden 500. hozzászólás 2 pont. Minden 1000. hozzászólás 4 pont. A 10 000. hozzászólás 6 pont. 1000 hozzászólásonként tabella. A játék 10 000 hozzászólásnál újból kezdődik. Aki 3-szor megnyeri a bajnokságot végérvényesen elnyeri a HOZZÁSZÓLÓKIRÁLY címet.
Elöször a természettudományok kezdtek érdekelni (biológia, földrajz) aztán jött a csillagászat, utána egy újságcikk hatására kezdtem mindenféle rejtélyes kérdéssel foglalkozni. Persze a többi is érdekel máig is. Természetesen mindegyik csak érdeklődés szinten. Kutató nem vagyok. Az volt a lényeg amikor csillagászattal kezdtem foglalkozni, hogy kerestem egy olyan témát a természettudományokban ami érdekes is és minél tovább lehessen vele foglalkozni, persze csak hobby szinten.
Ezen már én is gondolkoztam, más témákkal kapcsolatban, hogy mi van akkor ha ketten is leirják válaszként valamire egyszerre ugyanazt, mármint tartalmilag. persze ennek nagyon kevés az esélye de előfordulhat.
Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki: "Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót." Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...