Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Tehát akkor Kutasó és Ádám hol volt teremtésük/születésük előtt, mit mondott erre Jób?
Jób nem felelt, Kútásó meg nem tudja. De azt tudja Kútásó, hogy ő bizony létezett Petőfi (és István király) idejében.
A legérdekesebb Ádám, mert Kútásó tudományos elmélete szerint nem teremtve lett, hisz a teremtés nem létező létrehozását jelenti, de Kútásó szerint Ádám (és Kútásó) mindig is volt. Alighanem Ádám (és Kútásó is) Isten. Ezért kell keveset inni csak.
Sarokba próbálsz szorítani valakit, két nem létező entitás között párbeszéd idézésével egy mitológiai műből, ahol az egyik nem létező írta le (???) úgy, hogy ő a bölcs... és Kútásó aki hiszi a nemlétezőket, ettől majd jó útra tér, vagy változik a meggyőződése???
És a csávóra talán hat, noha sem zsidó, sem ókori?
Na és mit válaszolt erre Jób mikor a Teremtője kérdezte hogy hol volt a világ megalapitasa előtt?
Jób pedig felele az Úrnak, és monda: Tudom, hogy te mindent megtehetsz, és senki téged el nem fordíthat attól, a mit elgondoltál. Ki az - mondod - a ki gáncsolja az örök rendet tudatlanul? Megvallom azért, hogy nem értettem; csodadolgok ezek nékem, és fel nem foghatom. Hallgass hát, kérlek, én hadd beszéljek; én kérdezlek, te pedig taníts meg engem!
Szerintem csak flegma vagy, gondold át még egyszer elsietted a válaszadást.
Ezt a kérdést nem az egyik halandó ember tette fel a másiknak, hanem maga az Isten a környék, legbölcsebb, leggazdagabb és legerkölcsösebb emberének: Jóbnak.
^
|__ ezt a dőltbetűs szöveget idézted, vagy te találtad ki a fejeddel?
Te télleg ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, te nagyon fuvola...?
Ő tényleg ennyire nem tud szöveget értelmezni, még ha nem is fuvola.
Elmezavar miatt nem tud.
Tegnap mondtam is neki a telefonba, hogy minden jel azt mutatja valami skizofrén elemezavar okozhatja ezt, akárcsak a laposföldes esetében. Mert ez nem csak simán rögeszme.