Nagyon reméltem, hogy nem jön arra senki, amerre én mert már nem akarom nyomni jövő hétig (nyaralás-kiveséztük), de nem lehetett kihagyni. :)) Szigorú a vasad hangra és látványra is.
PS: a BME elött a lámpánál rájöttem, hogy minek Neked a Porsche fék. :)) (Majdnem benéztem a csomagtartódba, olyat satuztál sárgára)
A két autó sajnos nagyon egyforma :( Az a lámpás érdekes volt, jóval késöbb indultam, mert pupilláztasm a mögöttem jövőt, régen megszopattak már így a zsaruk.
Szerintem soxart nem tudnák egymással kezdeni, viszont mikor fordul az út, akkor ott végem :((
Látom felkavar a dolog. :) Teljes terhelés mellett kb. 35 liter lenne 100km-en (ez nem vicc, de nem hiszem, hogy 100km-t menne folyamatosan 6000-es fordulaton). Egyet gyorsultunk lámpától (akkor nyertem), de elég aggasztó füstöt hagytam magamután (nyílván a gumik voltak...)
Emilt koszonettel megkaptam. Emberunkre csapast merek. Meg nem tudja mi var ra... :-D Azert annyira nem szep az a gyari felni. De mondjuk legalabb ritkan jon szembe... ;-)
Azt nem láttam a tükörből, de mivel mi értünk elöbb a 90fokos kanyarba (beestünk keresztbefordulva az s2000 elött kb. 2méterrel), biztos megállt a gyerekben az ütő. :))
Nem volt semmi extra az Árpád hídnál nyomtuk a budai lámpától a Batyi felé. Nem dumáltunk a gyerekkel, de látszott rajta, hogy nyomni fogja. :)) Szvsz. azért sikerült, mert a S2000-es csóka nem tudta, hogy mivel áll szemben. Ha ő is úgy lő ki, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva, akkor simán lenyom. A Bolond most S2000-es tulajokat keres, mert kiváncsi, hogy mennyire kapna ki egy igazán éles helyzetben.
"Milyen volt hazafelé az út???"
Fitti! :)
"Hányinger?"
Á, dehogy. Már 9 éve ismerem a Bolondot (gimiben padtársak voltunk) 16 éves kora óta kocsival (kisPók) járt suliba.
PS: Nekem nem jött össze a matrica-dolog, Te tudsz intézni 2 nagyméretű hátsószv.-re valót?
FalCo-nak már küldtem mailt, én is felírtam a Syclone számát, sőt a telfonszámát is megszereztem a srácnak. Dumálgattam vele vagy negyed órát. Normális gyereknek tűnt, míg el nem mondta, hogy le akarja cserélni a gyári felnit LOL:-) ;)