Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.08.15 0 0 1386
hALI!
Sajna mi probáltuk a manit is csákváron de emberünket nem érdekli csak az hogy ne járjunk oda.Semmilyen megoldás nem érdekelte!
És éberék kurva hamar kijönnek mintha leadná valaki a drótot azonnal!
ibrahim Creative Commons License 2002.08.15 0 0 1385
ugyan baromira nem vagyok képben konkrétan csákvárt illetően, de gondolom, hogy egy repülőtérnek - még ha eredeti céljára már nem is használják - van tulajdonosa, "üzemeltetője" stb ;))

u.i.: ő(ke)t lenne érdemes megkeresni. biztos vagyok benne, hogy legfeljebb pár 10 k-ért meg lehetne győzni az egy napos programról - és még nem is pattoghat senki akkor. ez meg, gondolom, százegynéhány autónyi embernek nem tétel..

Előzmény: Blindmouse (1384)
Blindmouse Creative Commons License 2002.08.15 0 0 1384
sirk.. és kinek a magánterülete?? anno a vadőr jött pattogni, de el lett küldve a halál faxára, neki semmi köze nem volt hozzá..
Előzmény: sirk (1382)
Mendoza Creative Commons License 2002.08.15 0 0 1383
Hali.

Lehet ez is Typhoon,de azért hátha: DUB-480

Ha egy CL500-al megyünk hétvégén (nem biztos,hogy ezen,de erősen tervben van :-)) ),akkor kinéztek?

M

Előzmény: FalCO (1380)
sirk Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1382
Csakvar szerintem felejtheto, es nem csak a rossz minosegu beton miatt.
Nemregen volt ott Mazda tali, egybol meg is jelent a yard, mondvan, ez maganterulet, miegymas...
Mar az utrol is latszik, ha van ott valami, es a bejutas is gazos.
Crybaby_69 Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1381
Szia FALCO!

NA végre, hogy megint a körben LOL:-)
Mikor jössz már indulni? Elvileg az egyik helyszin egész jó. ÉS ellenfeled is lenne, már ha kijönne az NSX, bár az az M5-ös is eléggé megy láttam!!! (ellenben a srácnak van , volt sok ütős autója amivel a Ringre járt pl: BMW Alpin bordó, aki emlékszik rá nagyokat ment annó a fekete Trans Am ellen, mégha legyőzni sosem tudta, azután volt kint HF Integral-al is az sem ment rosszul)

Egyébként én ugyan nem Syclone-t láttam, hanem a tesóját a Typhoon-t, de rendszámot én sem jegyeztem meg, de tuti nem azok közül van ami a honlapodon is van. Ez valamilyen utánfutót húzott és igen lepra állapotban volt, ja és 2 sötétebb bőrű ember ült elöl. ;)

Előzmény: FalCO (1380)
FalCO Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1380
ibrahim,

Az nem en voltam. Ha esetleg megegyszer latod, kerlek ird fel a rendszamat, probalom oket szamon tartani kicsiny hazankban...

Előzmény: ibrahim (1378)
FalCO Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1379
Igen, Komarom sajnos kimaradt. Hihetetlen, hogy ezzel a masik Sy-vel nem tudok osszefutni. Ha legkozelebb latod szolj mar neki, hogy keressen meg. BTW, konyvet nem felejtettem el, de egyreszrol lusta vagyok mint allat, masreszrol a Balcsival probalkoztam az elmult nehany napban. :-|
Előzmény: Tschangow (1377)
ibrahim Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1378
FalCO,
elő szoktál Te fodulni a XI. kerületben? 2 napja este láttam egy fekete Sy-t, valamelyik Bertalan Lajosra merőleges utcában (a nevére sajna már nem emlékszem).
Előzmény: FalCO (1376)
Tschangow Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1377
Falco!
Nem láttalak Komáromban!
Viszont volt kinn egy másik Sy!
Előzmény: FalCO (1376)
FalCO Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1376
On nyert... ;-)
Előzmény: gma (1375)
gma Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1375
Syclone?
Előzmény: FalCO (1374)
FalCO Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1374
Neha napjan feltunik egy-ket kisteherauto...
Előzmény: El_Camino (1373)
El_Camino Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1373
pl?
Előzmény: FalCO (1372)
FalCO Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1372
>Amerikaiji gyártmányok is meg szoktak jelenni ezeken a gyorsulásokon?
Elofordul... ;-)
Előzmény: El_Camino (1371)
El_Camino Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1371
Amerikaiji gyártmányok is meg szoktak jelenni ezeken a gyorsulásokon?
lolga Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1370
nyert fekete prelude-del vagyok.
nehéz összekeverni, mert én még nem láttam prelude-öt a partin.:)
Előzmény: BRYAN (1368)
Crybaby_69 Creative Commons License 2002.08.14 0 0 1369
BRYAN :

Az első helyszínnel csak az volt a bajom, hogy keskeny, és várni kell míg visszajönnek a gépek, ráadásul a jard is jött.
Ezért nem kell bocsánatot kérni csak érdeklődtem hogy minek forszírozzuk ha van jobb helyszín is, lásd 2.
Amúgy oda miért csak éjfél után mehetünk?????????

Asszem kezdelek beazonosítani, akkor te voltál valamilyen barnás, bézs vagy hasonló pólóban???

Amúgy nem csak ketten indítottatok, volt ott mégvalaki baseball sityakban, és egy fekete Ford-al indult is.(talán XR3-al) Ő kicsoda volt?

AttiM3:
Ok ha elkészültek majd a videók akkor úgyis jelzem ;)

GombVTI-nk meg jó nyaralást kívánok, csak remélni tudom hogy külföldre megy , valami meleg helyre, mert itthon most zima van rendesen.

Előzmény: BRYAN (1368)
BRYAN Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1368
capri-3
Két ember közül a magassabbik,rövid hajú voltam én.Egyébként ilyen egésznapos programot már beszéltük a többiekkel,csak nehéz jó idöpontot találni hogy ráérjenek vagy 100-an de összehozzuk az tuti.

lolga
Keressük egymást pénteken(fekete GSI KADETT).Neked meg egy fekete Prelude-od van nem?

AttiM3
Ugye hogy szerencsét hoztam pedig nagyon tiltakoztál:))),majd pénteken.

Crybabay
Az első helyszint én találtam még egy hónapja 2x megpróbáltuk töbször asszem nem fogjuk,bocsi.A második helyszinre viszont csak éjfél után tudunk menni.

Mindenki
Valamikor hét közben lesz egy tali akkor tisztázzuk hogy hova lesz a menet mert van két helyszin is.

Fotók a GSI.hu-n találhatók,poló 2500 ért pénteken a piros Corsástól.Matrica a Xantiástól.

AttiM3 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1367
Crybaby,
Okés, kiváncsi vagyok a videókra!
A belülrőlt meg majd megdumáljuk. Amikor Bryan beült akkor úgyis nyertem, lehet a fórumosok jelenléte plusz lóerőket ad a gépnek. :^)
Előzmény: Crybaby_69 (1363)
lolga Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1366
jó nyaralást...:))
majd visszavágok, mert eléggé elcs***tem az a rajtot....:)))
Előzmény: GombVTI (1365)
GombVTI Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1365
Sziasztok!

BRYAN!

Mentem 3 olyan civiccel.mint az enyém és sikerült legyűrnöm egy opel vectra gsi 16v-t és a mercedes 500-ast is. Ennyire emlékszem,de lehet hogy mással is mentem.
Ja a hungárián jót mentem Lolga 2,2VTI prelude-jével és egy VR6-os golffal! Sajnos csak 100-ig tartottam magam a golffal aztán 3.ban érvényesülni kezdett a golf 1200ccm-rel nagyobb motorja! :(
Lolgánál viszont sikerült meghazuttolnom a gyári gyorsulási adatokat! :)

Holnap indulok nyaralni,úgyhogy egy találka kimarad nekem! :( De aztán resszkessetek! :)

Megyek is!

További sikeres futamokat kívánok mindenkinek!

Sziasztok!

avantage Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1364
Vakeger... :)

Ha kekledes Corsakat akar nezni a kozonseg, ahhoz valoban eleg egy betonpalya is.
De en ezert nem fizetnek egy kanyit sem.
Inkabb fizetek 25000-et(!) egy rendes versenyert. (Errol majd kesobb)

De nem volnatok kivancsiak egy Integra turbora peldaul? Vagy egy igazi 600+ Le-s Suprara?
Esetleg par igazi dragszterre?
Ilyeneket meg lehetne hivni kulfoldrol (penzert!) de gagyi palyan szerintem nem fognak gyorsulni sem a 19"-os kerekekkel, sem a dragslickekkel.

Előzmény: Blindmouse (1362)
Crybaby_69 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1363
AttiM3 :

Igen asszem rajta vagy 1x , 2x ;)

Csak az a gond hogy csomóan beszaladnak a rajt után az útra és sajnos ilyenkor csak az emberek tarkóját veszem.

Ellenben van már kölcsön Firewire-m és a hétvégéig bedigizem az eddigi felvételeket, majd divX-be átttömörítem, hogy kevesebbet foglajon, ezután majd linkelhetek is be.

"Megnézném a futamaimat kívülről is. :^)"

Én meg belülről ;)

Előzmény: AttiM3 (1355)
Blindmouse Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1362
Avantázs.. :)

"Ha akarsz komoly gepeket latni jo idoket futni, akkor poros betonttablas palya nem jo."

Már úgy őszintén. láttál te kint ilyenen komoly gépeket?? a kékledtől nem lesz top-fuel dragster az autója senkinek..
Itt nem időre megy a cucc, csak nyerésre.. erre tökéletesen megfelel egy tűrhető minőségű betonlapos pálya is.. mint Csákváron a reptér. (bár annak kuplunggyilkos betonja van)
gulyásozni is lehet ott simán (emléxem amikor az e30 topic lakóval kimentem, tök hangulatos volt.. pálya mellett főtt a leves, közben meg páran autóztak körbe körbe.. )

De csákvár csak egy példa.. biztos lehet találni hasonló helyeket még..

Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.08.12 0 0 1361
Ok! És nem akarsz erröl a helyről bövebben beszélni?Engem nagyon érdekelne!
Mail-t is dobhatsz ha nem nagyon publikus,ill. megértem azt is ha nem mondod el!
AstraF16v Creative Commons License 2002.08.12 0 0 1360
OFF

@capri

Na mi van Te csókos gyerek, járt nálad a subarus gyerek kipuff-ügyben?

ON

Előzmény: capri-3 (1359)
capri-3 Creative Commons License 2002.08.12 0 0 1359
""hacsak nincs valakinek valami nagy csókja valahol.""

:))) na pont errol van szo!:)))))

Előzmény: Fish(525 Touring) (1358)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.08.12 0 0 1358
Azt felejtsétek el hogy találtok értelmes repteret,pályát értelmes áron,értelmes tulajjal!
De ha igen gyorsan szóljatok nekem is!
Mi már túl vagyunk egy pár ilyen dolgon de soha nem sikerült!
valahonnan elzavarnak minket állandóan és nem is érdekli őket az hogy szívesen fizetnénk érte,másnál meg megérezték a pénz szagát vagy vérszemet kaptak mert le volt már fikszálva a reptér aztán megszorozták 10-el avval a címszóval hogy nem az illetékes emberrel beszéltük meg és stb....meg ilyenek
Arról nem is beszélve hogy az összes reptér majdnem mind az ÁPV RT. kezében van és rászarnak az egészre.Ilyenket mondtak hogy hónapokkal elötte fikszáljuk le a napot meg szervezőket hivjumk meg mentőt meg stb...Szóval majdhogynem lehetettlen,hacsak nincs valakinek valami nagy csókja valahol.
AstraF16v Creative Commons License 2002.08.12 0 0 1357
Értelek, de én ígyis ezreket adok azért, hogy motorizált rendszámtáblák párharcát lássam a Ringen. Ennél csak jobban járhatok. :))
Előzmény: avantage (1354)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!