Minden 100. hozzászólás értéke 1 pont. Minden 500. hozzászólás 2 pont. Minden 1000. hozzászólás 4 pont. A 10 000. hozzászólás 6 pont. 1000 hozzászólásonként tabella. A játék 10 000 hozzászólásnál újból kezdődik. Aki 3-szor megnyeri a bajnokságot végérvényesen elnyeri a HOZZÁSZÓLÓKIRÁLY címet.
Az állatok úgy döntenek, hogy kiválasztanak maguk közül valakit, aki Majd feláldozza magát a köz, érdekében.
A választás Sanyikára, a hülye vaddisznóra esett. Sanyika tehát elindult, hogy találkozzon a vadásszal.
Ment-mendegélt, és azon morfondírozott, hogy ha már meg kell halni, akkor jobb hõsként meghalni. Így aztán, amikor észrevette a vadászt, akkor felgyorsított, és rárohant.
A vadász ettõl úgy megijedt, hogy felkapaszkodott egy fára.
Patthelyzet alakult ki, a vadász nem mert lemászni, Sanyika, a hülye vaddisznó pedig nem tudta, hogy mit is kell ilyenkor csinálni. A vadász unalmában elkezdte tépkedni a papirzsepkendõjét.
Sanyika, a hülye vaddisznó, pedig azt hitte, hogy havazik és megfagyott...
Az asszony három fia meggazdagszik, és mikor egy napon hazatérnek, Mindhárman ajándekot hoznak idõs anyjuknak.
Az elsõ: - Én egy hatalmas házat építettem édesanyánknak.
A második: - Küldtem neki egy Mercedes-t, soforrel együtt.
A harmadik: - Az enyém a legkülönlegesebb! Édesanyánk nagyon szereti olvasgatni a Bibliat, de szegénynek öreg napjaira igencsak megromlott a látása. Na, en olyan különleges papagájt küldtem neki, amelyik fejbol fel tudja mondani az egész Bibliát! A szerzetesek 12 éven át tanították be neki és egymilló dolláromba került! Anyánk csak mond neki egy fejezetet és verset és a papagáj már idézi is neki.
Nemsokára kaptak egy levelet az idos asszonytól:
Az elso fiúnak: - Olyan nagy ez a ház, fiam... Én úgyis csak egyetlen szobában lakom, de mindet takarítani kell.
A másodiknak: - Túl öreg vagyok már, hogy autókázzak. Hova is mehetnék? Úgyhogy nem sok hasznát veszem a Mercedesnek.
A harmadiknak: - Te végre tudod, mit szeret az édesanyád, fiam! Nagyon finom volt a csirke!