Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 428

szerintem az olvtárs kénytelen így megvilágítani, hogy a másik oldal is érzékelje a tartalmat.

mert valahogy ha nem balosok az áldozatai az írásnak, akkor nincs súlya:-)

Előzmény: G.B.Bejja (427)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.14 0 0 427

Őket kell "kilőni", mielött ők lövöldözni kezdenek. Mielöbb.

Ez a mondat miben különbözik a topikleirástól ?

Előzmény: Törölt nick (426)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.14 0 0 425

Lájk.

Előzmény: Nero Bianco (424)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.04.14 0 0 424

Nobakker, ezt a szemforgató farizeusságot.

:))))))

Én spec már nem is emlékezem azokra az időkre, amikor a fidesz politikáját még nem a törzsi megosztottságot erőltető állandó ellenségkereső harcias politika jellemezte.

Sokat köll még várni viktornak, ha be akarja érni azt, amit mondjuk fletó kapott.

Ezt a politikát erőltette a fidesz ellenzékbe.

Most minek köll csudálkozni?

asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 423

Most nem, de remélem, hogy eljön az idő, mikor mindenkinek elege lesz a gerinctelenségekből....Mondom, hogy hülye vagyok..:O)))))

Előzmény: Qputyin (420)
BaSand Creative Commons License 2011.04.14 0 0 422

"

Csak elemezzük azt a gesztust hogy a pufajkás a 94-es győzelem után az ellenzéknek

adott annyi mandátum helyet, hogy frakciót tudjanak alakítani,"

Elemezzük. Én elemzem. Ez így nem igaz. (A parlamenti bizottságban volt valóban gesztus) 

Előzmény: Qputyin (420)
Qputyin Creative Commons License 2011.04.14 0 0 420

Csak elemezzük azt a gesztust hogy a pufajkás a 94-es győzelem után az ellenzéknek

adott annyi mandátum helyet, hogy frakciót tudjanak alakítani, amiért később

az elég hülyék voltatok köszönet kifejezést kapták, a gesztust nem viszonozva.

A hatalomhoz néha nem árt a gerincesség. Most nem azt a kort éljük.

Előzmény: asta (419)
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 419

Nem kap, amennyiben arra gondoltál, hogy én nem. De. Én is leváltottam. Sőt egyszer még Horn Gyuszit is leváltottam Orbánra:O))

Ilyen hülye voltam....a pufajkás volt eddig az egyetlen normális minelnök....elég szégyen.

Előzmény: BaSand (413)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 418

ez is azt támasztja alá, hogy igaza van!:-DD

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9115984

és mily fura, hogy ezt amikor behoztam, senki sem reagált rá:-)

Előzmény: Commander Pepe (417)
Commander Pepe Creative Commons License 2011.04.14 0 0 417

Ha szembesíted vele őket, akkor is letagadják. Feri feldobta, hogy biztos nem is az ő rajongója volt, hanem provokátor, rá is haraptak azonnal. Mert az ugye kizárt, hogy a békés baloldalon agresszív emberek legyenek. Csak akkor miért fröcsögik tele az összes fórumot? :)

Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 416

ezt nem a jobbosok felejtették el, de a balosokat nem árt vele olykor szembesíteni

ugyanis valamiért hogy-hogynem elfelejtik:-)

Előzmény: Commander Pepe (414)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 415

"De sok olyan is aki nem és azt várta, hogy majd szép lassan, apránként ésszerű lépésekkel elkezd MO kilábalni a kakiból, de legalább nem süllyed tovább "

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/04/05/lekerultunk_a_szegyenlistarol/

"és talán kevésbé fognak szivni."

a kettő együtt nem nagyon megy , csak egymás után. hisz szívás helyreállítani az eqrást már önmagában, bizony ez trallalával nem müxik.

de ha ezzel végeztünk, akkor igen, elképzelhető, hogy nem szívunk tovább.

Előzmény: Maccskacico (411)
Commander Pepe Creative Commons License 2011.04.14 0 0 414

Ez akkor megdőlt, mikor először hallottam a szocik néhány rajongóját Orbánról beszélni. Ez jópár éve volt.

Előzmény: Törölt nick (412)
BaSand Creative Commons License 2011.04.14 0 0 413

"Azt leváltottuk ezért"

Ugye, ez még kap egy vajszínű árnyalatot?

Előzmény: asta (409)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 412

csak rendszerint állítják, hogy ez csakis a jobbosokra jellemző....most megdőlni látszik ez:-)

Előzmény: Commander Pepe (410)
Maccskacico Creative Commons License 2011.04.14 0 0 411

tudod ha folyamatos adósságnövekedéssel sem tudtunk semmiféle fellendülésre számítani, akkor a kikényszerített adósságcsökkentés ( hiánycél stb) mellett csak az óvodás gyerekek képzelhetik a jólét biztosítását.

Az igaz. Sok ovodás volt, aki elhitte. De sok olyan is aki nem és azt várta, hogy majd szép lassan, apránként ésszerű lépésekkel elkezd MO kilábalni a kakiból, de legalább nem süllyed tovább és talán kevésbé fognak szivni.

Na de nem ez történik és ezt azért már az ovodás is látja. Had ne soroljam a dilettáns, ostoba, kontraproduktiv, az országot és az embereket még jobban kakába nyomó intézkedéseket.

Előzmény: Törölt nick (403)
Commander Pepe Creative Commons License 2011.04.14 0 0 410

Ezen mi a hír? Aki nem elvakult rajongó, az tisztában van azzal, hogy agresszív idiótákkal a szoci tábor is tele van. Ez nem pártfüggő.

asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 409

Nem az más volt. Azt leváltottuk ezért: Nem emlékszel....nahát!:O)))

Előzmény: BaSand (405)
Maccskacico Creative Commons License 2011.04.14 0 0 408

Ezt igen rossz helyre cimezted.

A hecckampányokat minden oldalról azoknak találják ki, akik nem képesek átlátni egyszerű dolgokat, de mégis szeretnek okosnak látszani, ezért fújják mint a pereces amit az aktuális kedvenceik kitalálnak.

Én már elég rég utálom ahhoz az orbánt, hogy ne kelljen heccelni. 

Akik látják, hogy mi folyik itt most, azok arra reagálnak. Én is. 

Szemét, mocskos dolgot művelnek minden szinten.

Akik meg nem értik mi a baj a sajtószabadsággal, meg a demokráciával, meg a tákolmánnyal, azokat meg szintén nem kell heccelni, mert azokat az üres hasuk fogja felheccelni, meg az amikor látja, a saját életében, nem az újságokban az igazságtalanságokat. 

Ennyire egyszerű ez.

Egyébként meg a fidesznél mocskosabb hecckampányt senki nem inditott, mert ők még az embereket is egymásnak uszitják, nem csak a politikusokat basztatják. 

Ugyhogy bár nálam egyik párt se éri el azt a szintet, hogy kormányra kerüljön, de azt mondom, hogy bárki inkább mint ezek. Ennél még Kádár is tisztességesebb volt. 

Előzmény: csillag100 (394)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 407

"

A jelen állapotok azt mutatják, hogy igazuk volt. Én is tartottam tőle kicsit, de az elején még reménykedtem. Megmondtam, hogy kivárom az egy évet. Hát kivártam.

És most azt mondom, hogy a legrosszabb rémálmaimban sem gondoltam, hogy ezt képesek megtenni, amit. Minden korábbi háborgás, kritika jogos volt, a mai történések fényében.A gyűlölködés pedig folytatódik....úgylátszik ez a lényegük. És csak forgasd a szemed, és szörnyülködj, hogy a másik oladalon is vannak ugyanolyan egybitesek. Vannak... ahogy vannak tisztességes, okos és becsületes emberek is.

Jó neked, hogy még mindig nem vetted észre.

Eddig csak a jobboldal esztelen sértegetései és fröcsögése hallatszott elsősorban, most majd meg kell szokni, hogy a baloldal is beszáll. Szép világ, mondhatom.... ez jól megcsináltak, akik ilyen országot akartak. Undorító, alantas, infantilis....nincs is rá szó. Ez az aggyonisten-fogaggyisten szindróma.....ami sehova sem vezet, csak a mélységbe. A totális lealjasulásba.

Fujj!"

ez volt az első hsz-ed hozzám egy olyanra, ami nem is neked szólt.

Előzmény: asta (404)
BaSand Creative Commons License 2011.04.14 0 0 405

"udod, ma az a nagyon nagy gond az, hogy az összefüggéseket és hatásokat nem elemző, az érintettekkel egyáltalán nem egyeztető módon születnek politikai döntések. A politikai kommunikáció és a realitás sanjnos fényévekre távolodtak el a Fidesz uralma alatt. "

Ja. A Fidesz nem kérdezi meg a békákat a mocsár lecsapolása előtt. Vagy az nem a Fidesz volt?

Előzmény: Törölt nick (396)
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 404

Minősítgetni te szoktál, ahogy most is.

Jobb ha befejezzük, mára kb.ennyi volt a butaság adag, amit fel tudok dolgozni:O))) Bocsika::O))

Elnézést, tán a szél teszi, kicsit kijöttem a sodromból, de nem ér annyit.

Magyarázgatni pedig úgysem érdemes. Vitázni, pedig csak egy szinten lehet.....

Előzmény: Törölt nick (397)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 403

tudod ha folyamatos adósságnövekedéssel sem tudtunk semmiféle fellendülésre számítani, akkor a kikényszerített adósságcsökkentés ( hiánycél stb) mellett csak az óvodás gyerekek képzelhetik a jólét biztosítását.

Előzmény: Maccskacico (400)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.14 0 0 402

LÁJK.

Előzmény: Törölt nick (370)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 401

"Tudod, ma az a nagyon nagy gond az, hogy az összefüggéseket és hatásokat nem elemző, az érintettekkel egyáltalán nem egyeztető módon születnek politikai döntések."

dejszen ez eddig sem volt másként. Maguk a kórházak tiltakoztak anno a trezorok ellen, de akutya sem vette figyelembe pölö.

de amúgy igazad van.

ezt a munkanélküli segélyes dolgot teszemazt csak akkor lehetne szorgalmazni, ha ezzel párhuzamosan azonnal lenne az embereknek legalább a közmunkaprogramban helye.

Vagy a rokkantak kirakása is csak akkor lenne elfogadható, ha acsökkent munkaképességűeknek az ország összes szegletében lenne foglalkoztatási lehetősége.

amíg csak egyetlen munkanélkülivel több van, mint állással, addig csínján kéne bánni a bekeményítés ezen formájával.

de lehetne az önfoglalkoztatást könnyíteni, viszont ezt sem lehet a jelen gazdasági helyzetben.

szóval igen,van miért szorongatni a Fidesz tökeit, de biztos vagyok abban, hogy ez nem marad el:-)

Csak ugye nem kell ködöt enni ezek mellé csak akkor, ha valakik keveslik a meglévő sarát a Fidesznek:-)

Előzmény: Törölt nick (396)
Maccskacico Creative Commons License 2011.04.14 0 0 400

Ezzel sokakat meg lehet etetni, másokat meg nem.

Téged eszerint igen és most szidhatod gyurcsányt még 20 évig, sőt még az unokáid is szidhatják. 

Vagy egy éve hallottam valakitől, hogy Árpád a hibás, mert milyen helyre vitte a népet. :)

Előzmény: Törölt nick (392)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.04.14 0 0 399

Kicsit elgurult a gyógyszerük ezeknek a 89-es demokratáknak...

pindiy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 398

"sőt, hibákra is számítok...."

No, de ekkorákra....

Előzmény: Törölt nick (397)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 397

Már miért ne vonhatnám kétségbe a jóindulatodat a hozzászólásaid alapján?

Milyen alapon akarod megvonni tőlem a jogot, miközben Te feljogosultnak érzed magad kritizálni a fórumozókat a szimpátiájuk alapján?

"De ha gyűlöletet akartok kiváltani, hát el fogjátok érni egyre több emberben."

nem veszed észre, hogy kik azok, akik a gyűlöletet akarják mindenáron kiváltani?

Kik azok, akik trükkökkel a köteles és Lázár beszédekkel akarják manipulálni az indulatokat, akiknek a beszédek valós tartalma nem eléggé felháborító, hanem tuningolni kívánták mindenáron?

Mégis, ezeknek az embereknek az igazság, a valódi tettei a Fidesznek nem eléggé felháborítóak, tudják ők is és ezért kell mindenáron manipulálni?

és nem érdekel az sem, hogy jön az ujjal mutogatás arra, hogy bezzeg a Fidesz is ilyen.

Nem érdekel, mert én az MSZ torkának sem ugrottam csakis manipulációk miatt.

Akkor sem voltam vevő erre, most sem vagyok és engem nem elvakít a düh egy párt ellen, hanem valóban: szurkolok, hogy a lovunk végre befusson a célba. Ha megbotlik közben, akkor sem fogom fejbelőni, de még lecserélni sem, ha egyszer még botladozva is az első. Álmomban sem gondoltam, hogy glóriával a fejük fölött fognak kormányozni, sőt, hibákra is számítok. Csak néhány vitapartnerem igyekszik az elvakult fityiszes köntösében látni, de csak azért mert így könnyebben érezheti nyeregben magát.

Előzmény: asta (393)
pindiy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 395

"Arra még nem gondoltál, hogy a kormányváltás óta az a hecckampány ami Orbán és kormánya ellen megy minden szinten és legtöbb esetben hazudozással, csusztatással az mszp és média munkásai révén."

Ráadásul teljesen feleslegesen, Matolcsy egymagában hatékonyabb, mint az egész baliberális oktalan társaság együtt....

Előzmény: csillag100 (394)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!