Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
ráadásul egy hegesztőgéppel termelsz is legjobb esetben, de pl egy 100 centis tévét csak bámulnak jó persze azért van.de akkor is kombájn -t is adnak hitelre ,de egy hegesztőgépet meg nem. sokan megvennék részletre
Még mindig nem értem hogy miért nem rugalmasabbak a hegesztőboltok.értem ez alatt azt hogy miért nincs olyan lehetőség hogy részletre meg lehessen venni. Bezzeg minden mást szélére hosszára meg lehet ugy venni
Ja, az alfa 185 kombitól csak egy olcsóbb van ... a használt alfa 185 kombi :-) (viccen kívül,lehet hogy egy használt alfa, iweld kombit kéne vadászni)
Ja ja,de az MMA a fontosabb,csak közbe nézelödtem hátha talállok egy kis egyszerű olcsó Co-t.Az MMA már le van tisztázva 40 pénz,ha ez mellé sikerült volna a kis co mindennel akkor 85 nél tartanék.Tudom legjobb lenne megvenni az Alfa 185 kombi gépet de igy egy kicsit jobban jöttem volna ki,kb 30al.Na mindegy majd sasolgatok hátha,az MMA-t meg megrendelem.
Ja ja,hamar elkelt,az a szomorú érted hogy valaki ilyen nagyon alap Eihell ér csupasz gépér 40-45 öt kér,annyit én a b üdös életbe nem adok érte,na ez előtt is lecsúsztam egyről,rádásul az nem is Einhell volt és palackal reduktorral volt 45 ér,már le is beszéltem üzibe,mondom holnap felhivom erre már vittek az illetőnek érte egy Simsont mert csere is szóba jöhetett,na igy jártam ismét :(
Erről lecsúsztam,ez sem jött össze,feltették a hirdetést tegnap este 8 után,ma reggel irtam fél 7 kor majd telóztam 9 előtt de már nem volt szerencsém :(
Karosszériázni, meg apróbb hegesztésekhez, összeálltáshoz, heftelésekhez használtam.Nekem egyszersem oldott le a hőkapcsolója.a 0.8-as huzalt jobban szerette.
Na az se rossz ötlet!Akkor rárepülök erre a kis gépre,volt nálad hogy szinte folyamatosan nyomtad vele?biztos volt hogy lekapcsolt!hanyas huzallal használtad 0,6-0,8?
Én ezt hidegvizes nagynyomású mosóval szoktam csinálni,de a zsírzó nagy ötlet.Én zsírzóval a megszorult fékmunkahenger dugattyúit szoktam kinyomni, ha szükséges.
Picit másképp nézett ki,de az biztos hogy hiba nékül kiszolgált nálam vagy 18 évet.A havernak adtam el tavaly mikor a Formigget vettem.Nála is még mindig hibátlanul működik.
Pirossal bekeretezett részt olvasd el,nekem nem volt erre szükségem mrt autó gáztartályom van,de sajna csak 60 literes,de ha nagyon úgy gondolom hogy néha homot is szeretnék fujni akkor muszály leszek még ez mellé tenni egy 120 ast mert csak egy kéthengeres csonka tk 200 as kompreszorom figyel a tartályon.Neked?
Persze,egyszerű,az elkészült tartályodon legyen egy nyomásmérő óra ami tud legalább 20 bárt,ezen felül veszel egy zsirzó gombot és felvarázsolod a tartály fölső részére,majd fullra töltöd a tartányt vizzel és csatlakozol egy zsirzóval (ha nincs veszel,pár ezer ft) és felnyomod egy északára 20 bár ig,ha azt kibirja (és sehol nem szvárog) akkor teljesen nyugodt lehetsz hogy 8 bárnál soha nem fog szétszállni!