Én könyvet nem találtam az interneten, de még címet se kihez fordulhatnék, hogy ezen összerakott dolgok leírását hol találom. Egyáltalán ki van ez adva valahol?
Van egy eladó 10179 UCS Millenium Falcon-om. LEGO-tól/Bricklinken vásárolt alkatrészekből lett összeállítva a szokásos módon. Figurák/doboz/leírás nincs hozzá, csak a komplett modellt adom. Ára az ebay-es hasonlóan összeállított társak árával egy szinten mozog, de ha komoly az érdeklődés biztosan meg tudunk egyezni.
Teljesen a Lego 10242-es készlet az alap, csak pirosra cseréltem, amit lehetett.
Még kb. 20 db alkatrészt kell rendelni a netről, hogy teljesen piros legyen, ahol kell. (Egyelőre azokat mesterségesen pirítottam be a fotón; Kicsit látszik is, hogy hol.)
Sárvédő szélesítők nem léteznek pirosban; Úgyhogy azok feketék lesznek. Kb., mint itt:
A korona még nincs teljesen készen. Gondolkodtam én is a bütykök elfedésében, de érdekes módon, az eredetihez jobban hasonlít maga a csupasz bütyök; Mivel ott valamilyen apró, kör alakú ikonok vannak. Színessel már egy kicsit kezd "csicsás" lenni.
Van egyébként a tiszta sárga koronás verzió és létezik a színes. Majd próbálgatom, hogy melyik, - milyen megLEGOsítva... A kettős-kereszt lábánál lévő koronára is van már tuti ötletem, csak nem találom azt az apró darabot, ami oda való. (De megvan valahol, tudom...egy minifig királylány fején :-))
LEGO 9V OLTOS SÍNEK ,ÉS TRAFÓK . TÖBB MINT 100DB -AS KÉSZLET !!!
Eladó legoo 9V -os sínkészlet . 2 db vezérlő adapterrel betápkábellel . 1 db Kereszteződés 2 db váltó 46 db ! egyenes 64 db íves A készlet szép megkímélt állapotú .
Sziasztok! Érdeklődőm, hogy estleg tud valaki segíteni, hogy honnan tudnék venni nagyobb méretű Lego promóciós figurákat? Előre is köszönöm a segítségeket.