Eladnám egy pár MA Audio Ma650C 16 centis komponens szettet melyet 2 hete vettem (csak nem fér be az ajtómba a magassugárzó)
A hangszórókat megnézheted az új Media Marktban Budaörsön a vitrinben
Ha érdekel írj a pirinyo@freemail.hu mailcímre!
Elcserélném a Simson S51N esemet, egy ETZ 250 vagy 150 vagy 125-re, ha volna jelentkező ráfizetéssel is!
A motor metálkék, a blokk 70es hengerrel, új főtengellyel figyel, új csapágyak, fogaskerekek is, nagyon szép állapot.
Ha érdekel (akár megvételre is), akkor írj a
boyan@freemail.hu-ra.
Kedves Trabantos Barátaim!
Ha van ismerősöd akit trabi alkatrészek érdeklnék ill. téged jelezd felém. Köszönöm,
Tehát motorcseréből maradt alkatrészek (Trabi 601-1986-os évjárat) a következők:
-komplett első futómű (motortartó bölcső, féltengelyek, 4 db alsó-felső lengőtrapéz (jobb-bal
oldali), gömbcsuklók, kormánymű, kormány összekötő rudak
gömbfejekkel, fékek, laprugó
-sebességváltó
-generátor (12 voltos), feszültségszabályzó, fékdob (4 db), ventillátor, 2 db
henger+dugattyúk+gyűrűk+hengerfej (kb. 3000-5000 km-es)
-kuplungtárcsa
-légszűrő
Írj (totha@nexus.hu) vagy hívj (3-808-415) ha érderkel a cucc.
Árak: megegyezünk az tuti. Nem tudsz rossz árat mondani....
Üdv
Fájdalommal megvállok a szerelmemtől.
Adatok:
1985-ös 1800ccm T.piros Opel Kadett GSI. Műszaki augusztusig.
Motor:
1.8 GSI (C18NT), OHC, Injektor, hengerenkénti befecskendezés, Chip vezérlés, cirka 125 paci és nagyon nagyon megy (de télleg:) ).
Külső:
Tűzpirosra van festve, de elég randán (nem én festettem). Amúgy nem rohad és karban volt tartva. Az elején régifajta hűtőrács van.
Belső:
Analóg műszerfal, óra, sárga-fekete optikai szépítés. Váltószoknya (sárgabőr), váltógomb (sárga), króm váltóléc, sárga-króm sportpedálok.
Audio:
Philips ARC 395/00 kivehető gombos r.magnó + 6 lemezes CD tár. Kék RDS kijelzővel rengeteg tudással 4X40 W-s erősítővel. Hátul a k.tartóban 2db noname 240w-os 3 utas hangszóró. Nagyon nagyon jól szól a kocsi akkusztikája miatt. is.
Hibák:
Féltengely rossz, mind a kettő külső harangot cserélni kell (26.000,- a gyári + szerelés). A kipufogó dob lyukas (emiatt szerintem szép hangja van). Ha nem kellene eladnom én lefesteném :).
Apróbb hibák:
a kalaptartó köpedelem (gyári új: 8.000,-)
nem működik a szivargyújtó (szarul kötöttem be)
Nem megy a hátsó ablak fűtés (még nem derítettem ki az okát)
A kocsinak ezen felül garantálom, hogy semmi baja!
Amit én cseréltem ki rajta:
féktárcsák , betétek, váltóbak, hengerfejtömítés, szelepfedél tömítés, hidrotőkék, termosztát, hőgomba, hűtőtest, akkumulátor, előgyújtás szabályozó, fesz.szabályzó és generátorkefe.
Menettulajdonságok:
Vezettem már pár jó kocsit életemben, de ez nagyon jó. Könnyű vezetni, kényelmes, hosszú útra is kiválló, tágas, rém egyszerű, könnyen szerelhető. Nagyon jól gyorsul (100-as katapulton csak a 2000-esek nyomtak le a városban ;) ), magasabb fokozatban is jól ugrik, egyenletesen jár a motor...fogyasztása városban 9 liter, városban száguldozva 11 liter, főúton/autópályán 7,5-8 liter. Ezt szintén garantálom! Eddig 185-el mentem vele a leggyorsabban. Ment volna még, de úgy ítéltem meg, hogy nem biztonságos. Negatívuma, hogy a tank 40 literes és a fogyasztásához képest ez kevés.
És végül az ára:
Zu zammeln levizsgáztatva: 480.000,-
Zu zammeln vizsga nélkül: 440.000,-
Audio nélkül: - 50.000,-
Ui.: Mint láthatjátok nem árulok zságbamacskát. A kocsit nagyon szeretem és terveim voltak vele, de családi okok miatt (asszony) el kell adnom. Sokat törődtem vele, nem hanyagoltam el és szeretem. Ezt lehet is látni az autón. Bármi kérdésre szívesen válaszolok. Az autó Miskolcon található.
Akció: aki megveszi az autót annak adok mellé ajándékba egy fajtatiszta törzskönyvezett Boxer kiskutyát (ha kell persze) :)
Érdeklődni lehet a
mark_mitro@jabil.com címen. Mailben a telefonszámom is megadom.
Ha valakit érdekel: 2 db 155/70 R13-s 3-4 éves igen jó állapotú (kvázi alig használt) Semperit téli gumi Mazda felnin (Toyota corollán használtam) eladó