Keresés

Részletes keresés

Bueller Creative Commons License 2018.08.02 0 0 180

Sziasztok! Huamwei 10 plus telómnál a bevitelt véletlenül google hangalapúra állítottam be és azóta sehogy sem sikerül swiftkey-re vagy más billentyűzet alapú bevitelre átállítanom. Valami ötletetek volna ezzel kapcsolatban? Köszönöm!

harcsy Creative Commons License 2018.08.01 0 0 179

Ennek a telefonnak ez a betegsége. Gariban alaplap cserével oldják meg.

Előzmény: Feek (178)
Feek Creative Commons License 2018.07.31 0 0 178

A Huawei P8 Lite telefonom Bluetoothon keresztül van összekötve a gépkocsimmal. Tegnap délután minden előzmény nélkül a gépkocsi kijelzője jelezte, hogy a kapcsolat megszűnt. Otthon próbáltam a Bluetooth ikont aktivizálni, de nem reagál, ahogy a wifi sem. Tehát jelenleg Bluetooth kapcsolat nélkül vagyok, kellemetlen, mert sokat közlekedem. Hiába nyomkodom a Bluetooth , vagy a wifi ikont egyáltalán nem reagál a készülék.

Próbáltam újraindítani a telefont, de nem segít.

Mi történhetett és mit lehet ilyenkor tenni? Köszi a segítséget.

edy2011 Creative Commons License 2018.07.26 0 0 177

Koszonom a segitseget!

bubus66 Creative Commons License 2018.07.25 0 0 176

Akkor próbálj meg egy frissítést vagy RollBack-et és ha azzal is csinálja akkor HW probléma.

Előzmény: hantorish (175)
hantorish Creative Commons License 2018.07.25 0 0 175

Őszintén szólva már nem tudom... Amennyire tudtam kifújtam, megpiszkáltam, de semmi kosz nem volt benne :S. 

Előzmény: bubus66 (174)
bubus66 Creative Commons License 2018.07.24 0 0 174

Szia nem kerülhetett valami kis szemét a mikrofonba, anno én is így voltam a P9 litevel és nekem volt benne valami kosz, mikor kiszedtem, utána jó lett.. Attól, még lehetséges, hogy koszos, hogy fújásra, vagy a kopogásra meg jó.

Előzmény: hantorish (173)
hantorish Creative Commons License 2018.07.24 0 0 173

Sziasztok,

Fél éves Huawei P9 lite a következő mikrofon problémát produkálja:

Hívás közben nem hall semmit a másik fél, ami azért nagyon-nagyon érdekes, mert én hallom magamat a saját telefonomban, tehát elméletileg a mikrofon működik. A másik furcsaság, hogy ha kihangosítom, akkor már a másik fél is hallja, amit én beszélek és ugyanez a helyzet akkor is, ha sima fülest dugok a telefonra (nem headset-et, csak sima fejhallgatót mikrofon nélkül).

Nem tudom mennyire számít többletinformációnak, de érdekes módon, alaphelyzetben akkor is hall a másik fél, ha pl. kopogtatom, vagy fújom a mikrofont, viszont ha simán csak belebeszélek semmi visszajelzést nem kap a másik fél....

Van esetleg valakinek ötlete, hogy szoftveres módon meg lehet-e oldani valahogy? Komplett factory reset sem segített egyelőre. 

bubus66 Creative Commons License 2018.07.24 0 0 172

Szia Jó volna tudni milyen Fimware volt rajta tákolmányozott vagy a Cunaja fele vagy Stock ROM? A telefont kikapcsolva a hangerő le + bekapcsoló gomb nyomáskor melyik recovery jön be? Vagy a TWRP?

Bocs az előzőnél elírtam  nem hangerő le hanem a Hangerő fel + bekapcsoló gomb együttes nyomása.

Előzmény: Balla222 (169)
bubus66 Creative Commons License 2018.07.24 0 0 171

Szia csinálj egy Factory resetet  a kettő gombos módszerrel.

Előzmény: edy2011 (168)
bubus66 Creative Commons License 2018.07.24 0 0 170

Szia Jó volna tudni milyen Fimware volt rajta tákolmányozott vagy a Cunaja fele vagy Stock ROM? A telefont kikapcsolva a hangerő le + bekapcsoló gomb nyomáskor melyik recovery jön be? Vagy a TWRP?

Előzmény: Balla222 (169)
Balla222 Creative Commons License 2018.07.23 0 0 169

Sziasztok!!!
Nem rég vettem egy használt Huawei P9 és a gyári adatok vissza állítására mentem és töröltem mindent de nagyon jól sikerült mert még az alap alkalmazások is el tűntek például kamera naptár meg ilyenek.

A kérdésem az lenne hogy ez hogy történhetett meg és mit lehet kezdeni vele azon kívül hogy kukába dobnám? A válaszotokat előre is köszönöm

edy2011 Creative Commons License 2018.07.19 0 0 168

Sziasztok! Nemreg frissult a Huawei P10 lite telefonom Android 8, Emui 8 rendszerre es hiaba alitom be h a kulonbozo alkalmazasok kulonbozo ertesitesi hangokon ertesitsenek csak az alap ertesitesi hangon ertesit. Kerlek segitsetek nekem. Elore is koszonom a valaszokat!

milleree99 Creative Commons License 2018.07.19 0 0 167

Sziasztok!!!!

Huawei Mate 10 lite telefont keresek!!

-Fehér

-Alaplaphibás

érdekelne legfőképp!!

Ezen a címen elérhető vagyok:

karolydebodnar@gmail.com

csárlisín Creative Commons License 2018.07.16 0 0 166

van egy huawei tabletem, és egy érdekes jelenségre lettem figyelmes, emiatt már felkerestem a

szolgáltatót is ahol vásároltam, ők a szervizt javasolták , még garanciális.

szóval, ha hosszabb ideig nem használom egy hét, két hét, az akksi rohamosan merül lefele, úgy hogy

be sincs kapcsolva.

viszont, ha rendszeresen működtetem, normális mértékben merül csak.

nyikiki1 Creative Commons License 2018.07.09 0 0 165

Sziasztok!Tesztelte valaki a Huawei Y7 prime 2018 gps-ét?Gyorsaság,pontosság stb-re értem.

Zsófi016 Creative Commons License 2018.07.07 0 0 164

Sziasztok!  

Kérnék szépen egy kis segítséget :

Huawei p8lite gyári visszaállításakor a széf tartalmát törli?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Bónis István Creative Commons License 2018.06.30 0 0 163

Sziasztok ! 

Huawei mate 9 el kspcsolatban,

Egy kis segitséget szeretnék kérni. 

Tegnap vettem egy mate 9 es készüléket az 1mobil webáruháztól,vagyis tegnsp hozta a futár. 

A csomagban a doboz + egy tok+egy üvegfólia+egy angol falicsatlakozó átalakitó. A dobozban a készülék,ami látszólag újnak tünik,de a fejhalgató és kezelési utmutató és a garancia füzet hiányzik,ez utóbbi helyett egy a4 es lap mint arancia papir és egy számla. 

A készüléket üzembe helyeztem,kártya bele stb. Majd regisztráltam a hi core ba,na és most jön ami nem hagy nyugodni.

Becsült lejárati dátum 2019.02.26.

kiterjesztett garancia 2020.02.27. 

Képernyő garancia 2018.09.28. 

Arany tagság érvényes 2019.06.30. 

A kérdés,normális ez így ? Vagy használt készüléket adtak el nekem újként ? 

Segitsetek ! A választ előre is köszönöm ! 

fiest Creative Commons License 2018.06.21 0 0 162

Üdv! került hozzám egy egy huawei p8 lite telefon és nem csin semmit. nem reagál a töltésre, nem ismeri fel a sz.gép sem. állítólag nagyon lemerült és azért. hogy tudnám ujra éleszteni?

dzsily1 Creative Commons License 2018.06.20 0 0 161

Üdv

Huawei P10 telóm van. Elejétől kezdve azt csinálja, hogy ha rámegyek messengerre narancssárga sávban kiirta hálozatra varakozás vagy valami ilyesmi ( legyen ez wifi vagy mobilnet), majd pár masodperc múlva zöldel kiirja kapcsolódva. Vibernél szintén, hogy nincs mobiladat kapcsolat. Majd pár másodperc múlva kapcsolódva. Valakinél ilyen volt már? Hozzá teszem kétszer elküldtem ezzel a hibával szerzívbe. Azzal jött vissza, hogy alkatrész kicserélve. Lehet hogy ez nem is hiba? Csak sokszor azt veszem észre, hogy ugye addig messengeres üziket sem kapom meg. Az bevan állítva, hogy képergyő lezárásakor is megkapjam. 

Köszi a válaszokat!

kisenber Creative Commons License 2018.06.14 0 0 160

Üdv!

Huawei P9 lite telefont akarok venni. Főleg az NFC miatt. Mik a vélemények??

harcsy Creative Commons License 2018.05.26 0 0 159
Előzmény: szaboi85 (158)
szaboi85 Creative Commons License 2018.05.24 0 0 158

Sziasztok  ! 

van nekem egy (2016) Huawei P8 lite,  

olyan kérdésem lennem nem tudjátok hol lehet beállítani  adatforgalom ciklus időt hogy ne 01-től kezdjen számolni hanem pl 24-tő l ? 

köszönöm 

Üdv.

I

Bracha Creative Commons License 2018.05.22 0 0 157

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van egy p10 plus mobilom. Előtte Samsungom volt azzal ez a gond nem volt. Ennél, ha bekapcsolom a hotspotot, a mobilon elmegy a net. A szolgáltató annyit mondott elvileg nem lenne szabad elmennie, és hogy ez talán valami rendszerprobléma. Barátnőmnek ugyanilyen telefonja van, és neki ez a hiba nincs. Akkor is működik a telefonon a net ha a hotspot be van kapcsolva. Mi lehet a gond? Mit tehetek? Köszi 😉

rfamp Creative Commons License 2018.05.20 0 0 156

Köszi, én kiszenvedtem a megoldást. Nem is volt túl bonyi, csak nem jutott eszembe. A gond az volt hogy a visszaállítás után nem volt semmilyen billentyűzet (QWERTY..stb) a készülékre telepítve, ezért egyéb híján a "google hangalapú gépelés" - t dobta fel mint egyetlen létező beviteli eszközt. Ezzel persze nem lehet email címet beírni (@?) sem speciális karaktert amit esetenként a jelszó tartalmaz.

Az a rejtett kétujjas TalkBack settings be belépéses módszer a languages menünél viszont nálam most sem megy, pedig már felállt a készülék. Normálisan bebootol..stb. Ami furcsa hogy semmiféle alap applikáció nem telepult fel. Se a kamerához se semmilyen más funkcióhoz! Önmagában az is fura hogy egy tetves billentyűzetet se rakott fel a visszaállítás után.  Nem volt még Huawei em, ez természetes jelenség? Úgy kell levadászni a google play ről a megfelelő appokat? Nincsenek gyárilag a készülékhez alkalmazások? Vagy be kéne lépni egy Huawei accountba hogy letöltsem?

Hogy van ez a Huawei nél? P9 es a készülék és android 7 van rajta.

Köszi

Előzmény: Pityu... (155)
Pityu... Creative Commons License 2018.05.15 0 0 155

Prohardveren lehet hamarabb kapnátok választ

Harcos87 Creative Commons License 2018.05.13 0 0 154

Sziasztok.
Huawei P8-nál iszonyat halk a mikrofon hívás közben. Nem teljesen néma de nagyon halk. A hangrögzítő jól vesz fel. És messengeren is normálisan hallható a hívás. Csak akkor nem ha normális hálózatról telefonálok.
Valakinek tippje mi lehet a gond??

rfamp Creative Commons License 2018.05.13 0 0 153

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2 éves Huawei P9 telefonom, állandóan lefagyogatott ezért legyalultam teljesen. Most a rendszer indításkor az FRP lock miatt kéri a Google accont adatokat. Csakhogy... nincs keyboard-om csak a "Google hangvezérelt írás" mód jön elő, amit jelez is hogy nem is használható ebben az üzemmódban! Így képtelen vagyok kézzel beírni a bejelentkezési adatokat, kiváltképp mert a jelszó pl speciális karaktereket is tartalmaz.

Néztem pár youtube tutorialt (pl: https://www.youtube.com/watch?v=58bREBCkmFY ) ennek a Google account dolognak a megkerüléséhez. Az EMUI lefutása után a nyelvi beállításoknál a "két ujjas módszerrel" be lehetne lépni a Talkback tutorial ba (ahonnét ki lehetne kapcsolni..) , de ez sem működik mivel a két ujjal érintésre nem reagál semmit a telefon. Innentől fogva meg vagyok lőve mert az FRP lock miatt nem tudom feléleszteni a telefont. A Google account adataimat a tetves TalkBack miatt (amit ugye nem lehet kikapcsolni), nem tudom beírni. No most akkor mi a fenét lehet ezzel kezdeni? 

Van valakinek ötlete esetleg? ( A "márkaszervizen kívül)

Köszi

oxnap Creative Commons License 2018.05.13 0 0 152

Szerintem valamit elbénázott a felhasználó, nekem is P20 Lite telefonom van, mégsem voltak problémáim mesengerrel. Megkérdezem tőle, hátha biztonsági mentést készített régi telefonjáról és azt töltötte vissza Huawei szoftverrel. 

https://gyakorivalaszok.hu/temak/uj-mobiltelefonom-van-nem-frissulnek-a-messenger-emojik/

burkusbarna Creative Commons License 2018.05.13 0 0 151

Huawei y7 prime lcd és akkut cseréltem és nem akar felfutni a telefon,

állandóan ez a képernyő jelenik meg:

mi lehet a baja? tippeket kérek.

köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!